18

Анонимен

преди 3 месеца

до 14 ;За Хитлер ,Сталин ,Чърчил ,Рузвелт и въобще за ВСВ съм чел ,гледал и слушал доста повече ,отколкото може да роди ограниченото ти от Винету въображение ! Гербавата "младеж" са точно копие на Хитлеровата младеж и по време , и по положение , и по състояния , и по намерения (и от двете страни) ,но най-вече по акъл ( по-точно липсата му ) ха-ха ! Затова ти прочети нещо друго ,освен Винету ,вождът ти няма да се разсърди , може дори да вземе пример от тебе ...

17

Анонимен

преди 3 месеца

Изхвърлете мъртвото магаре!

16

Анонимен

преди 3 месеца

Това му е зарекъл Вожда Винету, това плямпа.

15

Е па

преди 3 месеца

така е, като го изкаАха Бойчето диктатор щото си поема отговорността и се явява лично пред народа ще излезе сега нова мода - да ни управляват марионетни правителства и патерички на Доган, Божков, Путин и Прокопов. Е те така - народа го е казАл - внимавай какво си пожелаваш, защото може и да ти се сбъдне.

14

Първане, Първане!?

преди 3 месеца

В изборите няма мода и не трябва да има! В изборите трябва да има здрав разум, а не какво ти е казала компанията на купон!

13

До 1

преди 3 месеца

Първо прочети и научи нещо за Хитлер и хитлеризма! Тогава ще разбереш, че най-близо до сравнение с Хитлер са Румен Радев и Станислав Трифонов!

12

Анонимен

преди 3 месеца

Няма по-големи службогонци от сегашните Наричат ги служБОГОНското правителство, а не служебното

11

Анонимен

преди 3 месеца

Слави декамесето просто изпълнява нарежданията на бившата ДС

10

Анонимен

преди 3 месеца

Неприятна креатура, натъпкана с гербаджийски пари. Общо-взето, платен лаладжия. Нищо ново.

9

Анонимен

преди 3 месеца

социолога Първан Симеонов каже ли нещо - точно обратното излиза !

8

Аnonim

преди 3 месеца

Какво става избори идат чудим се що има мрънкане щото се пада на избора на работа иска 100 лева силов симпатизант на ДПС кво прави занимава хората с глупости понеже тои не иска да е на тоя ден на работа вижте какви хора има какви чудесии има тоя симпатизант на ДПС Ловеч на всички избори се прави на луд защо бе хора каквото ти сее паднало това е късмет Ко не на тия на другите освен Ко нее депутат на няма да ме учуди

7

Анонимен

преди 3 месеца

Ега ти безполезните същества са тия политолози и социолози.

6

Христо Христов

преди 3 месеца

Борисов няма друг шанс, освен да скъса с брюкселските и вашингтонските си господари, да върне откраднатото, като се извини публично и се коалира с Виденов, за да направят правителство.Ако не го направи, бай Ставри го чака.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Ефект от санкциите по закона"Магнитски".Лидерите усетиха,че може и техните сметки да бъдат блокирани и се "изчесват" по терлици.Само най простите,още не са у сетили да "избягат" от "жаравата".

4

Анонимен

преди 3 месеца

Няма биологична система, която се развива без приемственост.Няма социална система, която да еволюира чрез социален канибализъм.Няма етнос, който да се запази без корените си.Няма хомо сапиенс, който да оцелее без разум.С други думи:по-безумно управление от сегашното не сме имали от 30 г.насам.Няма излишни българи за да се мачкат и пречупват достойни български мъже. Трябва да се счупят изборните машини за да се спаси малкото разум останал в този етнос.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Изобщо не е уместно да му казваме "мода". Това е цирк, а режисьорите се надяват отново да лапнете въдицата!

2

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя ако го вида на жово ще му се изходя на очилата едно твърдо като камък ше изтропа.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Хитлеровата младеж на Боко как е ? Не е ли малко късничко вече за нови лица ?! 12 години къде бяхте - от крадене не се сетихте ,нали ? Сетила се Мара , да се побара ,ха-ха !