28

баба мара

преди 2 години

веднага връщате мандата без да се мотаете като на 4 април никои няма да виподкрепи така че спрете с празните приказки

27

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ-СДС: Тръгваме на избори с нагласата за победа. Вие сте ужасно високомерни и нахални, направо нагли екземпляри.Знаете много добре,че законът Магнитски ви смаза: Пеевски обвинен, политикът, към когото са насочени стрелите на Държавния департамент, е поне 70% ББ. Гешев се чуди как да се разправи с протестиращите пред Съдебната палата и дали Херо Мустафа няма да поиска ограничения за него и защо не- към С.Ц. Позицията ви е на разбити авари. И се заканвате да спечелите изборите. Как и с кого?

26

СССР

преди 2 години

Къде сте тръгнали *** ,към канала ли.

25

Анонимен

преди 2 години

И в заключение изказвам на рекламния стикер огромни благодарности през тия години за голямата реклама и всеотдайно мислене

24

Анонимен

преди 2 години

И още малко заключение поне казва цял ден жица брат ми изваян като статуя на бухенвалд дали съвестта ти чукна на главата че ние братята от улицата не сме толкова глупави вече че само манекените имат приятели ходят на разходки и ловят джакузито времената саионара се измениха всички сме хора на тоя свят

23

Мяу

преди 2 години

Не и този път!! Вашият път е към затвора, крадци!!

22

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ пропуснахте факта, че президентът Румен Радев наруши чл.103 от Конституцията като не само предприе действия против законно избрано правителство, но и реализира крайната си цел-разпускане на парламента и назначаване на свое правителство. Цялата политическа ситуация произтече от това погазване на конституцията. Подавайте сигнали до ЕС институции, защото горите не само вие, горим всички! Републиканците в САЩ поискаха импичмънт за Тръмп дори след като изтече мандатът му, вие на чий се надате?!

21

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ да намерят цаката на машините, защото те ще се манипулират.Хора, ако имате избор, гласувайте с хартиени бюлетини!

20

Анонимен

преди 2 години

В България етносът ни е около 3 млн, ако не спрем да се противопоставяме-изчезваме, а това е целта на евреите, които владеят САЩ.

19

Кирил

преди 2 години

Майко мила не мога за повярвам колко заблудени и слепи хора има и как си вярват,че са на прав път?!Абе толкова не виждате какви мошеници са,не им ли виждате лъжите,не виждате ли колко са нагли,задавате ли си въпроса,че ако не са платени 6 месеца ще вандалства,не чухте ли че Христо Иванов е свързан с Маджо,не видяхте ли Манолова в офиса на Божков,шахматистката на Дългия протеже на Божков.Не ви разбирам,не знам какво трябва още да видите за да се убедите,че са мошеници

18

Анонимен

преди 2 години

Герб нещо се гърчат и са много объркани. Дали да не предположа защо? Защото знаят как са "печелили+ досега и този път ще ги озари истинската народна любов цялата си прелест и няма им хареса. Треперете гербави бабшч ш скоро окончателно ще ви птопим в скръб.

17

Анонимен

преди 2 години

Закъсаха го калинките с машинките, техния електорат поради елементарност няма да уцели нужното квадратче. Дано глупавите калинки да отлетят и никога да не се показват повече.

16

Анонимен

преди 2 години

Не подценявайте машините, те са за да манипулират секциите, в които ГЕРБ биха взели най- много гласове. Машините трябва да се извадят от строя.

15

пенсионер

преди 2 години

е на всички стана ясно че зеления чорапогащник съботира изборите , иска неговото правителство да управлява колкото се може повече - да срине държавата .

14

Димо

преди 2 години

А Дългия знаете ли,защо не иска да става депутат-защото трябва да си декларира имуществото ,милионите .Затънал е в някакви офшорки в САЩ.Той много добре е знаел,че 45 парламент няма да го бъде и затова беше депутат но сега няма мърдане Парламент ще има.Страх лозе пази иначе колко ли скелета ще излязат американа итекс не се шегуват

13

Анонимен

преди 2 години

А досега как се справяше цик? Направо им доставяхте готови и преброени бюлетини, нали. Този път няма да ви се получи. Корона-герб, чао, чао, чао, бау.

12

Анонимен

преди 2 години

тая държава се оказа пълна със смахнати!

11

Кенефите

преди 2 години

от ГРОБ и да спечелите правителството няма как да направите-така, че губите!!!!

10

св. Пророчица Мина

преди 2 години

Боко - дяволитовското змийско чадо , в пъкъла трижди ще гори. Ще бяга на изток ,при братята си чада змийски - Череп и Шишиланий. Но покой не ще намери и огън и жъпел ше го покрие. Тъй рече пророчица Мина за дяволското чадо Боко.

9

Анонимен

преди 2 години

И гледайте пак да си изберете тези старомодни лелки и чичковци от герб, предвогдани от дебел вожд. Даже по соца хората изглеждаха посвежи от умрелата герберска шайка.