48

Анонимен

преди 2 години

Агресора Путин е безкрайно уплашен че Украйна ще влезе в НАТО и пресмята че за 5-7 минути ракетите на НАТО ще стигне до леговището му в Москва. Това ще е основното искане на фюрерчето Путин от Байдън САЩ да не приемат Украйна в НАТО. Вероятно ще получи това което иска но когато Русия си прибере башибозука от Донбас и върне Крим на Украйна съответно с компенсирането на всички золуми извършени от Русия там. По предварителни изчисления сметката отива към 1 трилион долара.

47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 50 "Та прочетете ги 3 и 4 и ще ви стане ясно кога ще се задейства чл 5."В момента в който ни нападне агресора Русия ще се задейства член 5.

46

Сат Н

преди 2 години

Ами или се е забил в морето, защото не е могъл да изтегли самолета от пикирането или е припаднал от претоварването при изтеглянето. И в двата случая е загинал моментално при удара във водата, няма никаква хипотермия. Като извадят черната кутия ще се види дали е имало опит за набор.

45

Анонимен

преди 2 години

разбирачите чакащи НАТО да ни отбранява, да прочетат Вашингтонския договор на НАТО, там има член 3 и 4 преди прословутия 5. Та прочетете ги 3 и 4 и ще ви стане ясно кога ще се задейства чл 5.

44

Фърчилото

преди 2 години

Уф, отдъхнах си ... то се случвало само веднАж на 10г. ..... значи скоро няма да се случи пак . Гаранция от математик, като оня дето предсказваше коронавирусните заразявания ...... И изведнАж нещо ме накара да се ужася... ами че то след около 10г. се очаква да пристигнат поръчаните и платени кеш велики американски самолети Фе-16 Бетонен Блок76... сега ко ша прайм ? Не стига че ще са само 6 ами и тях ще трябва да ги мислим. Да вземем да се обадим на Бай Джо Байгън да ни ги прати след 15-20 г.

43

до чучулигин

преди 2 години

и 50 да имаш пак няма да успееш да се отбраняваш, щото как и 50 да са в небето. Хайде прочетете какви да ни задълженията в НАТО , че за да дойде някой да ти помага първо ти със собствени сили трябва фа пиемеш удара пък тогава те до 20 дни ще решат как да ни помагат. Да бе мислиш че някой белгиец има голем мерак да мре заради ГанюБалкански.

42

до 40

преди 2 години

свалени миг29 , с какви пилоти, иракчани, сърби.В каква обстановка, от пределна дистанция с единна координация на целите с Ауакс. То така и с ан 2 ще свалиш миг29. Колко свалени има руски пилоти или съветски нула. Ф 16 никога не тръгва в бой с миг 29 без външно целеулазване.

41

чучулига

преди 2 години

Как така ще се отбраняваме с 2-3 стари самолета? Защо тогава плащаме членски внос на Нато милиони , нали за да ни пазят от враговете ни, пардон , им. Идеален случай със самопадналия самолет да започне хора да пее за нуждата от нови стари натовски и щатски самолети.

40

Анонимен

преди 2 години

Сигурно е загинал от хипотермия, не е работа да киснеш с часове в море или океан. Дано да греша и да се окаже жив, но в такива случаи се очаква най-лошото :(

39

до 53

преди 2 години

Въпросите са толкова много и те не се отнасят само до старите трошки /за тях си прав/. Докато не се научим да управляваме придобитото умно и честно, да ни пази Господ, има още да ревем. Едно е да имаш нещо, друго е да умееш да го ползваш и стопанисваш правилно. Това е валидно и за самолетите, скъпи машини, изискват и пари за поддръжка, както и добросъвестност. Цялата ми идея е за изначалния наш манталитетен проблем!

38

БА

преди 2 години

пресдтавяте ли си ако ни нападне някой рояци изтребители срешу нашите 2 3... пълна пародия въобще за какво ги поддържат да харчат едни милиони за железа за персонал то ръководни кадри то незнам си какво... и за какво е всичко това да ни пазели как ще ни опазиш бе???? Все едно хлапе с дървен меч да излезе да се защитава и бие с група тежко въоражени командоси с автоматични оръжия. Горе доло такава е съпоставката... Искам да имаме силна армия ама няма как да стане първо се почва от политиката..

37

Анонимен

преди 2 години

До тъжно и тежко Можем да я поддържаме. Поръчани са вече новите самолети. Като дойдат и забравим за старите трошки.

36

Анонимен

преди 2 години

Зузке, чебурашниш смачкан, е налапвай тубата и се надрусай, докато все още ти дават и лепилото да оближеш от четката. А кога докарат и музейните експонати, ще ти ги заврем де слънчице не те е огряло. капана шорошпишка лепиларка. Мри в клозета.

35

тъжно и тежко

преди 2 години

Искрено съжалявам за младия човек, дано все пак, дано, противно на медицинските закони някак си да е оцелял. И друго - чували сме за незавидната съдба на военната авиация, по едно време пилотите отказаха да летят... всичко, заради липса на пари за истинска бойна авиация. Да я закрием, ако не можем да я поддържаме - просто да си признаем, че нямаме волята, компетентността и отговорността да притежаваме истинска армия! Знам, че е крайно, но изводът е този. Славната БА потъна в морето!

34

Анонимен

преди 2 години

Не можах да открия в Уикипедия колко хиляди Ф16 са свалени от Миг29. Даже и в руската уикипедия нищо не пише по въпроса. От изказванията на русофилите оставам с впечатлението че става въпрос за няколко десетки хиляди.

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 50Пдат естествено експерте, ама тез трошки требва да се пенсионират, освен ако некой не е спец по руски двигатели :) Поляците уж осигурили поддръжка, оказа се, че е фишек целата работа :) Ако не си бил в казарма, нормално е да мислиш като пуберче, простено ти е :))

32

SS

преди 2 години

хамериканците са добри в такива конспирации сега вече осезаемо променят мнението на много хора че тези самолети са негодни и видиш ли трябва да си купим още десетина Ф-ки....Няма да се учудя ако случея не е компроментиран с такава цел....

31

Анонимен

преди 2 години

До до всички абдали Aбдалите са големи поклонници на руската военна "техника"

30

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Нашите бойни пилоти,поради липса на пари и...ресурс,летят на някакъв...санитарен минимум.Такива не са нещата с...политиците ни;в Парламента няма...минимум,има само максимум пари,за да обикалят като пощурели,някои и с...рекорд,обиколка на планетата.Пилотите трябва да действат...автоматично и супер бързо за всяка ситуация във въадуха при полет,но това не се постига със стоене на земята или в тренажьора.Поклон пред памета на нашият военен пилот майор Терзиев.

29

Анонимен

преди 2 години

Господа генерали Радев и Янев, бракувайте ги тия летящи ковчези Миг29 и/или ги подарете на Сърбия.