56

до АМА ДНЕС ЛИ

преди 7 месеца

Днес днес ще идва, защо мислиш че не ги виждаш гърбавите тролове. Покрили са се някъде без интернет да не ги намерят, че ще ги такова с два-триста.

55

АМА ДНЕС ЛИ

преди 7 месеца

Ама днес ли идва г-жа Кьовеши? Мутрите сигурно треперят като шугави сега. Кой знае къде са се покрили. Бойко в Банкя ли ще я посреща, той дебелака не излиза от страх Ха-ха-ха

54

ЧУДЯ СЕ

преди 7 месеца

Как изобщо са ни приели в ЕС. Това е много голяма мистерия за мен.

53

Слободан Милошевич

преди 7 месеца

БРАВО МУТРО! ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ, КОЛЕГА! ЕВАЛА!

52

Анонимен

преди 7 месеца

Я вижте и безследно изчезналите да не са *** някъде там...

51

Анонимен

преди 7 месеца

Що млъкнахте за ВИПгербера дето се появил от нищото и прередил всички?

50

Гешев Радост

преди 7 месеца

Няма данни за престъпление. Следващия случай!

49

Анонимен

преди 7 месеца

Корупцията при лекарите нарочно не е спирана,защото със заплатите щяха да останат гладни и в момента нямаше кой да нимлекува.Но има лекари ,които прекаляват. Не са много ,но обикновенно са такива от които зависи нещо.А по отношение даренията от благодарност и за тях трябва да има закон,за да се приеме до каква стойност може да се даде на лекар нещо от благодарност,защото без значение, че не е престъпление,защото човека не е принуждаван,като няма закон изглежда като нарушение.

48

АнонимеН

преди 7 месеца

НАРОДА ОЩЕ НЕ МОЖЕ ДА СХВАНЕ , ЧЕ ГЕРБ ВЗЕ 30 МИЛИАРДА НОВИ ВЪНШНИ ЗАЕМИ ,А ВСИЧКО ПОСТРОЕНО ОТ ГЕРБ НЯМА И 2 МИЛИАРДА И ТО Е ПЛАТЕНО НАД 80% ОТ ЕС! ВСИЧКИ УВЕЛИЧЕНИЯ НА ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ ЗА ОТ ПАРИ ВЗЕТИ НА ЗАЕМ ! ЗА РАЗЛИКА ОТ РУМЪНИЯ КЪДЕТО НЕ ВЗЕХА НОВИ ВЪНШНИ ЗАЕМИ А ЖИЗНЕНИЯ ИМ СТАНДАРТ Е ЗНАЧИТЕЛНО ПО-ВИСОК ОТ ТОЗИ В БЪЛГАРИЯ!БОРИСОВ СЪСИПА БОЛНИЦИТЕ И ГИ ФАЛИРА И ТОВА Е НЕГОВО ДЕЛО

47

Анонимен

преди 7 месеца

Ние все знаехме, че е зле при герп ама толкова зле дори не сме предполагали. Тия ни върнаха в средновековието и ни приравниха с най-долните афро държави. Работата винаги се вмирисва откъм главата, боко е знаел за всичко където се случва, а гешеф е един г-н никой, който съблюдава процесите и пие кафета с пловдивски клошари.

46

Анонимен

преди 7 месеца

За да има корупция, системата трябва да я разрешава ,разбира се индиректно,като не се бори срещу нея.А защо не се бори,защото тя е част от корупционните схеми.САЩ ни го казаха,време е на прокуратурата да се задейства или по-скоро да се реформира,като премахне пречещите хора.

45

АнонимеН

преди 7 месеца

ПРИ ГЕРБ БЕШЕ ТАКА!!! ИМАШ ПАРИ ЖИВЕЕШ, НЯМАШ ПАРИ НЕ ЖИВЕЕ! МНОГОКРАТНО УМРЯХА ХОРА ЩОТО ГЕРБ РАЗТРОГНА ДОГОВОР ЗА СЪВМЕСТНО ДОНОРСТВО В ЕС ,А И ПАРИ НЕ ДАВА ДОРИ ЗА НЕПЪЛНОЛЕТНИТЕ!!! ПРЕСТЪПНОСТ И ГЕРБ СА ЕДНО И СЪЩО НЕЩО! И ИМАШЕ ЧАДЪР НАД ГЕРБ ПРЕСТЪПНОСТТА И ТО ГОЛЯМ ЧАДЪР!

44

Анонимен

преди 7 месеца

Прокуратурата кога ли ще обвини Б.Б,К.К и Е.З.? Това са хората довели до това България да е синоним на Корупция.

43

ООН

преди 7 месеца

Айде Мутрата и сие ще бъдат съдени за престъпления срещу човечеството. Браво мутро!

42

Анонимен

преди 7 месеца

Щом Кьовеши избра да посети първо България от всички държави в ЕС, явно у нас кашата е най-голяма...

41

Анонимен

преди 7 месеца

Всичко свързано с ГЕРБ смърди на .... с мутрата!

40

гостенка

преди 7 месеца

Всички тук реват, че имало корупция! Така е, спор няма. Обаче хайде сега си сложете ръката на сърцето и си кажете колко пъти бутнахте на лекар, без да ви е искал пари, за да ви обърне особено внимание, или поради успешната операция. Аз съм давала 2-3 пъти, без да ми ги искат, от благодарност. Но това си е корупцията, пари в пликче. Давала съм и като са ми искали, дават ми фактура ама там пълни глупости пише. Така, че не е ГЕРБ виновен, ние хората сме още от падането на Живков се прави това....

39

Анонимен

преди 7 месеца

До АнонимеНСравнението е неподходящо. Случва се защото този доктор много си е повярвал, не че не е способен сигурно, но е решил, че няма да спазва законите. Закони ние си имаме добри. Контролът ни е лош, а като видим пари едни големи очи се отварят и викат само: Да Да

38

Анонимен

преди 7 месеца

Новият морал на ГЕРБ версия 2009г се оказа морала на търговци на органи и плът. Истински антикомунисти!

37

АнонимеН

преди 7 месеца

ГЕРБ ОБЯВИХА ПО СЛУЧАЯ , ЧЕ КОЙТО ИМА ПАРИ МИНАВА ПРЪВ И , ЧЕ ДЪРЖАВАТА С НИЩО НЕ МУ Е ДЛЪЖНА И , ЧЕ БОЛНИЦИТЕ ДА СЕ САМОИЗДЪРЖАТ, А ПАРИТЕ ЗА ЗДРАВЕ В ОБЩИЯ БЮДЖЕТ ЗА КАКВОТО СИ РЕШИ БОРИСОВ ЩЕ ГИ ПОЛЗВА И ТОВА Е !! ДА НЕ СТЕ ПРЕИЗБИРАЛИ ГЕРБ !