53

Моля

преди 2 години

И като осъди България за скалъпения процес ще трябва да му връщаме освен тези пари и дсетократно повече за излежаното в затвора. Няма такава държава.

52

мангела меркел

преди 2 години

Онова английско *** На хулигана Шийлдс където лепна бармана със паве в главата във Варна ли беше какво стана с него.западняците да си стоят в афроазиятците държави да гледат нег..те какво правят със жените им не да шизофринийчат по източна европа.

51

адвокат Тенев

преди 2 години

Абсолютно нагъл и безочен психопат!!! Жалко че законите на либерал демократите и джендърите е във възход...Единствената възможна присъда за тоя"австрало-питек" би била 40год окован в трудов лагер...

50

полковник Колев

преди 2 години

Ами направете затворите пет звездни хотели и убийци като тоя нагъл тип, хора на годината и всичко ще бъде ОК за тази пропаднала правова система на клатещия се ЕС

49

убиеца е Монов

преди 2 години

Ченгето от ДС Монов и синчето му скинарче си получиха заслуженото, Джок Полфрийман е за държавна награда

48

Анонимен

преди 2 години

Няма значение дали е убиец , закона не бива никога да се нарушава, не го ли разбирате ? Надзирателите не могат да се разпореждат с никой, който и да бил той , а трябва си гледат работата. Разхайтена работа, после се оплаквате от произвол.

47

Анонимен

преди 2 години

Бай Джок, май е опитал Ромския паток в затвора..

46

Жалко за народа

преди 2 години

Само като чуят България в Евросъда, съдиите му ни осъждат със затворени очи. Явно човешките права на един австралийски убиец струват повече от правата на един убит от него българин. Това се нарича справедливост по Страсбургски.

45

мангела меркел

преди 2 години

.Фалшивият пристрастен съд е създаден от хазарските роми да бъде използван като политически инструмент ако беше Българин наръгал някой в западна европа дали щяха да го освободят от затвора и при това да осъди тяхната държава.Ес за пореден път доказа че счита Българите за отпадачен матерял 4-та ръка хора като добавим и ТЕРОРИСТИТЕ от нато за гаврата в пловдивско.

44

Анонимен

преди 2 години

Кога виновните ще почнат да си плащат от джоба?

43

Анонимен

преди 2 години

ДЖО ако те срещна ще ти направя една работа от която доволен ще останеш

42

гражданин на ЕС

преди 2 години

ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪД ПО ПРАВАТА НА ЧОВЕКА - АБСОЛЮТНО НЕНУЖНА И ВРЕДНА ИНСТИТУЦИЯ. ПЪЛНА С ХРАНТУТНИЦИ.

41

КьоксалБаба

преди 2 години

Тия,които уж ги е спасявал в панделата са му дали едни големи паламрки в ниската част на гърба ахахахаха

40

Анонимен

преди 2 години

Джоко, Джокоооо, поне да беше поискал по-сериозна сума. 14 ГОДИНИ ТЕ МЪЧИХА, ти сеамо толкоз.

39

Анонимен

преди 2 години

Абсолютен класически психопат е този полфриймън. Поинтересувайте се малко.Имал е предишни нападения с нож в австралия, но не се е стигнало до нищо сериозно. Привърженик е на крайно леви - агресивни движения като антифа.Търсел е как да влезе в някакъв конфликт и е попаднал на такъв. Никаква самозащита не е - никой не го е нападал него.Намесва се с нож в конфликт, който вижда.Колкото до съдията, който предсрочно го освободи - няма така държава.В америка този щеше поне 30 г да лежи.

38

Анонимен

преди 2 години

добра новина

37

Анонимен

преди 2 години

На БХК беше платено да организира кампания за освобождаването на доказания психопат Полфрийман, доказано нападал с нож хора и преди да убие Андрей Монов. Този човек никога не се извинява и не изказва съжаление за постъпката си. Твърди че бил защитавал двама роми, но такива никога не са намерени, но в същото време е доказано, че хладнокръвно вади нож и наръгва в гръб жертвата си. Ето това е вашата жертва, защитавана от платените БХК ***.

36

Бай Иван

преди 2 години

Пожелавам на смешниците от дб, децата им да бъдат заколени по същия начин "при самозащита",после ще пуснем убиеца ;) !!!

35

Паисий

преди 2 години

Цената не е лоша. И аз бих я платил да го дреням.

34

Анонимен

преди 2 години

Повече бой е трябвало да яде в затвора! После повече дела и съответно повече кръвнина на семейство Монови.