112

Анонимен

преди 2 години

Всички НОЩ-ници трябва да дадат отговор пред обществото как от лекари и уж професионалисти се превърнаха в маша на политиката на Тиквата. Онзи решава нещо, те излизат да го аргументират.. До вечерта, като чуе по новините някои недоволни, Тиквата сменя на 180 градуса решението и тези пак излизат и със същия плам обясняват съвсем друго. Такива случаи имаше десетки през тая 1,5г. Само затова, те заслужават да бъдат разкарани, без значение какви експерти и лекари са

111

Анонимен

преди 2 години

Добрите професионалисти нямат политически цветове. Дали са членове на партия си е тяхно решение. Добрия професионалист работи и с червени, и със сини и с жълти, с *** и зелени. Лекаря не те пита какви са ти убежденията или религията, когато те лекува, нали? Оставете професионалистите да работят без да се страхуват от политически чистки, защото в противен случай ще продължат да напускат държавата.

110

Анонимен

преди 2 години

Всички реват че много пенсионери още работят, и че нямало място за младите, а когато махнат някой пенсионер пак ревете. Няма угодия тая популация и това си е.

109

Анонимен

преди 2 години

До Истината Е какво сега, да работи до 85 години ли?

108

Истината

преди 2 години

Бесният реваншизъм провеждан от служебният кабинет "Радев" ще отвращава все повече българското общество. Явно калинките на фигуранта не знаят поговорката "Вола рие ама на гърба му пада".

107

Анонимен

преди 2 години

Сата Н, така говорехте и когато рекламирахте партията на Слави! Първо гласуване пък после ще му мислим! Е, послето вече дойде, измисли ли го? Че не виждам никаква мисъл в това дето се върши, освен чиста злоба и реваншизъм, а в тях мисъл няма! Та викаш, как да се справям с вируса ще го измислите октомври, както го измислихте с управлението на държавата с гласуването за Славуца! Браво! Сега си сложи значка "Умен и красив" на ревера и с гордост тръгни по улиците!

106

Ванко

преди 2 години

Проф. Кантарджиев е член на БСП . Това показва , че ГЕРБ винаги са уважавали добрите специалисти без оглед на политическата им принадлежност , не са правили политически чистки .

105

Сат Н

преди 2 години

Октомври ще му мислим, има още 5 месеца. Възможно е дотогава вирусът да мутира в кандидоза с приятно гъделичкане по топките и в основата на пениса.

104

Анонимен

преди 2 години

Стойчо не е работил като лекар и цял живот е мечтал за поста на министър.От него друго не се очаква.

103

Анонимен

преди 2 години

Сата Нато, само да припомня че и Корнелия скачаше и дрънкаше като тебе, докато не я хвана за дроба оня вирус, дето не съществува. И после млъкна, че чак друга песен запя! Това, че сега е кротко, не означава че октомври ще е същото. Това, което направиха е много лош сигнал към всички лекари и бумеранга ще се върне още есента! Осъзнайте се и спрете с тоя долен реваншизъм, защото ще го плаща народа!

102

Трол

преди 2 години

Като гледам явно яко плащат на тролчетата, що от рано са на фронта. Хора не се хабете и за някакви си стотинки да защитавате тъмно червената временна /дай Боже и последна/ власт.

101

Сат Н

преди 2 години

" Ли ля ви" е цензурираната дума, лиля ви - цветът на герберазката ***. И на порока. Няма нищо случайно!

100

РадеВ

преди 2 години

Фуражки вън

99

Сата НАТО

преди 2 години

Не разбрах, най Шиле в какво е специалист? Освен, че е черна дъша и фашист със садистичен уклон? Доколкото ми е известно, специалист е в говоренето на глупо сти и повтарянето на чужди мнение - на тези, които му сипват. Кандидозите и микозите предават ли се по въздушно-капков път?

98

MaйMyнaтa

преди 2 години

Tъпитe кoпeлeтa недoнoceни, които гласуваха эа чалгата, още не осъэнават кво иэвръщение направиха с държавата

97

Педераст

преди 2 години

е Радев, а бандата му са послушковци!

96

Анонимен

преди 2 години

Да ви попитам, ако знаете, че ще ви уволнят ако дадете професионалното си мнение на държавата, ще го дадете ли? Особено ако сте работили като вол 30 год за работата която имате? Колко от вас ще се съгласят да съсипят кариерата си? Вече знаете колко истински професионалисти ще се включат в борбата със следващата вълна или със следващия вирус! Нали не мислите, че всичко е свършило?

95

Анонимен

преди 2 години

Не комунизъм, КОМУНИСТИЧЕСКИ ФАШИЗЪМ НА ТРОЯНСКИ КОН НА КОМУНИСТИТЕ, МАСКИРАН КАТО СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО, ЧРЕЗ КОЕТО КОМУНИСТИТЕ НАПРАВИХА ПРЕВРАТ В ДЪРЖАВАТА!А овцете блеят и гласуват за мазни, подкупни чалгари да ги оправят, е добре ви "оправиха" пак!

94

Сланина и Зурла

преди 2 години

Бръкнаха им в кошера на тия алчни мошенници и всички скокнаха на амбразурата!!!Само така!Браво!!!

93

Анонимен

преди 2 години

Знаете ли всъщност кое е най-лошото при това уволнение? Сигналът, който дадоха на българските лекари! След това уволнение, никога повече лекар специалист няма да консултира държавата при здравни пандемии. Ще се отдръпнат и консулнанти ще се бутат да стават некадърници с мания за политически дивиденти. А потърпевшите ще сме ние. Ще го видим в действие това още есента. Запомнете, НИКОЙ доказал се професионалист няма да консултира държавата след това уволнение. Д#*** да ни е яко на нас, народа!