124

Е

преди 2 години

Колкото по-малко машини, толкова по-лесно се манипулират !

123

Анонимен

преди 2 години

Ако от чужбина гласуват с хартиена бюлетина то тогава ние си заслужаваме управлението на другаря и господата сценаристите и ако не ми дадат хартиена бюлетина опъвам палатка вътре у секцията!!!!

122

Анонимен

преди 2 години

Сега последно има или няма нужда от тези допълнителни машини? Малко е тука има тука нема работата!!!!

121

ДОН КЕЙ

преди 2 години

Аз съм противник на машинното гласуване.. Организирал съм над 200 съмишленици и в нашия избирателен район ще гласуваме по 40 мин. всеки.. Какво ли ще се случи..?

120

Анонимен

преди 2 години

Много въртани от тази ЦИК Искаме машини Слад Малко НЕ Искаме машини Радев какви си назначил

119

Чалгария

преди 2 години

Никъде в Европа няма електронно гласуване. --> Що ли ?????????? Защото всеки начинаещ хакер може да подреди парламент според това кой най много плаща..... Браво и ашколсун на чалгопитеците , тинята от протестите, Пинокио, читаците и червената мъгла !!!

118

Овцата

преди 2 години

Същите машини се ползваха във ВЕНЕЦУЕЛА , САЩ , МИАНМАР и т.н. сетете се какво ще стане с за пореден път нагласените резултати !!!

117

Чалгария

преди 2 години

Грешките в ръчното броене са нищо в сравнение с "грешките" в машините. Там 2+2 може да е и 50. Затова е такъв напъна от страна на олигарсите !!!Именно по тази причина са забранени в цивилизованите страни !Освен в България с машини гласуват само в Молдова и Филипините. Умните могат да се сетят защо, но чалгаропитеците не !!!

116

Анонимен

преди 2 години

Тази ЦИК на Радев Много Въртяни

115

Промяна

преди 2 години

Обявяват се за собственост на Народната Република България всички движими и недвижима имоти находящи се на територията на България я принадлежащи на семействата на бившите и техните наследници.

114

Ще кажете:

преди 2 години

Само част от тези хора са жертви на Сакскобургите. Всички тези хора умряха за една идея - свободна и независима република България. И всички тези хора умряха защото някой отказа тази мечта, този идеал, този несбъднал се блян на българския народ, заради колониални зависимости и интереси.

113

Малка промяна:

преди 2 години

Тъй като обичайното поклонение пред паметника на Ботев тази година не изреди загиналите за свободата на България - аз ще направя малка промяна и ще изредя загиналите от колониалния режим на Сакскобурготите или тяхната смърт е пряко последствие от и за този режим:Васил Левски, Христо Ботев, Георги Раковски, Георги Бенковски, Захари Стоянов, Стефан Стамболов, Алеко Константинов, Димчо Дебелянов, Христо Смирненски, Гео Милев, Никола Въпцаров и още много други знайни и незнайни само за 30 години.

112

ГЕРБ

преди 2 години

Гастроезофагеална рефлуксна болест (ГЕРБ)Гастроезофагеалният рефлукс е физиологичен феномен, който зависи от редица условия: нормално функциониране на долен езофагеален *** (ограничаващ епизодите на рефлукс), неутрализиращият ефект на относително алкалната слюнка, бързо очистване на хранопровода от рефлуксното съдържимо. Когато тези механизми са нарушени, гастроезофагеалният рефлукс става патологичен и се появяват оплаквания при болния. ГЕРБ може да протече като рефлукс-езофагит, който, макар и рядко, може да се усложни със стриктура на хранопровода, пептична язва, кръвотечение и желязо

111

Приказка за...

преди 2 години

Една невероятна история за системни издевателства над населението на цяла една страна. Над интелектуалния, художествения и артистичен елит на една страна. Колко време ще трябва това издевателство да стане добрият лош пример за други хора, които ще си кажат "Симеон 2 го направи и му се размина, защо да не го направим и ние"До хората които ще кажат "Това не се отнася до мен"

110

До хората, които ще

преди 2 години

кажат "Това не се отнася за мен" - аз съм жертва на дискриминация, системен тормоз, корупционни практики, партийни и колониални назначения - в резултат на изключително ментално и физическо напрежение претърпях инцидент в резултат на който съм със малки и средни увреждания на периферната нервна система, тежка зле заразстнала фрактура на десен крак, операция на гръбначен стълб, мозъчно сътресение. В резултат на което съм получил трайни увреждания от въведеното от Сакскобурга законодателство ...

109

Цитирам:

преди 2 години

Ако разглежданият закон създава предпоставки за корупция, ощетява държавна собственост или е създаден с користни цели за финансови придобивки не на държавата, а на определени лица - кабинетът който е въвел и изготвил този закон подлежи на международен и национален съд - съответно за мародерство и държавна измяна. Отказът на съдът се счита за съучастие в криминални противочовешки действия.

108

Анонимен

преди 2 години

Рази Триглава ЛАМЯ над Две години тресе Държавата наложи се САЩ да им набие Празната Манерка

107

Цитирам:

преди 2 години

Ако разглежданият закон не само е несправедлив и ощетяващ държавата (това са гражданите, а не народните представители) и уврежда населението на държаата както това е доказано от статистическите данни - хората изготвили този закон се определят като първостепенни мишени за незабавна елиминация.

106

Анонимен

преди 2 години

Слави Божков Радев имат еднаква цел Да съборят Бойко Борисов И Завземат Власта

105

Цитирам:

преди 2 години

Наръчник на анархиста 2.0 - Законът е споразумение и метод на действие, което е одобрено от държавата, тоест от хората избрани от държавата. Законът може да е справедлив или не, но това решение не подлежи да бъде взето от анархиста, а съответния съд. Когато съдът отказва да разглежда закони - които е съмнително дали са или не са справедливи е допустимо анархистът да не се намесва, но когато съдът откаже да осъди един доказано несправедлив закон намесата е задължителна, но тази намеса трябва да е