33

Ало

преди 2 години

Мисля, че ще има още присъди срещу България. Например , дето 1 година не му даваха паспорта

32

сминдух енд чесън

преди 2 години

Притеснява ме високия брой наши съграждани отричащи ролята на съда в споровете между нас.Какво е другото решение?Ако у нас имаше върховенство на закона нямаше да се налага и външна намеса за дори елементарни казуси.

31

Хемус

преди 2 години

Момчето се е защитило от член на наркогрупировката София-Запад!Същите пребиха маркетинговия директор на "Левски",журналистът Слави Ангелов и са шпицкомандите на Борисов и Гешев

30

Чич'тиВрущял

преди 2 години

Пол Фрийман,БХК и Христо Иванов ***!Arbeit macht frei!

29

Анонимен

преди 2 години

Отвратително

28

хсплескан

преди 2 години

Вие си плюйте и си говорете какви били тия и ония, за Русия и т.н. А този на всички показа как се прави и как се съди тази наша любима страна. Мама му как може да сме такива уфсйе цялата страна и да позволим всеки, който поиска да си прави каквото реши тук.

27

Пантерата

преди 2 години

Вярно е че Христо Иванов от ДБ го оттърва това австралийско куку, което е обикаляло София с 25 санта нож.

26

Анонимен

преди 2 години

Фриман уби кeлeшчeтo Монов при caмoзaщитa вижда се от записите на камерите. Само защото баща му е "важна" комyнистичecкa клечка лежа в затвора.

25

Анонимен

преди 2 години

Ако не беше тази новина, нямаше да узнам, че са го пръснали в СЦЗ.

24

Анонимен

преди 2 години

Тази психопат, ако беше заклал някой евреин, държавата Израел, щеше да нареди на Мосад да го намери и разтреля, а ние меките китки ще му плащаме обещетение и някаква пиявица работеща за социопатско НПО ще ми обяснява каква жертва бил.

23

Анонимен

преди 2 години

Да си ги харчи с кеф, все пак си ги е заработил в затвора.

22

Ох

преди 2 години

До Батти наистина ли мислиш, че е така. Да ти кажа момчето убиец е син на богати. Плаща се на адвокати и прокурори, за това се бавят нещата, защото всички в съда са подкупни, като им бутнат пари и доказателствата започват да изчезват...

21

Бай Иван

преди 2 години

Клоуните от дб го извадиха то затвора този, гласувайте за тях после, защитници на убийците на децата ви ;) !!!

20

Анонимен

преди 2 години

не знам какво квичите. осъждане на нашата *** винаги е червена точка. ето, и парите са за роднината на жертвата. повечето, дето коментират, даже не знаят каква е историята. жертвата е ултра и с тумбата си са нападнали човек и фрийман се е намесил. никой никога не е отрекал това.

19

Анонимен

преди 2 години

е бати логиката: този съди държавата че са го били в затвора, вкаран там след като е обвинен в убийството на български гражданин и парите щели да отидат при родителите на този за който е обвинен че е убил.Не мога, света е вече цирк и всеки си прави кой каквото иска.

18

Кики

преди 2 години

Поканете прокурори от Бурунди и съдии от Буркина Фасо, значително по професионално подготвени от каскета и компания.

17

Анонимен

преди 2 години

Аз имам националистически възгледи, но след като се запознах със случая на Джок, няма как да не съм на негова страна. Да, бил е младок идеалист, който решил да ходи да помага на ***, направил е лошата грешка да се заяде с пияни и дрогирани ултрасчета, ама всички ги знаем какви са, става мелето и лошият край. Човекът, вместо да се покрие, научи езика и тръгна да ни оправя затворите той, дето не е от наще.

16

Анонимен

преди 2 години

тоя съд с това ли се занимава да защитава убийци

15

Анонимен

преди 2 години

той се опитва да си плати дългът..

14

ТОЛКОВА МОГАТ

преди 2 години

калинките на ГЕРБ в прокуратурата