136

typ milicioner

преди 2 години

До полковник Колев на мен ми прилича на сваляне

135

typ milicioner

преди 2 години

УБИХА ГО!

134

gogo

преди 2 години

Не случи на държава и загина .

133

Анонимен

преди 2 години

Защо няма оставки?

132

Анонимен

преди 2 години

Съболезнования на семейството,живота е много несправедлив с добрите!Но кой ще понесе отговорността,те са били обречени на почти сигурна смърт,защо са ги пуснали,пред кога се доказваме?Оствки и всеки виновен да си понесе наказанието

131

до Военният министър

преди 2 години

и аз не съм видял сапьор да докладва за проблеми

130

Анонимен

преди 2 години

Г-н Министър, ти си виновен! Ако беше пенсионирал майора, сега той щеше да си гледа детето. Назначаваш на негово място Радев. Хем пенсионер, хем нямаше да е такава загуба.

129

Анонимен

преди 2 години

До Dinosaurus 138За какво да е виновен Президента? За това че иска най-накрая да се спре 30 годишното разграбване на Държавата ли? Че иска да изхвърли *** които съсипаха цветущата ни Родина за 30 години "Демокрация" Един читав политик имаме и вие *** нещастни за пари го плюете. Кой 30 години съсипва Армията а? Не е Президента. Той бе част от нея. Добра и кадърна част.

128

Dinosaurus

преди 2 години

Бог да прости майора, отиде си истински български воин.Обаче троленето е във вихъра си. Когато неддисциплинирания шофер погуби 20 души в искърското дефиле, само Министър председателя не отиде на съд. Обаче сега Президента-Главнокомандващ -Льотчик е ни лук ял, ни лук мирисал. Виновни няма ,той е чист като червена мъгла и чегърта държавата и българите като цяло. Щот не са за БСП.Импийчмънт, родоотстъпнико. Оди у СССР, да не те пратим у Централния.

127

ВИНОВНИТЕ 1

преди 2 години

Най- вероятната ПРИЧИНА за падането на самолета са Облъчващите Базови Станции( антени на А1( ЕМтел ) и Вииваком... Пилота вероятно е бил ОСЛЕПЕН за 10 секунди от тия ОБЛЪЧВАЩИ станции и е катастрофирал с самолета... От тези станции умират МАСОВО птиците, а хората се разболяват от РАК, Левкемия и ослепяват.

126

ВИНОВНИТЕ 2

преди 2 години

Трябва да МАХНАТ всички станции на А1 (Емтел ) и Вииваком от градовете и с конкурс да оставят САМО една фирма да слага такива станции, на ПОНЕ 5-10 километра от градове и села. и да се ЗНАЕ къде се намира тази станци, за да НЕ катастрофират самолети и хеликоптери...По- добре, разговорите с мобилен телефон да са СКЪПИ и да РАСТЕ България като Население, отколкото евтини разговори, но БОЛНИ и умиращи Българи и птици...

125

ВИНОВНИТЕ 3

преди 2 години

Отделно от това е добре да купуват самолети, с ДВАМА пилоти.. Ако на единия пилот му стане лошо, му прилошее, да може, ДРУГИЯ пилот да приземи самолета..От Електромагнитното излъчване на Мобалните фирми А1(Емтел ) и Вииваком може да БЛОКИРА и електрониката на самолета. И тогава, дори и няколко пилоти НЕ могат да приземят самолета и ще катастрофират.. Затова, мобалните фирми трябва да бягат НАДАЛЕЧЕ от градове , села и военни летища..

124

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Пиндосите пак са се объркали. Голема работа, случва се!

123

пияница мистик

преди 2 години

Бутнали са го крепостниците на Джуджан. Нали Крим го завзеха и сложиха ПВО там

122

Анонимен

преди 2 години

Техническа неизправност или грешка на пилота!

121

Анонимен

преди 2 години

В разгара на скандала със съмнителните обществени поръчки и явния конфликт на интереси в Електроенергийния системен оператор (ЕСО), държавната компания, УПРАВЛЯВАНА ОТ ПИОНКИТЕ на Бойко Борисов, които останаха неизчегъртани, е обявила нова мегапоръчка за 275.5 млн. лв. без ДДС, което е повече от 333 млн. с данъка, разкри Narod.bg.Търгът е публикуван на 7 юни, а крайният срок за получаване на оферти или заявления за участие е 6 юли. Смущаващото в случая е, че отново ще се подписват рамкови споразумения, през които именно и сега става непрозрачното раздаване на стотици милиони о

120

Анонимен

преди 2 години

престанете с тази авиация бъдещето е в дроновете

119

Българоубийците ГРОБ

преди 2 години

........не само това, но често са вписвали и неудобни на ГЕРБ хора като "терористи", включително и протестиращите са били обявени за терористи , след което се е задействала цялата държавна и международна машина като към терористи - проследяване, подслушване, понякога пращане в психиатрия на неудобни(ако кажат,че са следени,за да не им вярват хората и им вкарват медикаменти-експерименти), а ако е необходимо и разболяване и убиване на хора!

118

Българоубийците ГРОБ

преди 2 години

ГЕРБ са използвали властта, за да унищожават неудобни хора - психически,физически, материално,не само това,но са вписвали тези хора като ОПГ и понеже е нямало никакво ОПГ и е лъжа,понякога са вписвали трето лице като "неизвестен извършител", не само това, но често са вписвали и неудобни на ГЕРБ хора като "терористи", включително и протестиращите са били обявени за терористи ,след което се е задействала цялата държавна машина като към терористи - проследяване,подслушване,ако е необходимо и убива

117

полковник Колев

преди 2 години

Миг-29 са надеждни машини....Разбира се по случая за сега може само да се спекулира? Лично аз мисля че майор Терзиев може би е получил внезапен инфаркт,мозъчен удар или е жертва на саботаж или машината не е била подържана и чекирана правилно.