116

Анонимен

преди 7 месеца

ГeрБ в мoмeнтa ca дървo бeз кoрeн, зaщoтo бяхa прeceчeни възмoжнocтитe зa крупни крaжби, рeкeт и кoрупциoнни cдeлки. Кoлeднитe eлхи c oтрязaн кoрeн трaят мeceц-двa, в cлучaя c ГeрБ eдин-двa cлужeбни кaбинeти, взимaт им укрacaтa и пoнeжe им oпaдвaт игличкитe, cтъблoтo oтивa нa бoк лукa, a при ГeрБ - в зaтвoрa.

115

Анонимен

преди 7 месеца

Спасков питай спасените хорица тогава говори срещу недицината

114

Анонимен

преди 7 месеца

БКП доцент на ятак дете

113

Solar Power

преди 7 месеца

доцентчето Спасков изобщо не може да ми казва какво ще правя с моите си органи !Той да прави с неговите каквото пожелае :)

112

Solar Power

преди 7 месеца

Така и не разбирам какъв е проблема ако някой не си иска резервния бъбрек ??!Той не взема твоя бъбрек !Аз например когато гушна букета съм съгласен да съм донор , но искам операцията да се направи във Видин и реципента да е от област Видин. Тогава дарявам всичко. Мои са си моите части и ще правя с тях каквото пожелая стига да не вредя на друг. Всичко останало е алабал.... някой си прави ПР

111

Маските ВЪН

преди 7 месеца

Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините, а също и арабите, които Боoклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци...Като уб.ият арабин или Мошеник с маска, хем РАЗЧИСТВАТ всякакви ВИРУСИ, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ България.

110

Анонимен

преди 7 месеца

Много точен коментар ЯТРОГЕНИЯ уикипедия

109

анонимен

преди 7 месеца

Лекарите търговци умишлено използват увреждаща ТЕРАПИЯ,като извършват нехуманни пръстъпления( ЯТРОГЕНИЯ ) !!!!!!!!!!

108

Handel

преди 7 месеца

До МОРАЛЕС отдавна се ръководи от бюрократи, които се интересуват само собствената си далавера. Там заплатата на най-низшия чиновник започва от 20,000 евро на месец и е официално освободена от данъци. И към тези 20,000 евро се добавят командировъчни, безотчетни, транспортни, фонд за помощници, луксозни коли. И това е дребен чиновник. А един комисар сигурно започва най-малко от 100,000. Така че тях ги интересува само наличието на послушни "Йессърчета".

107

Напомняне

преди 7 месеца

През периода от 27 юли 2009 г. до 11 май 2021 г. нищо важно в страната не е ставало без знанието на един човек. Става дума за доверения човек на Реджеп ефенди в България.

106

Спенс Спенсов

преди 7 месеца

Гледах го тоя доцента сутринта. коментарът му за над 900 случая на надписани пациенти в Пирогов били "грешка". Докторче ли си доцентче ли си, ако за един пациент болницата е взела пари и е трябвало да лежи на легло в болницата според клиничната пътека, а не е лежал, това се нарича кражба. Това е кражба от всички нас, които си плащаме данъчците и осигуровките. Кражба извършена от такива на които ние им плащаме заплатите. Дали ме разбрахте? Нарича се кражба, и е престъпление, а не грешка!

105

Анонимен

преди 7 месеца

България се варваризира по всички параграфи.

104

Анонимен

преди 7 месеца

"Не може повече да се появява такова явление като Гешев."Права е.Обаче какво правим с Иванчева след като лъсна какво представлява Гешев? Изглежда почти сигурно, че това е било активно мероприятие под вещото ръководство на Каскета. И какво правим по въпроса от тук нататък ние?Видя се, че бе обвинена с показно скалъпено обвинение и подхвърлени пари, защото беше неудобна за Мафията и не им разрешаваше да унищожат Младост.

103

Анонимен

преди 7 месеца

Спрете крадеца ИБРЯМ АЛИЕВ МУСТАФОВ , който е взел болницата в Раднево чрез заплахи, насилие и злоупотреба на власт от страна на ГЕРБ и който източва здравната каса и чрез други свои фирми и взети болнични заведения!!

102

Спрете крадеца!

преди 7 месеца

Болницата в Раднево е насилствено прехвърлена с натиска и бухалките на ГЕРБ и съответно натиска на ДАНС върху персонала в началото на тази година на Ибрям Алиев,за да източват касата, защо не проверите този случай? След като превземането на болницата се е извършило чрез заплахи и злоупотреба с власт и с държавните институции-бухалки , ТАЗИ СДЕЛКА Е НЕВАЛИДНА!

101

справедливост

преди 7 месеца

На всеки е ясно, че трябва да има съд и затвор. Но..1. Кой ще повдигне обвинение? Нима Каскетурата? 2. Кого да обвинят--Би трябвало всички / лекари, медицински сестри, санитари; Чиновници по министерства и медицински надзор; ДАНС и МВР- който са знаели , но са си мълчали./ несъмнено и тиквата се е облажила. Извод: НИКОЙ НЯМА ДА ПОСТРАДА-----ДОКАТО НЕ СЕ ИЗМЕТЕ КАСКЕТУРАТА И ПРОДАЖНИТЕ СЪДИИ И ВСС. А ТОВА СТАВА САМО ПО ПЪТЯ НА ИЗБОРИТЕ. НА 11.07.2021 ДА ГИ ИЗМЕТЕМ.

100

????

преди 7 месеца

Кой е виновен за търговията с органи???Прокуратурата ще се самосезира ли???Или тия некадърници само вземат астрономически заплати, без да вършат работа и за 5 стотинки???

99

СПРАВЕДЛИВ

преди 7 месеца

Гербаджиите продават всичко в името на техния бог "Чекмеджето".Продават суверенитета на страната ,свободата ни ,златото ,водите,въздуха ,горите ,крайбрежието ,природните богатства ,чистотата на природата ни само и само да си напълнят чекмеджетата си.Дано се задавят с откраднатото от всички нас.Над 800 000 млади българи просто напуснаха страната на Шайката от Герб ,начело с Боко Тиквата и Каскета.Факт.

98

Алекс

преди 7 месеца

До АЗ БЪЛГАРИНАГледай уроците по български език по БНТ 2.Дано научиш нещо.

97

муси

преди 7 месеца

Далавераджията Спасков вика ,,Дръжте крадеца''.