21

Симптоматично

преди 2 години

До ТИ ДА ВИДИШ-личи си,че си много демократичен.Препоръчваш на опонентите да си търсят въже и дърво.Явно морално-етичните ти устои са много високи. А за себе си какво виждаш?Министерско кресло?Или като се върне властта, спрямо тебе да се процедира по същия начин?

20

ТИ ДА ВИДИШ

преди 2 години

Чудно ми е всички долулижещи ГЕРБелизци кво ще правят след 11.07.? Срочно трябва или да си търсят въже и дърво, или да минат нов курс за *** на подметки!

19

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен 15 - Няма *** тук освен теб. Аз гласувах за ДБ, но виждам ,че всички се о *** ха здраво и само се клати държавата вместо да се работи икономически..... така,че на следващите избори гласувам за ГЕРБ със сигурност ще е по добре от дългия ........

18

Анонимен

преди 2 години

хаха мизерника рундьо се пробвал да ги изцака като си уреди и президентските избори, тия обаче не искат, ама няма не искам няма недей, ей сега цялата държавна власт ще се стовари върху тях и ще се съгласят на всичко

17

Че Гевара

преди 2 години

Какви президентски избори! Власт взета с преврат се взема само с нов преврат или гражданска война! Няма нужда от машини, бюлетини и др. Раздавайте пушките.

16

Ами добре!

преди 2 години

Сиела вече я отсвириха. Няма да й купуват машините. Край на спора. а пият една студена вода! Изтърваха поръчка за 6,5 млн.

15

Анонимен

преди 2 години

Дoбъp дeн тpoлчeтa! Платиха ли Ви надниците? Може да почнете да възхвалявате Вашия Boжд!

14

Solar Power

преди 2 години

Сиела/Миела не знам си какво ами пичове като не ви харесва намерете си друга фирма. Простичко е ! Само,че вие олигофренски започнахте от ден първи да сменяте директори и да назначавате стари ДС кадри вместо да си проведете търг и да си изберете нова фирма.Никой не е длъжен да покрива масрафа на държавата и напряганията на дългия за собствена сметка. Нека да го направи Божков или фигуранта или дългия като искат толквоа много !

13

Анонимен

преди 2 години

До Техникя не се излагай бе 2500 техници, к'во ще правят ??? на всяка машина техник:)))смешна работа

12

Техник

преди 2 години

За неразбралите. Освен да се доставят тези машини трябва да се обслужват. Един техник на предните избори - 400 лева. Трябват ви поне 2500 човека, включително и за чужбина. Освен парламентарни ЦИК иска да обслужвате и президентски избори (2 тура). До тук само за въпросните техници които обслужват машините по секции имате поне 3 милиона, дето да извадите от джоба си щото ЦИК не ви плаща нищо авансово. А да и трябва да си платите ДДС към държавата, нищо че кой знае кога ще си получите парите.

11

Федотов

преди 2 години

Българите които впрягат умът си в днешните процеси,са наясно,че дългата,крадлива ръка на бивш. държавен началник,е стигнала и до въпросната фирма на алчните ***.ти,които искат,да провалят предстоящите избори.Вие българи ли сте,или мерза.ци готови да съборят държавата. Избори,прокуратура,съд,затвор,това очаква псевдо българите, които ядат хляба на народа!

10

Анонимен

преди 2 години

на Баце фирмаджиите, за по-малко от 10 млн не си мърдат пръста. 6 хиляди за машина му били малко !!! к'во има в тая машина едно дъно с вградено видео, един процесор, тъч, и батерия, не повече от 800 лева, софт и инсталация 200 лв.НАГЛЕЦ !

9

Анонимен

преди 2 години

Защо управляващата хунта наложи задължително машинно гласуване, а не може да осигури машините? Хора виждате ли какво се случва? Това ли трябва да са управниците ни? Ами от тях не става и *** за зеле!

8

Кафяв гербер

преди 2 години

По стария договор за машините не е платена нито стотинка, но нямам право да го коментирам, ние сме платили няколко милиона данъци на държаватаУбава работа ама герберска, Боко взема , ама друг да плаща -типично по мутренски .

7

Анонимен

преди 2 години

Като ги гледам тези от ЦИК, аз бих им поискал 50млн. Толкава са некомпетентни и объркани, че е нормално да има вземеш парите

6

Анонимен

преди 2 години

6,5 млн. са му малко за 1000 машини, искал 16 млн. абе нема такъв наглец, реално подобна машина не струва повече от 1000-1200 лева това е

5

mery

преди 2 години

Случайно попадналите в парламента партии и депутати сътвориха такава боза, която вкарва държавата в хаус. До сега от служебното правителсто виждаме само уволнения и назначаване на бивши военни, готови да козируват.

4

Анонимен

преди 2 години

Чудя се, защо тези неща се разбират месец преди изборите

3

Анонимен

преди 2 години

Провалът на изборите ще бъде поради следните причини:(1) 45 НС, което направи един единствен калпав закон;(2) президент, който трябваше да наложи вето;(3) Временно правителство, което не изпълни най-главната си задача;(4) ЦИК от странни хора

2

Анонимен

преди 2 години

Потъваме нормално