160

ББ

преди 2 години

мда...то едни "екшън герой"станаха граждани на русия,целуваха ръка на путин...ще плащат по-малко...даже ще им плащат за рекламата,абрамович...какво произвежда и какво продава,освен парите от суровините на руският Народ,освен данъците на руските граждани,парите се печатят,печатници много,какво ще се яде...парите отдавна не са ценност...златото също...не лекуват,не ви правят щастливи...държат ви зависими,убиват природата ни...земята и водата ни тровят...за пари и злато...геноцид и порно.рафия

159

Тези са от

преди 2 години

Бандата на Байдън.

158

Глупости

преди 2 години

Журналистите ли да кажа че са прости, или продават новина която се яде... Данък са платили върху реализирана печалба, т.е. кешнали си аут пари от богатсвото си. Това че е направил 100 млрд. днеска ако не си прибрал парите кеш не значи че утре не може пазара да се срина с 30 %, и да изгуби 30 МЛРД. Данък се плаща върху реализирана печалба, останалото се води нереализирани печалби в активи, ама утре може да са повече, може и да са по малко, докато не са реализирани данък няма. Благодаря!

157

И.Б.

преди 2 години

Да, тази тематика съществува от памти века. Законите са с предимство за богатите.Те биват спонсорирани от държавата, после парламентите гласуват и прокарват закони в тяхна полза. Така се забогатява от данъците на населението. Има и начини за отписване на фиктивни разходи. Така в Германия се поражда преди 10-на години схема за източване до над 12 милиарда Евро, наречена "кум-екс", в която участват богаташи от цяла Европа.

156

До 8

преди 2 години

С в България от тАзи катргория има достатъчно! Един беше казал 80%, но са поевче!

155

Анонимен

преди 2 години

На Комрад Байдън дружинката.

154

Питър

преди 2 години

До Анонимен 178Точно така. Затова трябва да се подкрепи планът на Байдън за глобален корпоративен данък и премахване на офшорните зони. И България ще спечели от това - надали има наш мастит "бизнесмен", който да плаща данъци в България. Всички тъпчат пачките в офшори и се правят на велики предприемачи

153

Полина

преди 2 години

Безос плаща 0 данъци.Никога не е плащал данъци.

152

Анонимен

преди 2 години

Еми Америка е химера, може да е имало некаква демокрация преди, мейби през 80-те или 90-те, сега са полицейска държава :))

151

Анонимен

преди 2 години

Въйййй, каква констатация....богатите плащали по - малко данъци от бедните, раиш ?? Къде е Робин Худ веднага да ги прониже с една стрела...!

150

Не го ли разбрахте?

преди 2 години

Простолюдието има една единствена основна функция - Да пълни хазната за да имат политиците какво да харчат и да прави от богатите - свръхбогати ....

149

Марин

преди 2 години

Комунизмът е болест.

148

Опалааа

преди 2 години

OOOOOO Тригре, тигре имаш ли пари.......

147

Анонимен

преди 2 години

Корпорация и платени данъци. Ха-ха-ха те това е вицът на годината. Те, корпорацийките ако плащаха данъци, нямаше да съществуват офшорните зони бре?! Това са най-крадливата смрад на планетата.

146

Анонимен

преди 2 години

До АнгелКакви глупости говориш. Когато печели една корпорация в световен мащаб с централа в САЩ трябва да плаща данъци и ще го направят. Защото тези корпорации ще са по-богати по цели държави, освен че са балони.

145

Ружа Игнатова

преди 2 години

Мъск е пирамидаджия.

144

Анонимен

преди 2 години

Там всичко се прави в услуга на богатите и в последствие се заразява и Европа.

143

Анонимен

преди 2 години

Това се казва подоходно данъчно облагане или извод кой всъщност управлява светът.

142

Анонимен

преди 2 години

БАЛОН КОЙТО ЩЕ СЕ СПУКА И КРАЙ СЪС СВЕТА

141

Анонимен

преди 2 години

Действитело фиксингът на рублата е нагоре и 1000 евро се обменят за 87534.75. Голем фиксинг. Виж колко малко евро давам, а колко много рубли получавам. Ще ми останат даже и за тоалетна хартия.