20

Анонимен

преди 2 години

Професоре,ти да не си се родил директор?Айде преживей го най-после.Ако си кадърен,ще работиш като лекар,а не като администратор.

19

Анонимен

преди 2 години

'най-голямата вина е в тези, които създадоха недоверие, че ги лъжем, че няма вирус, че вирусът е безопасен, че не се умира от вируса' ---- АЗ СЪМ ОЩЕ ЖИВ А ТИ НЯМА ДА СИ СКОРО

18

Анонимен

преди 2 години

Този клоун с лице на дупи защо реве като бито магаре всеки ден?

17

Фин

преди 2 години

Интересно, защо компетентен човек като него, мисли че вируса е смъртоносен? Огрмна част от хората са без никакви симптоми, а малка част се раболяват и после оздравяват. Наистина ли не осъзнава, че всички щяхме да сме мъртви, ако имаше смртоносност този реален вирус. Не вярвам, има нещо гнило....да не се окаже като с хакнатите мейли на Фаучи, който не вярвал, че маските са ефикасни.

16

Умберто Жеко

преди 2 години

Точно така, претопляйте всеки ден за Бай Шиле пенсионера- милионер. Да се пази мълчание за корупцията, прокуратурата и трафика на органи за трансплантации.

15

Анонимен

преди 2 години

Добро утро бе *** от "Днес",добро утро !Да ви припомня някои изкази на лидерите на ГЕРБ:-"аз съм пр'ост но и вие сте пр'ости"-Б.М.Борисов,"заменихте едно корупционо правителство с друго корупционо"-Д.Митов, две истини на два ***'ота, единият управлявал 12 г.,другият бивш имитиращ кандидат да управлява, също като ония "имитиращи хранителни продукти" които ги има само в кошара "България"!Та този Кантар е от имитиращите които са раздавали бонуси за да властват!

14

Айде няма нужда

преди 2 години

Сега и този ли ще го гледаме и слушаме всеки ден.

13

Докога

преди 2 години

Докога това некадърно комплексарче Каруцар-ОФ ще продължава да трови въздуха,докога ще търка бюрото в министерството! Една голяма щета е тая мижитурка!

12

Хахаха

преди 2 години

Тоя е тотално изкукуригал, дедка ходи си гледай старините, подиграват ти се

11

Анонимен

преди 2 години

Вече става противен. Малко знае, много взел, ненаситен. Синът във ВМА е същият. Направиха го началник на дерматологично отделение и заради него си тръгнаха и лекари, и пациенти. Заради този ненаял се пенсионер умряха хора, които не трябваше да умрат. Надявам се Кантарджиев един ден да стане клиент на следващата прокуратура и КПКОМПИ

10

Анонимен

преди 2 години

Няма и 10 часа сутринта, а вече втора статийка за тоя!

9

Анонимен

преди 2 години

Тоя го пенсионираха и той се премести да работи в медиите

8

Ами

преди 2 години

Кой ти пречи, бе, Д-р Кантарджиев, да "даваш" на обществото, щом се чувстваш в кондиция и полезен? Ми давай, консултирай, бъди лекар и т.н. Ама ти искаш да "даваш" само от шефското място срещу 5 бона месечно, плюс тлъста пенсия?! Само така ли се чувстваш полезен? Като си направил годинки за пенсия - има закон. Пък ти, ако наистина си толкоз загрижен и незаменим, ще намериш начин да си полезен... Другото е суета!

7

Анонимен

преди 2 години

Честита пенсия професоре.Спрете се ,почивайте ставате противен на хората.Даже да сте добър професионалист, с поведението ще имате само негативизми.Ако се бяхте държали различно по време на пандемията,а не да се показвате всяка сутрин и поръчково да ни плашите,сега щеше да имате състрадание.Не беше добра идея НОЩ ,не и по начина който работеше.На всички ни е ясно че изпълнявахте заповеди на ГЕРБ.

6

Станишката

преди 2 години

Забавен циркаджия- милиционер, но не прекалявайте с него, дайте шанс и на други нему подобни

5

Тоя Още ли е

преди 2 години

на Свобода?! Кой ще плаща Милиардите Щети нанесени на Държавата от НеАдекватните му мерки. Тоя е Абсолютно НеКомпетентен - като Май Муна следва каквото Фаучи (Китайският Агент) прави в САЩ и като Па Па гал повтаря думите на Фаучи. Тези всичките са за Нюрнберски Процес, от който знаете какви са присъдите!

4

Аман

преди 2 години

Да напише и Автобиография

3

Анонимен

преди 2 години

Аман!Толкова ли сте ***, та не разбирате, че колкото повече го "въртите", толкова повече на хората ми опротивява?!Спрете се...

2

Анонимен

преди 2 години

Време му е да изтрезнее, да спре да се жалва и да разбере, че вече е пенсионер! Ако е смислен човек ще си намери приятни занимания.За вредите, които нанесе, за много смърт в последната година да го съди Господ

1

Анти Шиле

преди 2 години

Още ли ни го навирате този ибрикк на тикквата да минава в небитието откъдето не е трябвало да излиза