76

zz

преди 2 години

До 77 Анонимен "Кои бяха тия ГЕРБ?" .....ГЕРБ са партията и хората , за която Вие само след година или две ще гласувате и ще търсете да ви извади от канализацията , в която хунтата на фигуранта и чалгаро-мутренските му клакьори ще ни натикат за отрицателно време.

75

герб на сапун

преди 2 години

герб трябва да са притеснени най-вече да влязат в затвора с всичките им престъпления

74

Анонимен

преди 2 години

До ПрофесорЯ ми кажи къде са тези защитени професии. Таксата за държавна поръчка е между 350 и 700 лв за семестър. Без медицина, фармация и още 2-3 специалности. Освети ни по въпроса.

73

до 82

преди 2 години

Аз искам разбивка обаче!Колко турци са гласували за ДПС и колко за други партии?Това е тест и искам да видя дали е истина,че всички турци без да разбират Български гласуват за ДПС?!

72

Професор

преди 2 години

Допуснете ли ИТН и Слави Трифонов да ви управлява, образованието ще деградира. Бойко направи много за образованието. Миналата година МОН стартира програма за безплатно обучение на студенти за целия период на обучение по защитени професии, където има глад за кадри. Нищо не плащат студентите, иначе таксата е от 1000 лева нагоре + допълнителни такси за явяване на изпити. На година трябваше тези студенти да се разделят с 2500 лева, а държававата им ги плати. От тях само ученето.

71

Анонимен

преди 2 години

От както е кмет тая Росина Станиславова на Красно село,няма приемен ден.Няма и в интернет като другите кметове.Две години не мога да се срещна с нея.Разговаряме с писма по пощата,които подозирам не стигат до нея,а до някоя подчинена връзкарка назначена от нея,както оная в деловодството,дето се опитва да ми играе старите номера от типа:''Елате утре''и''Системата казва НЕ!''А изобщо не е чела наредбите и законите.Отказаха ме ДБ да гласувам за тях.НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ДБ!Не стават за власт!

70

ДАААА

преди 2 години

Отново сме свидетели на активиране на тролчетата на ДБ. Още Костов беше признал, че плаща на ***.

69

Анонимен

преди 2 години

Кого лъжете бе?ГЕРБ са на БКП слугите,комунисти са!БСП са БКП.ИТН са сбор от комунистически внуци пак са към БКП.ДПС са ДС.ДБ са Костов,значи пак са комунисти.Другите изобщо няма да ги коментирам надолу!!!!!

68

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ са политически труп. Никога повече няма да управляват България. Разпада на групировката е неизбежен. Съветвам нископлатените драскачи да си търсят друг начин за изкарване на жълти стотинки.

67

Анонимен

преди 2 години

Кои бяха тия ГЕРБ?

66

Анонимен

преди 2 години

Българските Червени Мутри никога няма да се пороменят В Полша Унгария Чехия намат такива БКП БСП Мутри и държавите им вървят напред

65

Гошо...Тъпото

преди 2 години

ГЕРБ няма от какво да са...притеснени.Даже и Боку да...избяга(ако се...наложи),харизмата му остава да...води гербаджиите към нови...победи.

64

Анонимен

преди 2 години

Гледай Радев Виждаш Тодор Живков

63

Анонимен

преди 2 години

Червените Партизани първо искат да убучт частника . Няма разлика от политиката на Тодор Живков все едно се е съживил

62

Анонимен

преди 2 години

Мутрите от БСП над година Друсат държавата искат власта свикнали са да Крадът

61

Анонимен

преди 2 години

БСП мутри в Завора Бай ставри ги чака

60

Анонимен

преди 2 години

яви се разширен списък на санкционираните. Тези протести над година НЕ бяха Безплатни

59

хахо

преди 2 години

а моита партия изправи се вси4ки вън без герб разбирасе , ако имах пари4ки да си платя на някоя агенция щях да си поръ4ам второ място , така де да не лакомеем като 4алгаря ха ха ха

58

Анонимен

преди 2 години

Машините явно са американски. Републиканците не се посвениха да манипулират вота в САЩ, при нас ще се изгаврят с еднакви резултати в 100 секции, защото могат.

57

Морън

преди 2 години

Явно съветниците на Слави и онези на БКП-БСП са от едно котило или работят на същия етаж в Руското пасольство. Ръгнаха Слави, който се отказа, за да провалят изборите и насрочат следващите, когато БСП-БКП и партията на Бачо Слави ще се договорят и изтласкат ГЕРБ от властта. Нямам нищо против, но има едно "НО", или какво ще правят след това.