24

С ФЛАШКИТЕ СЕ ЛЪЖЕ .

преди 2 години

....С ХАРТИЕНИТЕ БЮЛЕТИНИ ---НЕ!!!---Това е ГЕНЕРАЛНИЯ ПРОБЛЕМ ...на нашите комунисти в България , защото до ЦИК , може поне 100-пъти да подмениш резултатите от ФЛАШКАТА ---ДОКАТО ПРОТОКОЛИТЕ ОТ ХАРТИЕНИТЕ БЮЛЕТИНИ ....НЕ!!!!...ПЛАЩАШ ЗА ИЗМАМАТА , САМО НА ЕДИН ТЕХНИК----А , ИНАЧЕ .....НА 1000-ЧОВЕКА ПО 50-100лв........ЯСНО ЛИ ВИ Е ...... ???!!!

23

Анонимен

преди 2 години

Явно е че тая фирма е една от фирмите - касичка на Боко и сега той ги е активирал да саботират изборите като искат 3 пъти повече пари. Ако пък им ги бяха дали, онзи от Банкя щеше да скочи и да твърди, че се харчат много пари. А истината е, че Боко даже не им е платил за предишната доставка, написал им в договора, че ще се плаща м. юли, т. е другите да му плащат

22

Божков

преди 2 години

Играта му е май,ката - "Тука има, тука нема" достъпна за всички !

21

АнонимеН

преди 2 години

С БЮЛЕТИНИТЕ СЕ ПРАВЯТ МНОГО ШАШМИ!! ДОКАТО Е В КОЛАТА И ПЪТУВА КЪМ ПРЕДАВАНЕТО НА ПРОТОКОЛИТЕ САМО ДРАСВА В ПРОКОКОЛА 1 ПРЕД БРОЯ ГЛАСУВАЛИ И ТАКА ОТ 500 СТАВА НА 1500 ГЛАСУВАЛИ !! И ДОПЪЛВА 1 ЧУВАЛЧЕ В С БЮЛЕТИНИ В ПОЛЗА НА ГЕРБ! ТОВА Е СТАРА ПРАКТИКА!// МАШИННОТО СЕ ВЪВЕДЕ ЗА ДА СЕ ЛЪЖЕ САМО С МАШИНЕТЕ ,НО НЯМА ДА Е В ПОЛЗА НА ГЕРБ КАТО С ХАРТИЕНИТЕ БЮЛЕТИНИ :D

20

АнонимеН

преди 2 години

НЕКАДЪРНИЦИ!

19

i'm

преди 2 години

Абе пак някакви постановки са това! СИЕЛА е ясно, че гледа да оскубе максимума и надценката е много висока. Отделно, нали има и друга фирма, която твърди, че не ѝ обръщат внимание. Защо ли?! И явно на някои не му изнася да има машинен вот. С бюлетините е по удобно да се правят шашми.

18

УВОЛНЕТЕ ...

преди 2 години

.....СМРАДЛИВАТА И НЕКАДЪРНА ФЪФЛА ОТ ИТН.....на която Т.Дончева и суфлираше в 45-тото НС , какво да говори и прави...ха,ха,хаааааааааа.....БЕЗ СУФЛЬОРИ , ТАЯ НЕ СТАВА И ЗА ЧЕ П ЗА ЗЕЙЬЕ....

17

СИЕЛА--СА МУЛТИГРУП

преди 2 години

А, "МУЛТИГРУП"----СА МУТРИТЕ НА БКП/БСП!.....ДАЛАВЕРАТА Е ЯСНА И ПРОЗРАЧНА---ДА НЯМА ИЗБОРИ И ДА ОСТАНЕ НА ВЛАСТ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ФИГУРАНТА ...ИНАЧЕ СЪД , ЗА ОПИТ ЗА ПРЕВРАТ В БЪЛГАРИЯ!

16

Кривондел

преди 2 години

До 15Сиела ако искат могат и 100 000лв. за машина да поискат. Който е кадърен и можещ - да намери по-евтино. Ама май кадърни и можещи в новоназначения ЦИК няма. Освен това от СИЕЛА подробно обясняваха, че цената е повлияна от срока, сложността на това да организираш техническа поддръжка в десетки секции в чужбина, както и от още един куп допълнително поискани дейности. Забележете - едната е пренастройка на съществуващите машини за новите избори. ДОРИ ТОВА НЕ СА ОСИГУРИЛИ ОТ ЦИК!

15

Гуфу

преди 2 години

До Анонимен 15Чети малко ве ***. Цената не е само за устройството но и за логистиката, програмирането и поддръжката на машините. В крайна сметка това е пазар и ако някой не си е направил сметката това е ЦИК и назначеното правителство. Защо не е обърнато внимание на предложението на фирмата, която предлага да изпълни поръчката за 5 милиона лева? Вчера управителя и каза, че имат възможност.

14

Анонимен

преди 2 години

За предходните избори Сиела доставиха 9 600 машини з 43 мил. лв т.е. 4 480 лв/бр.Сега за 1 500 бр. машини искат 15 мил. лв т.е. 10 000 лв/бр.Как откакто ББ не е на власт, цената на Сиела скочи повече от 2 пъти?Тази фирма саботира изпорите и трябва да бъде закрита, а шефът и да се стяга за затвора!

13

АнонимеН

преди 2 години

БСП И ИТН РАЗЧИТАЛИ, ЧЕ ГЕРБЕРСКАТА ФИРМА ЩЯЛА ДА ИМ ОСИГУРИ ВСИЧКО :D ГЕРБ И ВОДА НЯМА ДА ВИ ДАДАТ , МНОГО СА ЗЛЕ :D

12

машините беа малко

преди 2 години

ето с какво ше оправдава поредната загуба другарката импексова :):):)

11

Анонимен

преди 2 години

Цик: Маниполирайте машините за 6,5 милСиела: Тц, искаме 14Цик: Е тогава ще си маниполираме бюлетините, това ще ни излезе по-евтино и имаме опит.

10

АнонимеН

преди 2 години

ЗА 1 СЕДМИЦА ДА СЪМ СВЪРШИЛ РАБОТАТА КОЛКО СЕКЦИИ ИМАТ НУЖДА ОТ ДОПЪЛНИТЕЛНА МАШИНА ! И РЕЗЕРВ ЩЕ СЛОЖА И ОЩЕ В КРАЯ НА МИНАЛИЯ МЕСЕЦ ДА СЪМ ПРИКЛЮЧИЛ СЪС СИЕЛАТА !! 2 СЕДМИЦИ ИЗГУБИХА ДОПЪЛНИТЕЛНО! НЕКАДЪРНОСТ!

9

Кънчо

преди 2 години

Пълни не6tастници са тия. Гласуваха нещо, което е до голяма степен е дискриминационно и сега даже няма да успеят да го спазят, което е основание за касиране на изборите от сега. За всичко това има вина чалгарите и Радев. Такъв цирк отдавна няма да сме гледали на тия избори...жалко е и съм сиг че не е края това. Лъха некомпетентност и злоба от "партийте на протеста". Хора, добре си помислете на изборите за кой..

8

АнонимеН

преди 2 години

БОРИСОВ ОБЯВИ, ЧЕ ИЗБОРИТЕ СА НЕЗАКОННИ И ДИСКРИМИНАЦИОННИ И ВСИЧКИ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ НА ГЕРБ ДА НЕ ХОДЯТ ДА НА ИЗБОРИТЕ НА 11 ЮЛИ ЗА ДА НЕ ИМ ОТКРАДНЕ ГЛАСА МАШИНАТА В ПОЛЗА НА ГЕРБ!

7

СМЕХ....

преди 2 години

Уволнение ФЪФЛАТА...ха,ха,хааа...

6

АнонимеН

преди 2 години

ОТ ЦИК ИМАХА САМО 1 ЗАДАЧА , ДА ОСИГУРЯТ ДОСТАТЪЧЕН БРОЙ МАШИНИ ЗА ВОТА! ВСИЧКО ОСТАНАЛО СА ЕЛЕМЕНТАРНИ ПОДРОБНОСТИ!!! СРАМ И ПОЗОР!

5

Глупости

преди 2 години

ТИЯ ИЗБОРИ СА НЕЗАКОННИ И ДИСКРИМИНАЦИОННИ!