17

баба мара

преди 2 години

преди малко ми се обади по мобилния телефон мъжки глас да ме пита лежала ли съмв нефрологичното отделение накрая се разбра че фамилиите ни са различни и затвори

16

Анонимен

преди 2 години

Още от първия си ден в болницата е започнал със схемите. Имах сблъсък още 1999г...

15

тя

преди 2 години

Д- р Спасов не ми е вдъхвал доверие , май е много алчен ! Склонен е към престапление!

14

да,да ама не

преди 2 години

Това, което става сега е "Много шум за нищо"! Със 100% сигурност има документи, че реципиента/богат-а "чичо-леля" от Германия, Израел..../ и живия донор/бедняк от България, Молдова, Украйна.../ са роднини! И така вече е законно според европейските правила! Не е морално, но вече не е и престъпление! Ама после службите разбрали, че самоличностите на бедняците-донори са фалшиви!? Нали имат банковите трансфери от турската фирма-организатор до сметките на болницата?! Фактури, документи..! ВСИЧКО!

13

анономен

преди 2 години

Тия тупаци, просто търсят "сензации" за да може да се говори за това колко "работят".

12

Анонимен

преди 2 години

Стойчо Кацаров и Радев са по- назад от май му ните по въпросите на медицината.

11

Анонимен

преди 2 години

Радев си е с остарели разбирания за медицина.Нали е от роден в едно населено място, където ходжата ги лекува.Той трансплантации не одобрява, защото Пророка Мохамед също не е писал по този въпрос

10

Анонимен

преди 2 години

-25 спасени човешки живота годишно.Ти това можеш ли го?!

9

Анонимен

преди 2 години

Кръстосаното донорство е разрешено в България. Спазването на процедури и спасяване на човешки живот обикновено да в оксиморонно съотношение.

8

perekly

преди 2 години

До Анонимен И какъв е процентът успеваемост на "златните ръце"?

7

perekly

преди 2 години

До Анонимен В България кръстосано донорство не е разрешено, а в случая имаме подправени документи и неспазени процедури, което е наказуемо и според алутроистично законодателство...

6

Анонимен

преди 2 години

По закона за донорството всеки, който живее на основание съвместно съжителство, може да стане донор на човека, с който съжителства.Не можете да пипнете законово Спасов, но вие лишавате нуждаещите се пациенти от златните ръце на доктора и това ще ви е за проклятие.Нека реченото ми да е сторено!

5

Анонимен

преди 2 години

В Англия има т.н.алтруисрично даряване на органи от непознати донори.В България законът разрешава кръстосано донорство.В БЪЛГАРИЯ ЗАКОНИТЕ СА БЕЗУМНИ, ОСТАРЕЛИ, ОСАКАТЕНИ И НЕ СА КРИТЕРИЙ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ.Буквоедите на Радев са закостенели БЕЗДАРНИЦИ, а лекарите не могат да дишат кадърните си колеги.Законът е крив във случая. Правилно е да се приеме като законово алтруистично даряване на органи от непознат.ЗАКОНИТЕ СА ЗА ХОРАТА, НЕ СА ЗА ТИРАНИТЕ!

4

Анонимен

преди 2 години

Още един Салиери. Това, че са извършвани трансплантации на чужденци с донори чужденци ПЛАТЕНО НА БОЛНИЦАТА не е незаконно.

3

sepiqta

преди 2 години

Времената се менят, недосегаеми хора няма.

2

Анонимен

преди 2 години

Гледаите тои да не вземе да се укрие

1

Анонимен

преди 2 години

Подайте му бъбреците на професора в Пакистан, а с парите да се купят кувьози. Не да ми събирате капачки, докато докторята крадат като диви.