29

Анонимен

преди 2 години

до Голяма глупост ; Ха-ха ,значи , "га идяхте кифтеатта - ни ривахти , сига ривети " Тоновете фалшифицирани хартиени бюлетини , заради които бокича стоя на власт - може , сега като дойде друга власт - не може ?! Щяло да се манипулира машинното гласуване - вие откъде знаете , че може да се манипулира ?! Опитът с хартиените бюлетини ви го казва , нали ?

28

ДЕН И ПОСТ

преди 2 години

"ИЗЦЯЛО МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ" --НАЛОЖЕНО , КАТО ОТКАЗ ОТ ТРАДИЦИОННОТО ТАКОВА , Е ГРУБА МАНИПУЛАЦИЯ И ПОДМЯНА НА ГРАЖДАНСКИТЕ И ЧОВЕШКИ ПРАВА В БЪЛГАРИЯ!---ТОВА Е САМО ЕДИН "ЕВТИН НАЧИН"---ЗА ПЕЧАЛЕНЕ НА ИЗБОРИ С ПОДМЯНА НА ГЛАСОВЕТЕ....СЪЩО КАТО ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА , ЗА КЪДЕТО СА ПРОИЗВЕДЕНИ!---СЕЗИРАЙТЕ ЕВРОПЕИСКИТЕ ПРАВНИ ИНСТАНЦИИ---ЗА МАНИПУЛАЦИЯТА!

27

Анонимен

преди 2 години

Гласувал съм в Англия за кмет и за локалните съвети и е направено толкова просто и улеснено. Даже няма и "стаичка", а едни кръгли маси разделени на четири с по-висок борд, за да не се вижда от другите какво задраскваш и това е. Тука все едно ще се лети в космоса.

26

Анонимен

преди 2 години

Самолетите са факт и в момента се подготвят. Пригответе се психически за тази "неприятна" новина. Lol

25

САмальотчика Фу 16

преди 2 години

Знааачи имаме 2 МИЛИАРДА да платим предварително за хартиени самолети дето още не са дори произведени и незнайно кога се очаква да пристигнат ако изобщо дойдат ... а нямаме 14 милиона за машини ..... опс, тука троловете дето до вчера виеха в подкрепа на машинното гласуване ще ме поправят че не са били толкова важни вече тия машини. за 1000 лева дървените сметала от закритите училища щели да сложат в избирателните секции ... и готовоооо ...

24

хах

преди 2 години

Това с машините беше пълна простотия. Изобщо народа изпростя - Слави, Мая, Тошко Африкански... Само ***. А какви политици имаше едно време...

23

4epa

преди 2 години

КОГАТО СЕ ЗАНИМАВАТ С МЪРСОТИЙ - А ЕДНИ ИЗБОРИ НЕ МОЖЕШ ДА ОРГАНИЗИРАШ - ТА ДЪЖАВА ЩЕ УПРАВЛЯВАШ !!!!!!!!!!!!!!!!! ПЪЛЕН ПРОВАЛ-ФИГУРАНТЕ !!!!!!!!!!

22

Недоразбрал

преди 2 години

Ам ся,Славуца как ша са отчите на Доганя?!То ни бе драпанйе,апанйе и щипанийе в т.нар .парламент!Не спаха,не ядаха,кауня посред нощ събудиха да подпише и накрая някаква си там комисийка,подбрана от техни хорица на пределна възраст,ей тъй по бабешки ша вземат да провалят турците,а от там и цялата схема на глу тницата хи ени?!Ша станат за смях!!Ще ги пишат по вестници и ще ги приказват по панаири и седянки,как мамини ко му н дели преврат направили и с машини са по за *** немножка!!Провал на Пучъ

21

Голяма глупост

преди 2 години

Защо в Европа не гласуват с машини? По-прости ли са от нас? Хората са наясно, че софтуера може да се манипулира и няма как на хиляди машини да го провериш! При нас говорят за 12000 машини. Как ще докажат, че софтуера е коректен? Никак е отговора. Тези избори ще бъдат фалшифицирани и съответно оспорени. Някакви неграмотни хора харчат пари на вятъра и си играят с нас. Виновници за Радев и Слави. Единият предател, а другият с явно болен мозък

20

уточнение

преди 2 години

До Анонимен 13 По-точно : Гласуването само с машини е незаконно!

19

Истината

преди 2 години

Истината е , че не могат да намерят човек, който да манипулира софтуера на машините - никой не иска да си сложи името на "поръчката за манипулация" от Фигуранта. Но, споко, ще намерим човек ! Изборите ще бъдат манипулирани и на България и предстои новата национална катастрофа ! Ето това вече е голата истина !

18

Влади

преди 2 години

Примитивната идея за гласуване с машини беше, че неграмотни небългари няма да се оправят и затова само умнокрасиви патриоти ще гласуват.Да, ама не. Вижте в онова хасковско турско село как всички гласуваха с машина за отрицателно време, со бабите и децата ,барабар. И затова гласуваха този изборен кодекс, в угода на ДПС. Дано не намерят още машини, че Ердоган е поставил задача на ДПС да са решаващия фактор в управлението на България!

17

Анонимен

преди 2 години

И сега какво, последно как ще се гласува и как ще бъде спазен нефелния закон на чалгарите подписан посред нощ от Фърчилков?Ясно е, че в чужбина няма да е машинно гласуването, защо некадърници? Имахте ЕДНА единствена задача, да осигурите нормално законно протичане на изборите, НО сте прекалено заети с реваншизма, политически уволнения и чистки, пълни сте със злоба и ненавист, комунистически ***.

16

Варнафера

преди 2 години

Дългата ръка на турските служби!?

15

Чалгария

преди 2 години

Грешките в ръчното броене са нищо в сравнение с "грешките" в машините. Там 2+2 може да е и 50. Затова е такъв напъна от страна на олигарсите !!!Именно по тази причина са забранени в цивилизованите страни !Освен в България с машини гласуват само в Молдова и Филипините. Умните могат да се сетят защо, но чалгаропитеците не !!!

14

Анонимен

преди 2 години

Е, не, нали тия новите варвари са специалисти? Нали служебното правителство щеше да организира избори с машини по селия свят? Нали ИТН, ДБ, ИМВ и ДПС гласуваха ЗАДЪЛЖИТЕЛНО машинно гласуване? Защо новите не могат да организират изборите? Струва ми се, че умишлено създават спънки, реално 6-7 милиона за бюджета са нищо. Явно целта е служебното правителство да управлява и чегърта до Ноември, и избори за президент и НС заедно. И, пак "Борисов е виновен". Ама от ДС и военни друго може ли да с очаква

13

Анонимен

преди 2 години

На практика се получава, че ние нългарите в България сме дискриминирани от българите в чужбина. Защо те да определят кой да ни управлява!

12

Анонимен

преди 2 години

Гласуването с машини е абсолютно незаконно!

11

Minuva42

преди 2 години

Новите партии, заедно с българите в чужбина продължават да скачат на главите на българите в България!Защо ли?Пречим ли ви?

10

Аз

преди 2 години

Искам си машината, независимо къде и колко ще струва. Защото съм пълен ***, както тези, които го измислиха!