12

Bili

преди 2 години

Идеята с кожухатската индустрия е че е имало много пъувания между Китай и Италия в ранните дни на пандемията. Много от кожите за модните фирми около Милано са свързани с Китай. Тази област на Италия е много гъсто населена със застаряващо население - най- старото в Европа. Статията така написана е безсмислена.

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 13 "Защо децата в цивилизованите държави ги имунизират ... за да ги убият ли?!" Отговарям: поради същата причина, поради която ядем изкуствени и силно преработени храни, тровим въздуха, почвата и океаните, хората умират от свръхлекуване и т.н. Никой никого не иска да убива персонално. Просто едни огромни мощни колела на доходоносни бизнеси се въртят, важното е да има печалба за милиарди и бизненс растеж. А какво се случва с хора и природа - кавото-такова! На никой не му пука!

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 13 --- Защо децата в цивилизованите държави ги имунизират срещу ВСИЧКИ опасни за живота вируси - за да ги убият ли?!

9

Вирусолог

преди 2 години

Когато се появи вирусът на HIV всички светила на науката твърдяха, че е щам, т.е. изкуствено създаден, за да претрепе хюмнетата. И до ДНЕС не е открита ваксина срещу СПИН, въпреки, че има много лекарства, забавящи действието му върху деформацията на клетките. Живеем в 21 век, но това явно не важи за много българи, които са подвластни на психозата "анти-ваксинация".

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 11Веднага отговарям на въпроса ти: За старците ковид може и да по-смъртоносен от ваксините. Но за млади хора и деца ваксините са по-вредни и смъртоносни от ковида. Всъщност за тях ковид е по-безопасен и от обикновения грип. Мога да дам и официални линкове ако сам не можеш да се справиш.

7

любознателен

преди 2 години

=Стигна се дотам, че в края на май Джо Байдън поиска от специалните си служби да проучат този въпрос и да предоставят доклад.=====Пресестанете с жалките лъжи. Тръмп бе този който нареди разследването. Чайна Байдън го спря, но когато фактите заваляха, от нямане къде да ходи го поднови. И защо ни сервирате предположенията на некъвси Дростен? Поне плащат ли?

6

Анонимен

преди 2 години

Смешници. Хората сами са драли животни в продължение на милиони години. Вирусът е биологично оръжие. Германците са пълни загубеняци. Няма място за политическа коректност в науката. Загубиха си правото да правят каквито и да заключения отдавна.

5

Пак благодарим

преди 2 години

Источника е зад океана - отдавна се видя по публикациите в научните издания. Само дето много им се иска друг да изкарат виновен!

4

Анонимен

преди 2 години

Вярва ли не вярва ли съвсем го обърнахме на ковид религия. Има факти и доказателства има истина и лъжа .. тука няма вярвам не вярвам или е така или не е. Както няма малко умрял и леко бременна

3

Православен славянин

преди 2 години

Световното зало америка пусна този вирус !

2

Анонимен

преди 2 години

Цял свят гърми от новината за изтеклите имели на Фаучи,аз гледах на ю-туб разисквания от Индия,Австралия,САЩ-Фокс Нюз,Ал Джазира и навсякъде вирусолози и учени опровергават тезата за ,,природния'' произход на вируса,излизат непрекъснато нови доказателства за ,,даренията '' от различни американски служби и организации към Ухан,стартиращи от 2014.Но, най-интресното е едно писмо на Фаучи от 2017г, в което кой казва ,че администрацията на Тръмп,ще се срещне с ,,епидемична ситуазция''

1

Това е лъжа

преди 2 години

Дядо ква кожа имаше.....цялата махала да се е натръшкала от виросо