32

Некъф

преди 2 години

Пълен бойкот на жълтурите !

31

Анонимен

преди 2 години

Докога ще се правят на ударени разни измислени учени и журналисти ? Тоя виирус е създаден и патентован от Бил Гейтс още преди 7,8 години и той даже предрекъл пандемия от него . И миналата година го пуснаха с съдействието на службите на САЩ или без тяхно знание военните био лаборатории в Украйна, Полша и Грузия. От там редовно пускат нови мутации за да се доведе новия световен ред и ваксинацията с чипиране на Бил Гейтс.

30

Случаен минувач

преди 2 години

Претендиращите да са световни господари отдавна започнаха да търсят начини за пандемия с вируси. През 80-те години на 20 век - СПИН. Не се получи пандемия, ограничи се все пак. През 21 век сме свидетели на няколко такива напъна - през 2005 "луда крава" - не се получи. През 2011 - птичи грип - не се получи. През 2012 свински грип - пак не стана. През 2014 - Ебола. Пак не стана пандемия, ограничи се в Африка. Е сега, през 2019, успяха!

29

До 4

преди 2 години

,,никога не имало пандемия ли,,?ХахахаА испанския грип какво е.Вярното твърдение е , че смъртността от коронавирус е подобна на смъртността от грип в началото на 20- ти век( преди ерата на противогрипните ваксини и антивирустите лекарства).Тогава също само маски, хигиена и дистанция са помагали на хората.Ама не е имали интерннетидиоти да оспорват мерките. А е имало и война( първата световна), та умници като теб е тямало шанс да виреят

28

Анонимен

преди 2 години

До До Анонимен 17Не се разкрива защо е арестуван. Четох доклада на ФБР, той си беше обнародван, но много ясно има класифицирана информация.

27

Анонимен

преди 2 години

До До Анонимен 14И не само професора, но и някаква китайка, именно китайка, работила в секретна канадска лаборатория. Но всичко това продължава да е странно. Защо ще пуснат китайка в секретна лаб, след като знаят, че при всички случаи е агент? Няма китаец на висока служба някъде, който да не е и агент. Все едно да пуснат китайци в националните си армии, науката винаги е била проблем на националната сигурност

26

Анонимен

преди 2 години

Всеки, който е работил с азиатци, знае, че са ВЪРХОВНИ МЪРЛЯЧИ. Дори японците не правят изключение, макар да са далеч по-развити от всички останали. Бива ги като поставят плочки, просто защото имат усет, бива ги в електрониката, но в опасни проекти са гола вода. Случайност или не - вирусът е тръгнал от лаб. Достатъчно е да знаеш, че в тая страна дори ъпър клас *** ядат прилепи, за да си направят селфи, просто мърлящината им е в кръвта.

25

А стига БЕ &#128

преди 2 години

Има 4 молекули СПИН във него и много ясно че е създаден по искуствен път.

24

Факт Четвърти/т

преди 2 години

Оди си забий още десетина ваксини от елитните, че да мирясаш

23

Три факта

преди 2 години

Факт едно: Америка обяви търговска войана на Китай. Факт две: Икономиката на Китай се крепи на евтината работна ръка - ако тя се разболее, противника печели. Факт три: Китай се оказа невероятно добър в организирането на защита на населението при биологична атака..

22

като се казва

преди 2 години

ДОБРО УТРО!

21

любознателен

преди 2 години

А преподобния Фаучи и етиопския Светия от СЗО, кога ще ги вкарат в дрънголника???Да ни си остане това масово убийство само с приказки по медиите. Ами другите глобалисти като Бил Гейц? Щото и убийствата и им глобални както ваксините им и вирусите им , та и финансовите им кризи от които пълнят гуши, глобално.

20

Анонимен

преди 2 години

Вирусът Covid19 не е изпуснат, а умишлено пуснат, това не е обикновен вирус а1 Биологично оръжие2 Икономическо оръжие/съсипване на икономики в глобален мащаб3 Политическо оръжие, отстраняване на Тръмп който уязви китайската икономикаи налагане на ново устройство на света по образа на "китайската демокрация" илипо ясно казано - диктатураАко си мислите че всичко е приключило, се лъжете. Всъщност това е само началото.

19

Анонимен

преди 2 години

Всеки, който следи източни извън основнитв фалшиви медии знав 3 неща:1. Вируса е изкуствен;2. Вируса не е китайски, само е пуснат там;3. Смъртността и заразността са като на сезонен грип;

18

Анонимен

преди 2 години

Всеки, който следи източни извън основнитв фалшиви медии знав 3 неща:1. Вируса е изкуствен;2. Вируса не е китайски, само е пуснат там;3. Смъртността и заразността са като на сезонен грип;

17

Анонимен

преди 2 години

Един секретен доклад за оръжията за масово унищожение на Ирак стана причина за американско нахлуване, окупация и избиването на над 100 000 цивилни граждани там години след като вече бяха разбрали, че такива оръжия там няма. На американците, когато им е нужно, винаги имат подръка необходимия секретен доклад.

16

Калцификация

преди 2 години

Докладът, изготвен преди три-четири години и предупреждаващ, че от лабораторията във Форт Детрик може да е изтекла зараза от боен COVID-хибрид, е калцифициран. Калцифицирана е и лабораторията във Форт Детрик.

15

Оби он киноби

преди 2 години

На този вирус КОВИД 19 ще рече ,че от две години слушаме какви ли не измишльотини от умни по-умни, то не бяха лаборатории, прилепи кво ли не ... само дето никой не се сети, че идва от друго измерение. А именно създадени бяха едни бръмбари (като тия в главите на някой) с раници пълни с ковид 19 и пуснати да бръмчат и да сеят заразата.

14

Анонимен

преди 2 години

Китайско менте е. Ако беше от страната на айфоните, сигурно щеше да е по-ефикасен.

13

До Анонимен 14

преди 2 години

Глупости пишеш. От Китай си идва. Месец-два след пандемията в САЩ арестуваха проф. Чарлз Либер (декан на факултета по БиоХимия на Харвард и хоноруван професор в Уханския университет) за едни преведени 15 милиона на лична сметка от Китай. И още преди година се почна, че китайския грип е направен в лаборатория. Но тогава президент беше Тръмп и следователно това беше конспиративна теория, а да кажеш че вируса китайски висша форма на расизъм. Защо тоя е арестуван търсиш в гугъл. Айде.