22

въпросче

преди 2 години

а на изборите за президент ссср дали ше пратят наблюдатели и броячи ?

21

Анонимен

преди 2 години

ОССЕ изпращало над 200 наблюдатели за изборите на 11 юли, а за мутро-диктарските избори през април колко на брой наблюдатели бяха изпратени от ОССЕ?

20

брояч

преди 2 години

е нали с машинките нямаше да се броят гласове , ше става автоматично . или зеления чорапогащник е наредил да се броят да е сигурен че бсп няма да изгубят отново :)

19

АнонимеН

преди 2 години

ВИНАГИ СЪМ ЗА ПОВЕЧЕ КОНТРОЛ НАД ИЗБОРИТЕ! НО ТОВА ДА ГЛЕДАШ МАШИНАТА КАК ГЛАСУВАТ Е СМЕШНО! ТРЯБВА ДА СЕ БРОЯТ ГЛАСОВЕТЕ И ДА СЕ ВИДИ КАК ОТЧИТА МАШИНАТА :D

18

До 20 ГЕРБЕР

преди 2 години

ТАКА СТЕ ВИЙ ГЕРБЕРИТЕ, А НИЙ БАБИТИ ОТ БЕСИПЕТУ НЯМАМИ ПРОБЛЕМИ С МАШИНИТИ И ШИ СПИЧЕЛИМ ИЗБУРИТИ

17

Анонимен

преди 2 години

Искат с машини защото се готви голяма подмяна на изборите. Радев знае, че нито Марешки, нито ДПС ще го подкрепят. На предишните избори за президент Сарая направи Румен Радев президент с гласовете на ДПС, ВМРО и Марешки. Румен Радев победи на балотажа с 2,063,032 срещу 1,256,480 за Цецка Цачева.Сега ще инсталират венецуелски софтуер, с който Мадуро замени 1 милион гласа в негова полза с манипулиране на софтуера. Не пасем трева. Но народа в голямата си част ще го разбере по трудния начин.Наивници

16

Анонимен

преди 2 години

До: номер 7 Путинско правителство може да сложи само ГЕРБ!

15

Добре е!

преди 2 години

Във всяка избирателна секция трябва да постъпят искания за преброяване на хартиените изрязъци! Такава възможност е предвидена и затова е необходимо ЦИК да излезе с Решение какво става при разминаване на данните.

14

Анонимен

преди 2 години

100% от вота на ДПС - 200 000 гласа на балотажа, е бил за Румен Радев. 130 000 от гласувалите за Веселин Марешки са пуснали бюлетини за Румен Радев на втория тур и 70 000 за Цецка Цачева.ДПС, ВМРО и Марешки са дали на Румен Радев 530 000 гласа, който нямаше да стане президент без тях. Този вот беше осигурен от Ахмед Доган, който направи Румен Радев държавен глава, а сега той се опитва да го уязви, посочвайки ДПС като "партията на Пеевски".

13

Анонимен

преди 2 години

2021 ГЕРБ печели парламентарни избори организирани от ГЕРБ. Всъщност за всички 3 мандата на ГЕРБ реално ГЕРБ са организирали само Президентските избори (и ги загубиха), както и изборите на 4 април 2021г., където отново бяха първи. Защо Румен Радев признава изборите организирани от ГЕРБ когато спечели с 530 000 гласа преднина пред опонента си? На балотажа Радев имаше преднината от 530 000 подкрепен както следва:200 000 от ДПС, 200 000 от ВМРО и 130 000 от Воля. Сарая направи Радев президент.

12

Анонимен

преди 2 години

Счупете машините и прекратете тази комунистическа идиотщина. Това не е никаква демокрация! Няма такива избори в Европа!

11

Анонимен

преди 2 години

2009 ГЕРБ печели евроизбори организирани от тройната коалиция на БСП2009 ГЕРБ печели парламентарни избори организирани от тройната коалиция на БСП2013 ГЕРБ печели предс. парл.избори организ. от служ.кабинет на Марин Райков2013 ГЕРБ печели местни избори във Варна-орг.от каб. Орешарски на БСП2014 ГЕРБ печели евроизбори орг.от кабинета Орешарски на БСП2014 ГЕРБ печели предс.парл избори орг от служ.прав. на Г.Близнашки2017 ГЕРБ печели парламентарни избори организирани от служ.кабинет на Радев.

10

До 8

преди 2 години

Хаха на кремълските пионки не им харесва че ще има европейски наблюдатели.

9

До 6

преди 2 години

ГЕРБ печели всички избори защото е най добрата партия. Предпоследните избори ги направи служебното правителство на фигуранта и ГЕРБ пак ги спечели. Според теб коя партия трябва да ги спечели ако всичко е честно, я кажи да се посмеем другарю руски ***.

8

до 8

преди 2 години

В изпълнение на международните си ангажименти и съгласно Изборния кодекс, МВнР отправя покани за международно наблюдение. Заложено е в кодекса.

7

Ром"с

преди 2 години

Интересно,а в САЩ ИЗПРАЩАТ ли се международни наблюдатели или само в "баноновите" държави идват наблюдатели?

6

Анонимен

преди 2 години

Дори да успеят да нагласят изборите и да сложат путинско правителство, ЕС ще спрат парите и пак ще ги изритаме като Орешарски когато сложиха Пеевски за шеф на ДАНС 2013та.

5

До 4

преди 2 години

А НЕ ТЕ ЛИ СМУЩАВА купуването ....... ?и спечлването на ГЕРБ?)

4

Анонимен

преди 2 години

Тези наблюдатели няма как да наблюдават какво се инсталира във всяка една машината.

3

До 1

преди 2 години

Да видим дали ще успеете да ни превърнете в Беларус