36

Момчето

преди 2 години

Няма да се женя.Момичетата станаха агресивни, материалисти,кариеристи.Знаят си правата,а задължения нямат.Уважението го няма, всеки гледа как да използва другия.Вече се отказах да търся.

35

асан столипински

преди 2 години

ша помогнем на братчедите талянци

34

Опаа

преди 2 години

Ако турският ген е толко силен що тогава кюрдите са ги превзели демографски

33

xaxsasб

преди 2 години

До Анонимен 37 - Италия е хубав пример за българите. Показва какво се случва когато имиграцията се превърне в прищявка. Тук е същото само, че сме 20-30 години зад тях. Кефи ме изповедта на този Симеоне. И аз бях погълнат от чужбина, но майка ми и баба ми твърдо отказаха да ме последват в чужбина и чак тогава осъзнах, че тоя живот ми е подарък от тях и че не мога да си режа корените само защото съм израснал в Ню Йорк.

32

xaxsasб

преди 2 години

Не знам до колко е истина, но например Германия още преди десетилетия осъзнали, че турският ген е много силен и нарочно започнали да размиват нацията с идеята да имат по-добри гени. То вече си личи де с Йозил, Гюндоган и Кедира - Германия станаха световни шампиони. Няма лошо в белите, ама са много кекави. То си личи кои държави държат медалите в борбата, щангите и прочие, всички са от тюркски племена.

31

Анонимен

преди 2 години

Италия мислим !!! Смях ! Вижте как е тука бе господа ДжУрналисти ! А после мислете другият свят !

30

Анонимен

преди 2 години

Да взимат пример от манггустите. Те изобщо не мислят за бъдещето. Живеят само в настоящето, но не спират да се размножават.

29

Анонимен

преди 2 години

Италия ке падне

28

Анонимен

преди 2 години

Колкото по-примитивно е едно същество, толкова повече иска да се размножава. Например при рибите имат 100 000 деца, също Индия, Африка. Богатите хора са рядко изключение с 4, 5 деца. Все пак според пророчество на Пушкин, бялата раса на Земята, ще стане мнозинство към 5024 год. Проблемът при пренаселването е липсата на достатъчно питейна вода. След време, ще останат около 100 мил. души, но качествени. Ще са така разселени, че ще си ходят на гости със самолети.

27

анонимен

преди 2 години

Напротив, раждайте, че да има кой да работи без пари на олигарсите. Като има много народ, ще има много кандидати за това, и то за парче хляб. А като им скимне и някоя война да спретнат, я колко ще има за фронта.....

26

анонимен

преди 2 години

Стига с тая раждаемост! По едно -две, макс три и точка, какво си мислите, че Земята се разтяга като дъвка, а ресурсите и се обновяват за един месец!? Искали били големи пенсии, да имало кой да им ги изкарва - и тези ви са много, стига сте ревали!

25

анонимен

преди 2 години

До тото - първо, дългосрочните прогнози често са грешни. И второ, защо мислите, че африканките ще продължат със същата скорост, а италианките няма да раждат повече? Нещата се променят, въртят се империи надолу - нагоре, но причините не са демографски, а други - напр. при Осм. империя се смята причина за краха теокрацията и липса на всякакво модерно мислене.

24

Тото

преди 2 години

В човешката история винаги натделява демографията ,като не раждат италианките ,ще дойдат да раждат африканките и така един ден няма да има Италия а ще има Африка,и никой няма да го интересува кои ,колко е бил образован,и какво е можел ,това ще са само спомени,Европа преди 100години е бил най-големият по население континент,сега е трети и през това време Африка от четвърти по население стана втори.Проста демография.

23

анонимен

преди 2 години

Не съм съгласен с това за нашите баби. Не можем да живеем вечно по стари стереотипи. Все пак вече имаме наука, не можем като животните само да се плодим, а имаме известни изисквания, което бе казано в статията. Ама как се множели немислещите, то всяка про.стотия си има и край.

22

анонимен

преди 2 години

Точно затова имат деца тези, които не мислят. Възниква кой ще ги храни след време, като станат повече, отколкото може да се поемат от мислещите?

21

славянин

преди 2 години

''Миналата година ражданията в Италия са 400 000 - значително повече от смъртните случаи, което доведе до намаляване на населението с 384 000 - еквивалентно на изчезването на град Флоренция от картата.''Някой да обясни логическият абсурд на твърдението!

20

Анонимен

преди 2 години

То щото прабабите на тая са имали много сигурност,когато постоянно е имало войни, глад,чумни епидемии.Аман от лиготии.

19

Анонимен

преди 2 години

По-малко мафиоти на света, значи има добри новини понякога.Най-долния народ в Европа!

18

popa ot razgrad

преди 2 години

намаляването на населението на планетата е най-важната задача пред човечеството...от това зависи оцеляването на цивилизацията ни...

17

Анонимен

преди 2 години

това е мафията ... обхваща всичко докато не го задуши ..