8

Грешния Софроний

преди 2 години

О боже, какви ужасни , античовешки деяния съм извършил в предишния си живот че ме наказваш винаги когато искам да прочета някаква новина да попадам на статии за тия *** от "кралски произход" ....

7

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен...Това е отмъщението на афроамериканката за открития негативизъм,с който "Короната" я прие!..А Рижавия просто няма думата...Все пак има и един тънък момент:-Второто име на лилибела е..ДАЯНА!!!!..Направо е настъпала старата по мазола с тоя намек...Да си припомня старата..Та мисля,че изобщо не е посредствено същество Мейганката..

6

ПроСоТо

преди 2 години

Е,определено не са бавноразвиващи се!..Започват с целувките,а след дванадесетина години и ще си легнат...Но така се пази "синята кръв"..Впрочем,таяизвратенящина е характерна за "патрицианството" ОТ ВЕКОВЕ..И нито е тайна,нито те самите го смятат за друго,освен за "В РЕДА НА НЕЩАТА"..

5

Анонимен

преди 2 години

След 3 месеца Арчи щял работи рамо до рамо с учените в Церн, а малко по-късно щяла да се присъедини към него и новородената Лилибет. Ти да видиш? (Що за безвкусица да си кръстиш едното дете с кучешко име, а другото с прозвище/ прякор?)

4

фен

преди 2 години

МНого ми пука какво пише за такива. Ако ми плащат по 1000 евро на месец тези кърлежи тогава ще чета за тях!

3

Анонимен

преди 2 години

Бебето много бяло, да не е от друга майка?

2

Krom

преди 2 години

Честно казано съм възпитан човек / поне се опитвам / обаче, вече взехте да се оливате. Първо това дълбоко не интересува българската публика. А второ, толкова е блудкаво, че има вид на по.връщано. Кога се роди това дете, кога "Арчи" взе да я "носи" с помощта?! на родителите си, че кога взе и целувки да и раздава? Айде спрете да преписвате блудкавия информационен поток предназначен основно за поданиците на Бабата от Острова. И най важното - дълбоко безинтересен за нас.

1

никиии

преди 2 години

Стига ни занимавахте с тия вече де