12

Истина

преди 1 година

Всички нечестивци - слуги на дявола като ще спрат да вършат зло само когато Божият праведен гняв ги доведе на съд и им въздаде за всяко зло и жертва и само ако се покаят - т.е обърнат от дяволските си дела към истинския Бог, ще им прости,но ако не се покаят- тогава ще погинат в ада за дяволските си дела-грехове срещу Бога и престъпления срещу човечеството.Така че ислямските терористи може да получават много подкупи сега от корумпирани престъпни антисемити като тях,но са под Божието проклятие

11

Правда

преди 1 година

Ислямските терористи никога няма да спрат да се борят срещу единствения истинен Бог и Неговия избран народ Израел, защото всички нечестиви врагове на Бога като нацисти,комунисти, ислямисти са корумпирани престъпници идолопоклонници продали си душите на дявола, които никога не се насищат да вършат зли дела- лъжат, клеветят,пожелават и заграбват чужди жени,богатства,земи, и убиват дори Божиите живи творения за това мамейки, че с дяволски дела отиват към рая,но това е ада

10

Анонимен

преди 1 година

И ООН ака и ака.

9

Христо Христов

преди 1 година

До Анонимен/5"не е терорист този, който прочиства ислямсти, брани народа и свободата си" - Така е. Асад брани народа и страната си и прочиства ислямски терористи. Израел, за разлика от режима в Сирия, помага на ислямските терористи.

8

Анонимен

преди 1 година

Сирийското ПВО с великите руски ракети, срещу "морално остарелите" Ф-16 на Израел. "Има само материални разрушения" :)))))))

7

Войникът

преди 1 година

Тези са набрани скорост и нямат спирка!

6

Анонимен

преди 1 година

Също и НАТО-то му в лицето на САЩ беше изстреляло над 100 крилати ракети по Сирия, но не и срещу терористите.

5

Анонимен

преди 1 година

Чий го дири Израел в Дамаск по-конкретно ако е възможно. Ако беше Идлиб е друга работа, *** то май Израел не го интересува борбата с терористичната групировка ИД. Там не се включи някак си.

4

Анонимен

преди 1 година

не е терорист този, който прочиства ислямсти, брани народа и свободата си.

3

Анонимен

преди 1 година

Какво мислят по въпроса краварите и пуделите им или щом са евреите може, ако ли не е тероризъм???

2

Анонимен

преди 1 година

Сирийската противовъздушна отбрана е отразила израелски въздушен удар срещу Дамаск, а отан планира мащабни учения на границата с Русия.

1

Анонимен

преди 1 година

God Bless Israel