132

Гост

преди 2 години

Само в КЕВР пенсионерите са до живот

131

112

преди 2 години

Ако му стиска на здравния министър нека пенсионира всички за пенсия в здравната система... ама не, защото няма кой да работи в голямата си част по села и затънтени райони. Ама е ербап за главите на ръководни позиции. Рано или късно ще си плати за сервилното си, лакейско поведение, а за морал и уважение изобщо не говорим това е непозната територия за временните министри и антуража им.Кантарджиев със сигурност може да се реализира и тук и по света, за експерта няма възраст, а опит, умения и знан

130

Анонимен

преди 2 години

до блс - Огорчаващо е ,че в Бг лекар се става по наследство ,а не по кадърност ! Едни и същи фамилии от 60 години управляват болниции назначават децата си ,внуци,снахи и тн сродници - имена искате ли ? -ще ме изтрият.

129

Анонимен

преди 2 години

Не може да махаш някой, само защото не ти танцува по свирката. -=====- Аз не знам да е отказал да танцува по някоя свирката? Отказал ли е?

128

Само питам

преди 2 години

До да се махаА Мангъра да стои, така ли? Защото от самото начало беше против щаба и мерките, отричаше, че има вирус и нуждата от предпазни средства! Само които играят по свирката на Радев, само те ще стоят до живот. Като съветничката на Кацаров която е на 71 години! Кажи *** радевистки!

127

Анонимен

преди 2 години

Долно отмъщение на заклет "костовист". Тези от ДСБ са предимно потомци на ортодоксални ***, с генетечно заложени култ към личността, диктатурата и убийствена отмъстителност към опонента. Няма аргументи, а аз като докопан власта ще те оправя най-брутално. Да ги светна троловете, че Кантарджиев е партиен член на БСП, не е гербер. НОЩ бе съставен по професионални качества, а не по партиини пристрастия. Вядяхме го що за индивид е при интервюто му при Диана Найденова. Нориентиран комплексар.

126

Анонимен

преди 2 години

Кантарджиев е тьпоглав рептил с влечение към мръсните крака и смрадливите ваджайни. Това е специализирал цял живот. Ако не си миете краката или путтката, той е вашият човек.

125

Всички

преди 2 години

пенсии,ВЪН,Радев,Стефан Янев и всички шапкари пенсионери в президентската институция,те и без това 90% са кремълски шпиони.

124

Анонимен

преди 2 години

До к1 Не става въпрос за Кантарджиев. Въпросът е принципен! Не може да махаш някой, само защото не ти танцува по свирката. Очеизвадно е, че се прави за това, а възрастта е само сламката за която се хващат. Писна ни от това поведение. Писна ни от политически метли и реваншизъм. Никой нормален човек не може да работи така, да се страхува да си каже мнението, да има политически убеждения, различни от статуквото. Това не е западен демократичен модел, това е връщане в мракобесния комунизъм!

123

Номер2

преди 2 години

В пенсия, вместо в затвора!? Този плюс Кунчев, Гологлавия пингвин, Балтов, всичките от престъпния НОЩ са за затвора! Колко народ измря от умишленото всяване на страх и паника!?

122

да се маха

преди 2 години

Много плач за пенсионер , с заслуга---получаваше куп пари за да ни лъже и разсмива всяка вечер. Ако толкова добър да се порбва в шоу. Не става за лекар.

121

к1

преди 2 години

Е за това никога няма да се оправим. Стадото върви по инерция , защото така е модерно.Някой от тези подкрепящи замисля ли се върху казуса и последствията. Първо ако се процедира,че един ръководител на държавна служба е там до смъртта си - запушва системата. Второ няма аргументи с какво толкова е уникален Кантарджиев. Трето от всички действия е явно,че са активирани ,както и барабар *** с мъжете.Та за нея показа същността си.

120

Анонимен

преди 2 години

Кацаров може да има образование, но експерт НИКОГА няма да е! Никой няма да си спомня за него след време, никой няма да страда като си подаде оставката! Това е ***, който не мисли по-далеч от партийните си интереси. За Кантарджиев съм сигурен, че ще успее с каквото и да се захване след това!

119

Анонимен

преди 2 години

До 174 А Мангъров на колко години е? Той пък ни лекуваше със сиропчета, които обаче трябваше да купим от него! Като сте почнали с уволненията за това, ами уволнете го и него. Така поне ще знаем, че мерите с еднакъв аршин всички, а не просто се саморазправяте с непослушните. Докажете, че прирагате правилата еднакво за всички, уволнете Мангъров!

118

Само питам

преди 2 години

До Анонимен...... реват че много пенсионери още работят, и че нямало място за младите, а когато махнат някой пенсионер пак...... Доцент Мангъров е също на 65 години, по млад е от професор Кантарджиев само с 1 месец. Той ще бъде ли уволнен щом кабинета на Радев води политика на уволнение на пенсионерите? А съветничката на Кацаров, доктор Кожухарова е на 71 години!!! Чисто проба реваншизъм и разчистване на сметки от страна на фигуранта! Кацаров е само изпълнителят!

117

Анонимен

преди 2 години

До: Ванко Това показва, че ГЕРБ не са партия а мафия! Мафията приема в редиците си и леви и десни!

116

Анонимен

преди 2 години

До 170 Спри се бе ***! Не разбираш ли, че никой лекар няма да рискува кариерата си като подпомага правителството! Какво мислиш ще направи консултанта на сегашното правителство , ако знае че утре ще бъде уволнена за това че сега помага на временните. Я *** да я питаш жената, колко ли дълго ще продължи да говори, а? Нали разбирате, че последиците ще са за СЛЕДВАЩИТЕ правителства?! А вие имате претенции, те да са ваши! Осъзнайте се!

115

Анонимен

преди 2 години

Какво ви е огорчаващо бе, ненормалници такива??? Да го държите на работа до 90 години докато почне да носи памперси ли??? Аре нема нужда!Браво на министър Кацаров, много правилно решение! Доктора отдавна го е хванала деменцията и говори несвързано - да пием водка с доматен сок срещу коронавирус!

114

Анонимен

преди 2 години

Важно е пенсионерите да са добре - младите , че ги пратим да сеат картофе и да станат овчаре на запад - както рече бате - буциВажно е да следваме заветите на вожда

113

Анонимен

преди 2 години

С тази си изцепка министъра може да е направил страшно сечено на фърчилкото. Ако някой убеди професора да излезе срещу него с неподправеното си поведение и честност доста сериозен съперник ще бъде. Професора доказа в действие, че е дори да членува в дадена партия е над партиен и консенсосен човек. Човек обединител..