133

Депортируем

преди 2 години

До kk --- //// Няма да се върнат 99% от депортираните. Хоум Оффис им дава право на избор на Евродържава и ще ги транспортира БЕЗплатно. Много от нелегалните вече си стягат багажлъците за скандинавските държави, а там се говори английски. Значи, не познавам бачкатор в западна държава, да се е пренасочил към същия вид работа във васточна дэржава. Преди години имаше двама напуснали САЩ доброволн, но и двамата бяха с видими психични заболявания.

132

да си стоят

преди 2 години

Най-добре ще е тези хора да намерят начин да останат там. По една-единствена причина - цялото войнство ще остане в София, още от летището. В София вече място няма - повече то половината България е тук. Не че нещо, демократично е, но наистина вече няма накъде...

131

Анонимен

преди 2 години

САЩ започнаха да ги Бият по Парите БСП от давна са Голи И Боси

130

Анонимен

преди 2 години

Парите на Слави за изборите в Англия са Заловени 260 000 роми берачи на ягоди нарциси и други остават без пари

129

справка

преди 2 години

На моя позната титулован и нафукан английски професор онколог й направи такава операция, че жената едва не умря. Платиха му луди пари обаче. Тя се лекува после дълго време в Турция, а роднините й писаха до британския парламент, с оплакване от "работата" на професора. За разлика от нашия парламент, техният се задейства светкавично, за късо време установиха пропуските. Изплатиха й огромно обезщетение. Тоест и там ги има доктори като тукашните, но държавата все пак пази правата на хората.

128

kk

преди 2 години

Мдааа, 15 000 инвеститора в България се връщат

127

kk

преди 2 години

До Анонимен Интересно... как 'работиш като вишист'? Образованието или го имаш, или го нямаш.

126

мангела меркел soros

преди 2 години

До Анонимен 136 "Ако тръгна да ти разказвам хорър истории от техните лечебни заведения ще ти настръхне косата"у германистана медицината е същото шайзе. и пълно със много сокердес от цял свят

125

Божо

преди 2 години

Частно си има в Англия, струва пари, проблемът при нас е че като кажат някаква сума и за нас е скъпо. Аз ходих на скенери 1.5 верно в бг щях на частно да платя примерно 1000. Проблемът не в Англия а в нас защото сме бедни и все искаме най доброто ама ефтино да минем. А лекарски грешки стават навсякъде. Малко хора ли умориха в бг под предлог лекарска грешка

124

Оучууден

преди 2 години

Свирепо интересно е, как българи пристигнали на територията на UK след 1-ви Януари 2007, когато молеха нашенците и румънягите да им дадат NIN (Нашънъл Иншурънс Нъмбър) и да ги регистрират в таксовите офиси на HMRC, да не са се заинтересували от легализиране. Подобни елементи явно са работили, или работят все още нелегално, за да избегнат плащане на данъци и т.н. Логично ше духат супата. Нямаш документи - нелегален си, прашчай Григорий. Така е във всяка нормална страна - и на Острова и зад Океана

123

Анонимен

преди 2 години

До божо В бг директно си отивам на частно без да се занимавам с държавни глупости или да чакам 2 седмици да ме насочи някакво безмoзъчно GP. В Англия частно де факто почти не съществува и е рядък и непостижим за плебса лукс. Ако тръгна да ти разказвам хорър истории от техните лечебни заведения ще ти настръхне косата. За малко не убиха един приятел.

122

Божо

преди 2 години

В България ако не си платиш направо отивай в практикер и си купи лопата да се самозариеш. Алчни поставят диагнози без да ти има нещо само и само да се печели, това по добре ли е? И тука има частно плащаш си и ти обръщат повече внимание. А иначе дано на никой не се налага да се лекува за сериозни неща. Живи здрави всички.

121

Анонимен

преди 2 години

За мен са ценни хора, които са добри. Които ще ти помогнат, ако имаш нужда. Това опира основно до характер. Няма гаранция, че високо образован българин, работещ като висшист в Англия е "добър човек", дори може да много завистлив и високомерен неприятник, независимо, че работи като висшист. Аз гледам душата на човека.

120

Анонимен

преди 2 години

Хубавото е че само 5% от чагопитеците на Слави ще се върнат от там. По принцип от нашите емигранти най голямата yтaйkа е концентрирана в Англия. Нв знам защо, сигурно защото английски е най лесен, но е факт.

119

мен

преди 2 години

Моля да си ги задържат, заедно с всичките брат-чеди. Искаме да живеем чисто и спокойно в България. Сега ще им откажат право да пребивават и ние тука ще трябва да търпим родоотстъпниците.

118

Анонимен

преди 2 години

До божоМоли се никога да не ти се налага да търсиш медицинска помощ за нещо по сериозно в ЮК.

117

Ива

преди 2 години

Дъщеря ми се яви на конкурс за работа в Научно изследователски институт за изследване на рак.Две от конкурентките-дъщери на професори в същата област.След две седмици ,тя и една китайка започнаха работа там,двете момичета не ги приеха,нямали необходимият успех от университета и квалификации.Това тук за съжаление не може да се случи.Затова е там.

116

Георги

преди 2 години

Нормално! Нали за това излязоха от ЕС. За да могат да си подбират емигрантите.. да не са по-будали от Америка. Ако им трябват ниско квалифицирани, ще си вкарат. Но иначе само интелигентни хора ще ходят. Никоя държава, нито пък общество няма интерес от безделници и неграмотници. Младите хора, които четат това да се стягат ! Не след време, а в момента няма грамотни хора, а работа и пари има колкото искаш. Няма кой да ги изработи

115

БоЖо

преди 2 години

Държавата ууредена, парата силна, медицината на най високо възможно технологично ниво. Какво имате в България. Въшки имате.

114

ДО бай Хой

преди 2 години

Понякога заплата не е основната движеща сила. Примерно и с 10 бона заплта, България изглежда като страна от третия свят. Хората озлобени бедни. Ти с 10 бона и още пет души. Всичко друго ач кьопеци. Тука си пиеме гледаме мачове с ингилизите мн по приятно е. Август сме на почивка в лас палмас една агитка. Развивайте българия, но да не се лъжем и след 100 години няма да сте развити колко тука,