79

ВЪЗРАЖДАНЕ И АТАКА

преди 2 години

ГЛАСУВЙТЕ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ И АТАКА ДА ИЗМЕТЕМ СЛУГИТЕ НА ЗАПАДА И САЩ

78

Словянин

преди 2 години

Гласувам за "Ляв съюз за чиста и свята република" на Жан Виденов.

77

от немско

преди 2 години

До 93 bockoние сме група от 14 човека в немско дето ще гласуваме за Божков.

76

Анонимен

преди 2 години

5 - В света на геометричните фигури петицата се изобразява като петоъгълник. В някои източници се свързва с идеите за промяна и възможността те да бъдат осъществени. Петицата носи в себе си силата на кръга и е своеобразен носител на посланието за съвършенство, пречупено през призмата на човечността - в християнството тя обрисува човека след неговото грехопадение. 5 са основните точки на Кръста Господен, 5 са раните върху тялото на Христос, с 5 хляба Той е нахранил 5000 души, 5 са човешките сетива, на храмовите празници се благославят 5 хляба (петохлебие), Библията е известна още като Петокнижи

75

Анонимен

преди 2 години

4 - Изобразява се като квадрат, който се смята за синтетична фигура, за разлика от кръга, който е динамична фигура. Числото 4 може да се разглежда като двойката, умножена сама със себе си или 3+1. Това обяснява защо в някои ситуации четворката се свързва с нехармонични вибрации, с трудности, с напразни усилия. В християнската религия числото 4 символизира цялост, пълнота, завършеност: Семантичен аналог на Християнския кръст и кръстния знак. 4 са стените на квадрата, 4 са посоките на света, 4 са

74

Анонимен

преди 2 години

ДО 92 ти да видиш листата на Републиканци за България .............

73

Анонимен

преди 2 години

Пет Капитан Петко Войвода с петицата Нпред - БСП пак са ПОД нас

72

bocko

преди 2 години

Гражданска платформа "Българско лято" - колко добре звучи. За тези ще гласувам

71

пияница мистик

преди 2 години

Другаре комунисти, гласувайте за партията на Жан Виденов "Ляв съюз за чиста и свята република". Сега ходих да разгледам из нета и да попрочета това и онова за тях какви са тези образи и паднах от смях. Всичките им кандидат депутати са с вид на махаленски пияндета от малък град и май са точно такива :))) А как са облечени само....мани-мани. Чичаци та дрънкат :))) Диагоналки, дънкови ризи, шарени фланелки, много им се изкефих

70

Финансист

преди 2 години

Тези 23 партии изобщо не са вписани в Агензията по вписванията, нито дори и в Националната агенция по приходите. След изборите ще трябва да се регистрират и като политически фирми, а не савма като партии. Бизнесът изобщо не е длъжен да им осигурява безплатно финансиране, на каквото техните лидери са свикнали.

69

Анонимен

преди 2 години

Четворкате е смърт, край според японците БСП е с номвр 4 и ИТН с 22=4.Не знам какво казват социолозите но ИТН се издъни и будалите ще са по-малко сега, които ще им повярват. БСП залязва от много време и сега ще и е последният напън, но... ще е по-зле. ДПС с покрепата на Ердоган може да стигне 25 % и да стане първа политическа сила. Тогава предателите Радев, Слави, Мая, Христо, Татяна да му мислят!

68

4epa

преди 2 години

ИМА ТАКАВА ИЗДЪНКА - ПАРТИЯТА НА НЕМИТЕ !!!! ИСКАТ ДА ИМАТ 300 ДЕПУТАТА !!!!!!!!!

67

God

преди 2 години

До Анонимен 86Със сигурност не пречи на Доган, Пеевски и техният наместник във властта Бойко. Също така не пречи и на Домусчиев, Гергов, Вълка и всички други знайни и незнайни партноьри на карти/тенис на Бойко. Не пречи и на батко и братко, нито на ГеПи Груп и сие, които дружно крадат от Агенция Пътища. Изобщо на никого не пречи. Тези, срещу които уж се бори, първо ги пусна да избягат с парите си по живо по здраво в Сърбия и Дубай и сега играе тетър пред медиите какъв борец е срещу мафията.

66

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ пак печели убедително в повечето областни градове. Бойко е събрал нов отбор младоци да управляват държавата през следващите 10 години. Да се надяваме само че комунистите няма да фалшифицират изборите.

65

СССР

преди 2 години

Дори и децата знаят че Нищожеството Гешев пази мафията ,споразумения за 16 милиарда ,шпиц команди,на рожден ден на Боровец в хотел Ястребец на Пеевски ,евтини апартаменти ,подхвърлените пари на Иванчева.Оставка и затвор за нищожеството .

64

Бай Кольо

преди 2 години

До АнонименИ кой предлагаш да управлява? Оня с джипа ли? Да продължат с краденето. Не е ли по-добре да се появи нещо ново и неопетнено на хоризонта?

63

Анонимен

преди 2 години

Задайте с въпроса на кого пречи Гешев, след това си задайте въпроса кой плаща на стотиците *** по форумите да бълват срещу Гешев.

62

СССР

преди 2 години

Къде е Тиквензи и Каскета да се появят пред съда веднага .

61

Рошко Африкански

преди 2 години

Нищо не са закрили, нито се крие. От онзи ден има видеа и снимки от срещата с младежката организация. За разлика от клоуна, който е по-невидим и потаен от ким чен ун. Той ако не пусна пост, който не е ясно от кого се пише, може да помислим, че се е споминал. Доста продължи тази карантина. И като си сетя, че в Македония, жените с корона отидоха в парламента, си мисля, кои са жени, и кои мъже, че толкова време не можа да събере смелост, да излезе и да каже какво му е. За каква отговорност пише?

60

Анонимен

преди 2 години

До Give me giveНе съм му душманин на Славчо,но наистина стана голяма клоунада!В тази ситуация с машините всеки,който е недоволен от резултата,ще иска касиране на изборите!Това обаче,което би трябвало да стане ясно на всички нас е,че да се правят закони,не е като,да се прави шоу!А Славчо Учиндолски,трябва да се скрие и повече да няма претенции за нищо.Без да броим няколко месеца нищонеправене и отделно сума ти пари,които се похарчиха за изборите!