104

Анонимен

преди 2 години

Тези Хора от ЦИК не са адекватни искат да купят 1500 машини защото имат НУЖДА------само след ДЕН Нямат НУЖДА от 1500 машини и МОГАТ да се справят със сегашните ===нещо не са вред тия

103

Отговор на въпрос

преди 2 години

До ВъпросКога ще ти платят? Страх ме е да ти отговоря ...

102

Въпрос

преди 2 години

за първокласник - кое е по-голямо число - доставка на машина, транспорт, логистика, охрана в България или в чужбина? Въпрос за второкласник - на миналите избори 20 процента от гражданите гласуваха с 1 машина в секцията за 8 часа. Колко машини са нужни за една секция за да гласуват 100 процента от гражданите за 8 часа в същата секция? Както казал един умен човек - едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш.

101

баба мара

преди 2 години

решението е много просто нито една машина в турция след изказването на мустафатапри ердоган така ще спестим пари и разправии

100

Анонимен

преди 2 години

Радев Вярвашли на тези от ЦИК

99

Що за човек е тоя?

преди 2 години

Дето не си държи на думата, казва една дума за да елиминира гражданското напрежение и след това се отменя от думата си?Манипулатор? Подтисник? Самурай на богатите? - Вероятно и трите, но и с огромна мишена пръснете ми мозъка!

98

Ето пример:

преди 2 години

Ще ходят учениците на море!Ураааааа!!!!"Укроти ли се напрежението в тълпата?""Да""Отменете го!"Първостепенната мишена е човека задал въпроса: Укротиха ли се? и заповедта: Отменете го!Чака те приключение гадино! Сринете до с тия евтини и шокиращи номера! Приятна смърт ***!

97

Бай Мангау

преди 2 години

Требе да си влезнем в тъмната стаичка за да си снимам с тилифона за кой съм гласувал, иначе няма да ми дадат парите. С машина няма къде да се скрия.

96

Анонимен

преди 2 години

Машините и досега си бяха толкова и пак почти никой не ги ползваше. Нали не си мислите, че изведнъж хората ще започнат да гласуват с машини, след като няколко предни избори не са го правили?

95

Поради което:

преди 2 години

Аз обявявам анархистична война на този който запушва дупките където ние удряме. Това същество, което работи против собствения си вид - против гражданската свобода, против свободната човешка воля, този който служи на вас и е достатъчно умен да разбере ударите които сме нанесли и да ги контрира - той е първостепенна мишена за поразяване.

94

Аз съм анархист:

преди 2 години

Анарх - без власт , но не без насока или авторитет, което ме различава от вандалите наричащи себе си анархисти. От опит знам т'ва не работи. Самоуважаващият себе си анархист, познава закона, чете закона, знае наизуст закона - за да види къде законът оставя място за анархия, което законът да не санкционира. Това което правите в момента е да запушвате тези места, които сме ви ударили в тях. И поради това, чакайте следващите удари да са с кръв и *** глави. Вие не комуникирате, вие взимате!

93

Помнете:

преди 2 години

Колкото повече взимате от хората, толкова повече забравяте факта, че и вие посещавате нужника и тоалетната и толкова повече колкото и да се криете - колкото и да сте въоръжени - това зависи не от вас - това зависи от хората заради които сте в това положение - и няма неизчерпаеми ресурси - освен космическата бълха, но даже и тя се чупи - може да е след век, два, три - ще направи малфункция някъде и престава да конвертира енергия в движение ...

92

А защо?

преди 2 години

Защото искате всяка сфера на човешка дейност да знаете и да я контролирате - е затова хвърчат глави и колкото и да се опитвате да закърните тези инстинкти, толкова повече глави ще хвърчат в последствие ... Колкото повече отнемате граждански свободи и цивилизационни процеси връщайки ни във феодализма - толкова повече кръв ще се лее ... което е нецивилизованото решение на "Ние, прасетата" - Клин, клин избива господа ... ако бях на ваше място щях много да се замисля какво ви казвам и какво да ...

91

Което води до ...

преди 2 години

Голямото заключение, че когато почнат да ви фърчат главите на площадите, ще чувате едно и също изречение : Сами си го направихте!Либерални и неолиберални маски на добрите стари прасета!

90

Или както казваше

преди 2 години

Работодателя ми - не че им разрешавам по една бира, но я толерирам!

89

Вие не разбирате!

преди 2 години

10 000 години човек е ловувал и е търсил храна е проявявал насилие - са да се защитава, да оцелява и то от най-малка възраст 13-14 са се учели да ловуват и това не е само в "дивашките цивилизации" това е в цялата човешка самобитност във всяко племе. Отказът от това е противоестествен, а не неговото практикуване.

88

И на пуританите

преди 2 години

Фактите - а фактите са, че хората които играят такива игри с насилие както вие ги наричате са много по-спокойни, много по-неагресивни, много по-уверени с много по-широк хоризонт и търпят на много повече тормоз и т.н. Което пък задава другия въпрос - защо критикувате това, което всъщност убива агресията и насилието и дали неговото необмислено критикуване не поражда агресивни явления. Има си я скалата с годините кое за кое е и така ... ако тия неща ги нямаше случайте на насилие щяха да са тройно!

87

за справедливост

преди 2 години

Бавно и сигурно изборите през юли вървят към провал.Тези които го причиниха, заради дребни криви сметки - да върнат 150 милиона, които се харчат на вятъра.

86

Ми аз не гласувам

преди 2 години

от 20 години вече - защо пък сега да почвам ....

85

Обаче ...

преди 2 години

За да работя с тях тая агресия трябва да я елиминирам някак. Вие ми се смеете с ония урок дето размазах цял клас (поне момчешката му част) на Half Life - Crossfire - обаче всички се оплакваха от тоя клас, а аз си се разбрах с тях идеално и си беше супер забавно. Тая цялата енергия трябва да се насочи към нещо: или към деструкция или към анархична дадаистична конструкция. Менталният импринт се насочва към нещо не подтискащо, а освобождаващо напълно естествени самозащитни и аграсивни процеси