120

ББ

преди 2 години

До Анонименщо бре...то и в Сибир има...като крепостни...путин и лукашенко малцови платени с вашите животи...вие спирт...свободен свят сме...вие решавате!

119

ББ

преди 2 години

До Анонименто все едно да питаш,ама от кога е задължение на родителите да хранят децата си...продукт сте на мъките на..."пенсионерите",чийто животи осребрявате...безплатно,образование за порно-***,за порно-прокурори,съдии,чиновници,докторчета " лекуващи" здрави сърца...а какво стана с ония от Пазарджик...с мерцедеса,убиващ здрави...доктор менгеле с мерцедеса!...никога повече гроб,ДПС и Бсп...никога повече пУтриоте биещи бабички...Справедлив Свят или ще го погребем!!!

118

ББ

преди 2 години

хаха каквато ви икономиката ви такива ви доходите...3%...ама не от банкат на на Цветан Василев,не от лотарията с която ви ограбваха божков и менда на борисов,на Световната борса с продукт,...Мъск завладяващ Космоса...и божков на борисов менкащи си пурите...с лотариите през които ви ограбваха,домувсчиевци пък ги рекетираха,та кой кого ограбва...създаващите просперитета на САЩ...или божковците и менда обещаващи ви ...милиони...няма сте живи да ги видите,Бог да пази САЩ!!!

117

Анонимен

преди 2 години

До До 144 от 143 - Съжаляваям, но откога е задължение на частните фирми, да хранят пенсионерите?

116

Поздрав

преди 2 години

Куку-Бенд = Пролетта на рамото ми кацна

115

До 148

преди 2 години

Фирмата и Милиардера са едно цяло. Както краля и кралството са едно цяло. Както Диктатора и Диктатурата са едно цяло

114

До 144 от 143

преди 2 години

Точно така е. И е гласувано като закон в Американския Парламент - Сената и Конгреса. Защото милиардерите не плащат големи данъци съвсем законно. В България е същото. Има вероятно 1000 големи фирми с печалба 1 милиард лева. Данък печалба им е 100 милиона (10 процента). Има 2 милиона пенсионери. Пенсиите горе долу по 400 лв средно. Отиват изцяло за храна. 22 процента е ДДС което държавата взима от купената храна от пенсионерите (80 лв от всеки) или общо 160 милиона..а 10 процента данък от фирмите

113

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 143Отново - не ги печелиш ти, а компанията ти.

112

ПОЗДРАВ

преди 2 години

Слави Трифонов - Ретро Микс

111

До МАКЕДОНИJA

преди 2 години

Македонците са мъжкари като нация все пак са от сръбската школа не пyтьoвцци като нас ще се класират а ние ще гледаме футбол по телевизята за съжаление

110

Имам Мечта

преди 2 години

Искам да развивам частен бизнес с лайнoвози. Ще разкарвам ГЕРБ-аджии, БСП-ари и ДПС-ари в частно НСО. Срещу месечна такса от 300 000 месечно за 300 човека и 2 годишен договор.

109

до 143

преди 2 години

Интересен анализ. Така ли е всъщност? Или спекулираш нещо?

108

Анонимен

преди 2 години

Трика с малкия като процент данък облага богатите всъщност е доста елементарен. Ако го илюстрирам с пример: печеля 100 000 евро за година, инвестирам в апартамент и не дължа данъци докато не го продам. Естествена сравнението ме е неточно. Истинската вратичка е "обратно изкупуване на акции". Печалбата от 1 милиард влагам в акции от моята си компания. Докато не продавам - 0 данък. А самия факт че купувам собствени акции още надува цената им

107

Хаха

преди 2 години

Още чакам фантасмагориите на Мъск да се сбъднат. Голям пирамидаджия. Ружа Игнатова пасти да яде.

106

Поздрав

преди 2 години

Поздрав с концерта на Слави Трифонов

105

Вива Безос

преди 2 години

Безос е човек за пример. Мъск е пройдоха, пирамидаджия и негодник. Гейтс и Бъфет са психопати. Искате ли да ви разказвам още за нещата от живота? Дайте палче нагоре и се абонирайте за Пейтриъна на Киро Кючека.

104

Безоската

преди 2 години

Ще гласувам за Безос на глобалните избори. Ясно, че ще спечели Сороската, но това няма значение.

103

Анонимен

преди 2 години

Поздрав - Бай Шиле и Ванко 2 - "Писна ни от овце" (mp3)

102

Анонимен

преди 2 години

Има ли тук някой дебелак от Банкя?

101

Гражданин

преди 2 години

Безос е пич. Знам, че не изглежда като такъв, но който е имал вземане даване с него и неговите дела, знае че е така.