30

Анонимен

преди 4 месеца

Абе,Султанка ли си Царица ли си 4 години бяхте в парламента.Защо като едни истински патриоти не минимизирахте антибългарското ДПС ? Защо не внесохте предложение за закриване на противоконституционното движение?Никой не ви вярва вече.

29

1

преди 4 месеца

И тази предизборна кампания,ще мине на гърба на ДПС,приятели ,гласувайте за единствената партия,която не прави политика,на гърба ,на друга партия,гласувайте за ДПС,сега знам какво ще коментирате,но по-добре е ,да си еничарин,отколкото ,продажен патриот,който е готов,за власт,да продаде майка си, и после родината.

28

До 26

преди 4 месеца

Има,бе!!!Даже имаше един министър_Свинаров се казваше.

27

Хм

преди 4 месеца

До Анонимен 26Името не прави човека, човекът прави името. Христо Бойкикев долу-горе е българско име. Ама човекът го прави да звучи като че е от ДП в САЩ или от Европарламента. Или от РСМ. И така.

26

Анонимен

преди 4 месеца

Султанка, Сиди, Каракач, Джамбаз...абе има ли един с Българско между тия?

25

Анонимен

преди 4 месеца

Султанка и Сиди ли са патриотите , какви шегаджии - на дпс псевдо опозицията

24

гласоподавател

преди 4 месеца

Султанке, нямаме никакви основания да гласуваме за вас. И ви препоръчвам да махнете от наименованието на крадливата си коалиция думата "Български". Това,че не сте патриоти е ясно, но ,че не сте и български а твърде показателно. Хваща ме погнуса от това което направихте и продължавате да правите. Жалко за този прекрасен трудолюбив народ. Съсипахте го ей така с лозунги за "светло бъдеще" и го докарахте до прошеска тояга с кражбите и безмилостните си лъжи. Поне млъкнете и се скрийте. Не ви вярваме.

23

Анонимен

преди 4 месеца

Султанке ,много си наивна ...до скоро ДПС патриоти и герба гласуваха заедно

22

Анонимен

преди 4 месеца

само ДПС

21

Недоразбрал

преди 4 месеца

Колебаех се между ГЕРБ и Патриотите,но след последните изцепки на отделни техни представители,никога!!Не мога да гласувам за хора дето за 4 години свършиха чудесни неща,а след това незнайно защо да се отричат от всичко това!!??Най малкото е сигнал за недорастналост и инфантилизъм!!

20

Анонимен

преди 4 месеца

султанка,какво е това име българско,турско,арменско,еврейско или друго?

19

Новина

преди 4 месеца

"Българинът" Карадайъ спазарил с Ердоган да докара в България скоро около 1 милион бежанци , за да има на всеки патриот по 10 000 бежанци. Е, честито на Шкембе воевода ,съратника на Фигуранта! Честито и на работещите българи - ще се наложи да хранят и издържат още един милион крайни бедняци !!!! Честити "такъв народе" !

18

Книжар

преди 4 месеца

Някъде пишеше, че в България е имало патриоти ,но никъде не се споменава за днешните. Всеки непрокопсаник днес е патриот - има пистолет, може да псува, не може да млъкне , парадира ! Еееееех, мамка ви, патриоте !

17

Анонимен

преди 4 месеца

Сиди,Султанка Звучни български имена

16

Az

преди 4 месеца

"патрЕоД" до патрЕоДа, мила моя майно льо... Няма ли един нормален българин в тези среди? Единия Сиди, другата Султанка, Далавери Симеонов пък като го гледаш си е 100%-ов монголоид, Шкембе Войвода - "македонец"... мъкааа...

15

Гроби Таласомо

преди 4 месеца

Султанка: Требе да се обединим, за да минимизираме ДПС;))) Ами, да! Разбира се, Султанке!;))))

14

Анонимен

преди 4 месеца

сетила се мара да се побара!

13

Ментора бай Иван

преди 4 месеца

Както и да се гърчите ,каквото и да обещавате ,лъжеПатриотите бяхте до тук!Проявихте се не като воеводи ,а най- нагли хайдуци!

12

Анонимен

преди 4 месеца

Като сте осьзнали грешката подарете откраднатото за всичко и от всеки.Га бяхте на софрата бехте фьрст нали *** ?

11

Анонимен

преди 4 месеца

Кой ви верва,*** Султано?И на вас ,и на Бялата Златка!?.ДПС да вдигне най-много с 2% с гласовете от Турция..Вижте само къде е водач Йордан Цонев-Данчо Ментата -във Враца.А в Северозапада турци няма.Ама има много ромеи.Вотът от Запад и САЩ и масовото гласуване ще минимализира вотът от Турция.Там е работата,че нито в чужбината,нито в България някой ви има доверие.