15

Ахаа

преди 2 години

Кой магазин са обрали ?

14

Аз съм тъп, вие не:)

преди 2 години

=Младите искат да променят системата, смята бившият президент------ Само да не ми разправя Обамата че той и дъщерите му не знаят че БЛМ е марксическа организация. И че не е на ясно за каква система става дума.

13

Анонимен

преди 2 години

Няма такова лицемерие и простотия - баща ти е бил е президент, а ти отиваш да протестираш, защото си тежко репресиран!? BLM е изцяло политически проект на демократите, а целта радикализация на расова основа, а след тази мозъчна промивка, гласуване под строй за модерните комунисти. Да не говорим, че точно черните трябва осъдят и да се разграничат от закоравели престъпници като мъченика Флойд, за да се интегрират.

12

Дянков

преди 2 години

Станишев, ако оставиш полсият идеолог на хитлер може да ходеш с мен, може заедно са принтираме пак карикатури на еврейки, аз обожавам това! Става ми нещо в СЗО.

11

Рашо проф.

преди 2 години

Аз не съм бял по рождение, но пък от немската медицина разбрах че някои буржоа имат бронхиални проблеми, сега съм събрал фенове из софия и сме тръгнали за масови разправи, цяла нощ си мидлех за Менгеле, той е моят идол, макар да съм арбайтерър

10

Анонимен

преди 2 години

Карбучков ползва лгбт като Волен масите-за прикритие, иначе и двамата са фашисти, но нали музикологът е и полски гей, но Сидерофф не го пази достатъчно, защото не е фен на Сатанишев

9

Молли

преди 2 години

А пък Сатанишев участвал в антиеврейски протести с участието на карбучков, който протестирал за броя на евреите в полшаСатанишев твърдял, че евреите били просто неважни, а карбучков че радикално трябвало да ги няма.И си направили Nazi union

8

Анонимен

преди 2 години

Tия африканци с какво са по-специални от останалите етноси на човешката раса ? Да не би само те да са били дискриминирани в историята на човечеството. Това blm е същата пумия като lgbt. Кой го боли, че ти си black или gay, а можеби и двете

7

Анонимен

преди 2 години

Значи животът на черните има значение, а животът на белите работещи американци??Или те трябва да хранят тия *** в гетата..............чернокожи, мексиканци, испаноговорящи и т.н.!!Така ли???

6

Анонимен

преди 2 години

Редно е санкции по Магницки за САЩ и операция на НАТО по демократизация на САЩ както свалиха Садам.

5

Анонимен

преди 2 години

И аз искам да участвам в това движение. Мога ли да се запиша в българската версия към "Америка за България" или някое НПО?

4

Майне Фюрер

преди 2 години

до къде я докарахме!

3

Обама

преди 2 години

намери ли си Акта за Раждане или още го търси?!

2

до 1

преди 2 години

Да, но у Китай Черни няма, щото по-големи Расисти от Китайците не съм виждал! Те дори твърдят, че белите миришеме особено, щото сме ядеме сирене!!

1

Анонимен

преди 2 години

A това е движение, за което самите основатели признават, че е финансирано от Китай.