60

Анонимен

преди 2 години

СПЕГЕ СПОКОЙНО ДЕЦА, НЯМЯ ДА ПРОПАДНЕ!

59

ОТМЕНЕТЕ ИЗБОРИТЕ

преди 2 години

"Машинното гласуване"---е само НЕЗАКОНЕН АКТ за печелене на гласове , от манипулациите с флаш-паметите на машините ---КОЕТО Е ГРУБО И НЕЗАКОННО НАРУШЕНИЕ НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА В БЪЛГАРИЯ!---Сезирайте Европа за ГОТВЕНАТА ФАЛШИФИКАЦИЯ И ЛИПСАТА НА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ИЗБОРНИЯ ПРОЦЕС!

58

ДЕН И ПОСТ

преди 2 години

Ами , това е логичната развръзка от ШОУ-менското решение за т.н. "изцяло машинен вот"!ОЧАКВАМЕ И КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД , ДА ОТМЕНИ ТАЗИ ГЛУПОСТ КАТО--ВРЕДНО И НЕЗАКОННО ОГРАНИЧАВАНЕ НА ПРАВАТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ЗА ГЛАСУВАНЕ, А НЕ ДА СИ КЮТИ СТРАХЛИВО ....ЗАРАДИ ТЛЪСТИТЕ ЗАПЛАТКИ И ТОПЛИТЕ МЕСТЕНЦА!

57

ББ

преди 2 години

До Анонименбедна духом гроб неплатена,загиваща..."банкер на годината" гроб обяви ц.василев няколко години подред,ограбихте банката му и Народа ни плати на 4.5 милиарда...700 милиона не платени данъци от приятеля на борисов божков,пращал му милиони по севда...божков го сподели в мрежата,сега спъвате държавата и плачете за милион два...правителството и ЦИК да помолят САЩ за съдействие...Свободата е безценна!Бог да пази САЩ!

56

ББ

преди 2 години

хаха,гробарите не актуализираха бюджета за да спъват развитието на Държавата ни,някаква фирма на гроб ни извива ръцете за пари...е има ли богати Българи които да закупят машините и да ги дарят?независими бизнесмени,почтени има ли?или всички сте зависими от борисов и мафията му?Предлагам ЦИК да се обърне към Посолството на САЩ за съдействие!Правителството да се обърне към САЩ за съдействие...някаква фирма обслужваща мафиоти...рекетира България!

55

безпартиен

преди 2 години

Като гледам днес какви ги вършат днешните управляващи Борисов си беше много примерен в сравнение с тях.След като и професор Кантарджиев уволниха да се готви шефът на градските тоалетни ! Само него не са сменили.... Или и него са сменили,а ние си мислим,че не са.

54

Анонимен

преди 2 години

Учиндолският цър вул твърдеше, че при машинно гласуване нямало да се оскъпят изборите, само с 2-2,5 милиона . Това беше поредната му лъжа само за начало бяха дадени 43 милиона и трябват още 15 милиона, та се оформят 58 000 000 /милиона само за машините, още пари са необходими за неограничените брой секции в чужбина.Всичко изречено като предизборни обещания от ИТН беше ЛЪЖА, а мишката Славуца така и до днес се крие в дупката си. Проклети да сте чалгари.

53

ЕЛЕКТОРАТ

преди 2 години

Герб 35 %. мутрите 3.5 .БОЙКО ЩЕ СЕ ВЪРНЕ НА БЯЛ ДЖИП..ДОЛУ РУСКО КОМУНИСТИЧЕСКАТА МАФИЯ.НИКОГА ПОВЕЧЕ ЧЕРВЕНИ НА ВЛАСТ..НИКОГА!

52

Анонимен

преди 2 години

ДНЕС БГ.Удряте още повече дъното с триенито на коментари това нама да помогне на бандитите от ГЕРБ напротив мобилизира още повече хората.Имам познати които не са гласували от 10 години но сега са готови да го направят за да не може бондата пак да управлява.Дано ви потърсат и на вас отговорност подкрепящи тази мафиотска структура.

51

Иван

преди 2 години

До ето признаниетоНа този принцип би тябвало да пропадне гласуването и в Турция, защото там повечето българи, не говорят и не четат български и няма да могат да се справят с гласуването. Но както излиза - в чужбина ще се гласува по класическия начин - с бюлетини. Много умо е измислено - естествно да облагодетелства едни и да навреди на други. Кой е глупав някрая - българският народ, дето вади и плаща 43 милиона, за да се удовлетворят интересите на една малка група хора.

50

ето признанието

преди 2 години

До Анонимен - Определено гласуването ще пропадне в ромските махали това са едни 250-300 000 гласа които бандата ГЕРП ще изгуби...Това е най-важното според привърженик на алтернативните мутри, претенденти за властта!

49

Анонимен

преди 2 години

До а защо - А защо при смешната демокрация гласуването е тайно? Защо всеки не се подписва под бюлетината и резултатите да се пазят... - ______________________- зашото мен не ми пука да кажа за кого гласувам, ако не си слепец виждаш какво става днес в "демократична България" - радевщини и мутренски отмъщения, фашистки реваншизъм, все още в мека форма, унищожаване с уволнения, ще последва и друго. Представи си какво могат да правят на всеки с подписани бюлетини в ръцете им. Ха-ха-ха-а-а!

48

Анонимен

преди 2 години

до по притеснителните не се безпокойте няма да пропадне.

47

До 77

преди 2 години

Те са по-добре от нас в технологиите

46

Анонимен

преди 2 години

Много ми е кеф да се провалят изборите. Всичко, за което се хванаха протестърите се руши. Що да не се провалят и изборите. Поне ще се види нагледно колко са некадърни. По закон служебно правителство се избира, за да подготви следващите избори. Те правят всичко друго, само не и това.Чегъртат, сменят, уволняват и назначават. И пропуснаха да пранят това, за което са сложени. Купувам си пуканки да им гледам сеира.

45

Анонимен

преди 2 години

С тези пари можеше да се построят 60 градини за децата на България. Но Мая Манолова и Христо Иванов които наложиха машините не ги интересуват децата на България.

44

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

...дописване на софтуера за двата вида избори...щом чак сега ще го дописват, значи още не е ясно кой трябва да има най-много гласове...

43

Lora

преди 2 години

Боже, за какви пари става въпрос. 43 милиона лева! Ако тези пари се вложат за благото на хората ще се постигне много по-добър резултат. Да се построят детски градини, да се оправят училищата, за да може да има по-качествено образование, да се дадат на БАН да довърши българската ваксина за КОВИД, та да не даваме милиои на чужди фирми. Колко по-добри неща могат да се направят! Какъв е смисълът от това ново гласуване. Няма да доийдат по-добри кадри. Всички са еднакви. Нали ги виждам екакво правят.

42

Радеф е Тъпанар

преди 2 години

До Анонимен "Рашков е едно от остриетата на този кабинет . Мирише ми, че ще остане на този пост" .... Мирише на непрани зелени чорапи. Пфу.

41

до 65

преди 2 години

Добре ни го набутаха с тея машини за много пари ...турците ще гласуват ударно