152

Тони

преди 2 години

Мирчев е сериозно заблуден, ако си мисли, че ще вземат повече гласове

151

Анонимен

преди 2 години

Аз мисля , че ДПС след изборите ще черпят ИТН с пишмание , кюнефе и боза за благодарност.

150

Анонимен

преди 2 години

Много му се иска на човека ,също като на лисицата ,дето ходела след коча и се надявала като му се люшкат топките да паднат , ама те все не падали .

149

Анонимен

преди 2 години

ПРАВ СИ ИВЧО, ЧЕ МОЖЕ- АМА НАДАЛИ...

148

Даниел

преди 2 години

ДБ трябва да се радват, ако изобщо стигнат до парламента отново.

147

Случаен минувач

преди 2 години

Аз мисля, че този път Герб ще загуби. Може с 1% да загуби от чалгаджиите, но ще загуби изборите. Защото гербаджиите вече започнаха да се усещат, накъде вее вятърът... А може дори да паднат и под 20%. Да видя тогава прекрасната кърджалийска представителка или пък Деса Атанасова какви ще ги говорят пред камерите... А нищо чудно и бате Гойко да удари с юмрук по масата и да каже: Хайде управлявайте, да ви видя как ще го направите!

146

Случаен минувач

преди 2 години

Моята прогноза за 11 юли. Чалгаджии - 22%; Герб - 21% Корнелия - 14% ДСБ на Бойкикев - 11% Турци - 10% Мая - 6% Патриоти - 5% От останалите може Божков да вземе да мине 4% ама е малко вероятно. Разпределение на местата: ИТН - 65 места; Герб - 60; БСП - 38; ДСБ - 27; ДПС - 25; ИМВ - 13, патриоти - 12. И всички казват - не можем да съставим правителство при такава конфигурация. И Радев си управлява еднолично чак до президентските избори през ноември. Мисля, че това желае той.

145

Анонимен

преди 2 години

Десет години след войната комунистите разправят,че германците били изнесли житото като отстъпвали и затова имало глад и мизерия.Сега тия службогонци ще ни докарат до просешка тояга

144

Анонимен

преди 2 години

ПРАВ СИ ИВО- МОЖЕ, АМА НАДАЛИ.

143

Иван

преди 2 години

Сега с това машинно гласуване такива "резултати" ще ни спретнат, че свят ще ни се завие. Май остана само Терминал2 като опция.

142

Анонимен

преди 2 години

А бе тук коментират само ненормални! Кой дава пари ей така за Бог да прости? Всеки лев е обвързан с договори, срокове и изисквания!Пълно с неадекватници, разбирачи и специалисти по всичко!

141

Анонимен

преди 2 години

Ами и ние не ви искаме вас, крадливите и нискоинтелигентните. В София, където сте най-малко се видя. Оставате само в махалите и в прованса, където заради мизерия ценностната ви система е сбъркана и не можете да проумеете каква де случва и че сте жалки и простовати именно заради безчинствата на ГЕРБ , ДПС и БСП

140

Анонимен

преди 2 години

Къде се пришиха ДБ, тотално се самозабравиха тези хора, нямат изобщо реална представа къде се намират и че хората не ги искат.

139

Анонимен

преди 2 години

На "Автомагистрали" са преведени 111.5 млн. лв., въпреки че работата ще започне след минимум година.То където и да пипнеш - смърди. Ама гербаджийте с по две мозъчни клетки няма как да го разберат. Затова са бедни и нискоинтелигентни.

138

izh

преди 2 години

Маджови, Маджови. Колкото ви се пълнят джобовете, толкова ви се изпарява и малкото под черупката

137

78 стотинки

преди 2 години

Бате слави благодарим ти освен за гласуване турците вече говорят и за :земя, родина и че били останали тук турци : благодаря ти от сърце бъди здрав бате слави

136

Анонимен

преди 2 години

А слави и този неандерта,,,ц доволни ли да от изказването на турч,,на някой сети ли се да ги пита щото като нищо онази ,'БЪЛГАРСКА' партия да ги превари на изборите

135

Анонимен

преди 2 години

ИТН - 19%, ДБ - 17%, ГЕРБ -15%, БСП - 12%, ИМВ - 10%, ДПС - 9%, ВМРО-Марешки 2.2%

134

Анонимен

преди 2 години

Хора... едно простичко нещо - Там където няма справедливост, там няма и благодат! Това е! И ако поне за малко не търсите проблемите в турското робство, Путин и плана Ран-Ът, може би ще разберете какво означава горното!

133

Анонимен

преди 2 години

От както е кмет тая Росина Станиславова на Красно село,няма приемен ден.Няма и в интернет като другите кметове.Две години не мога да се срещна с нея.Разговаряме с писма по пощата,които подозирам не стигат до нея,а до някоя подчинена връзкарка назначена от нея,както оная в деловодството,дето се опитва да ми играе старите номера от типа:''Елате утре''и''Системата казва НЕ!''А изобщо не е чела наредбите и законите.Отказаха ме ДБ да гласувам за тях.НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ДБ!Не стават за власт!