34

А.Х.

преди 2 години

Аз дочух,че са укривали и немска подводница във ваната.Подли нацисти!

33

4epa

преди 2 години

НАМЕРИЛИ СА ДРЪНЦИ !!!!! АКО Е ИМАЛ ПИСТОЛЕТ ЗАЩО ГО ШАМАРОСВАТ МАКАРОНА !!!! НАГЛАСИЛИ СА ГИ ПО МИЛИЦИОНЕРСКИ !!!!!!!!!!!!

32

АнонимеН

преди 2 години

ДОБРЕ, ЧЕ ИМА ВИДЕО, ЧЕ ЩЕШЕ ДА ИЗЛЪЖАТ, ЧЕ ГО Е НАПАДНАЛ С НОВИЧОК!

31

Щирлиц

преди 2 години

...и снимка на Путин.Смешници.

30

Анонимен

преди 2 години

И части от газови камери......

29

АнонимеН

преди 2 години

МАКАРОНА И ТОЙ БАРАБАР С КОМУНИСТИТЕ СЕ ЧУДИ КАК ДА ИЗЛЪЖЕ!!! САМО , ЧЕ НА КЛИПА Е 1 ЧОВЕК И МУ БИЕ ШАМАР А НЕ ГО РЪГА С НОЖ!

28

Анонимен

преди 2 години

също така намерили, ядрени оръжия и списъка с лошите деца за коледа...

27

Анонимен

преди 2 години

Решили са да разчупят шаблона и този път да не подхвърлят наркотици!

26

Защо в заглавието

преди 2 години

пишеш, че мъжете са го шамаросали, *** ***? Пък после казваш, че единият е ударил шамара, а другият е само заподозрян, защото е снимал и е публикувал видеото... И ти ли си била пияна, докато си писала?

25

маке

преди 2 години

Тази нула Макрон в позор за Велика Франция.

24

бакалина

преди 2 години

Францря ще изпревари,Белгия и Нидерландия .........Сещайте ???

23

Защо бе защо

преди 2 години

Защо го бият този човек така и не разбрах.

22

#Me too

преди 2 години

Кога ще има дело за госпожа Макрон, която в качеството си на учител е прелъстила преди 30 години непълнолетен ученик? Вкарвайте я на доживотен затвор заедно с оня американския продуцент!

21

Сплескан натовец

преди 2 години

То бива бива театри и циркове аман от пропаганда и активни мероприятия с политически цели !А кръвно писмо от Путин и чепига и мишкин намерхте ли също ???

20

Анонимен

преди 2 години

Разбрахме, че Питин и Лукашенко са диктатори, но аз не мога да разбера как един сериозен прокурор във Франция може да разреши претърсване на дома и бърникане вътре в личните данни на компютъра на един гражданин само за един шамар!!! А както кликнах от вчерашна статия, излезе, че момчето е бил член на дружество за колекциониране на оръжие; излиза, че притежанието на колекционерско оръжие е законно --- друг е въпроса ДА НЯМАШ БОЕПРИПАСИ И ПАТРОНИ за това оръжие. Долнопробна манипулация.

19

Имаме новина

преди 2 години

Абе, по важното е че Хитлер е написал книгата и манифеста в къщата на Артър С.Поне според днес.БГ, де

18

Абе какви са тия

преди 2 години

юмруци на снимката? Това не беше ли болшевишки символ? А макроница е много красива с тая маска, пу-пу.

17

Анонимен

преди 2 години

Незаконно ли е да притежаваш Майн Кампф, да си привърженик на Марин Льо Пен или да притежаваш огнестрелно оръжие? Относно последното, никъде в статията не се казва, че човекът няма разрешително. Безполовите европейци е редно да обърнат внимание на един друг контингент, който гази деца с тирове, реже глави и ходи на теътър с калашници. Крайно дясно няма, но ще проима, ако продължават с крайно неадекватните си проислямоафрикански политики и унищожават собствения си народ.

16

лллллллллллллллллллл

преди 2 години

Нема си напрая труда да чета бълвочи. Даже мисля да заложа, че стаийката завършва с Дойче Хмеле. То не бяха изкарваници на жертва, то не беше да ги направихте група - шамаросалИ. Намерили сигурно и ядрени бойни глави в мазето му на човечеца. Обаче повсеместния празник за обикновения човек няма как да го скриете. Както и тва, че ниския лилипут се надъха да се бие, и го спираше охраната му. Хак да им е и да си знаят, че не е започнала народната любов още.

15

Значи един шамар

преди 2 години

от пиян е екстремизъм и тревожен политически климат, а избиване на мирни граждани с коли, ножове, бомби и други подръчни средства в центъра на европейски градове е амок? И какво, ако е последовател на крайнодесните и е абониран за ТВ канала им? Нали партията на Льо Пен е официална част от френската политическа система? Цялата ви статия е журналистическа яхния - Хитлер, огнестрелни оръжия, средновековни бойни викове, видеоигри, живеел с мама... Ама после си вижте таговете отдолу - лов на вещици!