53

Анонимен

преди 11 месеца

Важното е да има достатъчно машини в изборните секции в турция.Там ще е големият напън.А *** в България - кучета ги яли.Както каза тр0лът АнонимеН, който има зор - ще чака на опашка до полунощ и ще гласува.Това е и целта де.

52

Ха !

преди 11 месеца

За какво са им избори ? Та Фигуранта вече взе властта ! Да ни е честита военната хунта! Мадуро казал, че нямаме нужда от други машини, защото Фигуранта е гарант на диктатурата!

51

Анонимен

преди 11 месеца

Големите наглеци от Сиела останаха с пръст в уста. Смятаха че е много хитро да извиваш ръцете на държавата, когато е затруднена, ама вместо двойна печалба, останаха без никаква печалба.

50

Дам

преди 11 месеца

Върви се към пълно фиаско. То се и очакваше. И коя фирма ще се навие за без пари да осигури машините и то за няма месец? Или поръчката е по-удобна за едни наши хора? Наивниците и чалга феновете сметнаха, че куцият шут в много загрижен за тях и идва да ги оправи. Е, оправи и всички нас, които знаехме, че всичко ще е цирк с лош край. Ще бъде ли поне така добър да плати от джоба си за машините по анадолските дюкяни, които всеки БЪЛГАРИН, плащащ данъци ще спонсорира, заради простотията му селска?!

49

Анонимен

преди 11 месеца

До Java програмистИ ти що не направи собствена компания и сега да доставиш машини?Едни 6.5 милиона приход излишни ли щяха да ти бъдат?

48

АнонимеН

преди 11 месеца

БОРИСОВ ОБЯВИ , ЧЕ ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ НЕ ТРЯБВА ДА ХОДЯТ ДА ГЛАСУВАТ НА 11 ЮЛИ 2021 , ЗАЩОТО ТАКА ЩЕ ЛЕГИТИМИРАТ ТЕЗИ НЕЗАКОННИ ИЗБОРИ И , ЧЕ ГЛАСОВЕТЕ ЗА ГЕРБ МАШИНАТА ГИ ПИШЕ ЗА БСП ! КОЙТО ОТИДЕ ДА ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ РЕАЛНО ЩЕ ГЛАСУВА ЗА БСП!

47

Анонимен

преди 11 месеца

Ми как да има конкуренция като никъде по света не се търсят машини за гласуване. Само простите българи се натискат. И след като Ива Слафчува преди 2 дни рева с кървави сълзи, - ко ши прайм сига без машини, изведнъж се оказа, че машини не трябват. Радев да каже колко процента да пишат на Слави, ДПС вече знаем, че ще вземат 50 000 гласа повече, подарени от Радев, останалите да фърлят чоп.

46

Java програмист

преди 11 месеца

Преди 10 години ми предлагаха работа в Сиела Норма. Отказах им, защото ги знаех как печелят държавните поръчки и знаех как се работи в такива фирми. Тъкмо си бях тръгнал от една такава, източваща парите на българите с безумни проекти, които така и не довършваха.

45

Анонимен

преди 11 месеца

За да има качество, трябва да има конкуренция. Докато Сиела е единствения доставчик, не може да има адекватна и достъпна услуга и българския данъкоплатец винаги ще е ощетен.

44

Анонимен

преди 11 месеца

Тепърва предстои"екшън". "Бръмбарите" на Радефф и "промяната" яко ще ни пострижат. Той за една дата на избори се издъни и то два пъти. Само правосъдния министър е адекватен. Здравния. финансовия и вътрешния пълна щета. Служебния премиер нищо не можел да каже за подслушванията. Можело само пред парламентарна комисия!!! Т.е. след изборите ще лъсне лъжата. Ама потвърждава, че имало??!! Смешно му било, че Митов потвърждавал за корупцията. Ами тя не е от вчера и модела "Кой" не създаден от ГЕРБ!!!

43

АнонимеН

преди 11 месеца

В ГОЛЕМИТЕ СЕКЦИИ ИЗБОРИ С ХАРТИЕНИ БЮЛЕТИНИ НЯМА ДА ИМА!! АКО ТРЯБВА ЩЕ СЕ СЪБЕРАТ ЛИЧНИТЕ КАРТИ И ЩЕ СЕ УДЪЛЖИ СРОКА С 2 ЧАСА ОЩЕ В КРАЯ НА ИЗБОРНИЯ ДЕН! ДО ТУКА БЕШЕ С МЕГА ЛЪГАНЕТО С ПРОТОКОЛИТЕ И ХАРТИЕНИТЕ БЮЛЕТИНИ! АКО ИМА ВЕЧЕ ЛЪГАНЕ ТО ЩЕ Е САМО С МАШИНИТЕ ОСНОВНО НО НЯМА ДА Е В ПОЛЗА НА ГЕРБ :D

42

Анонимен

преди 11 месеца

Не позволявайте на пиявици да ви извиват ръцете! Има кадърни хора в България, които ще ви сглобят машини и софтуер за 1/10 от цената на Сиела.

41

Бай Иван

преди 11 месеца

Никакво преговаряне с терористи !

40

Хаахх

преди 11 месеца

До АнонимеНВсички фалите на България са ги правили комунистите.Цели 5 пъти за 70 години.

39

Анонимен

преди 11 месеца

"фирмичките от кръга на Лойко една по една се показват кои са."Тези не са на Лойко. Те са по-големи от него. Лапаха още по време на БСП и после при царя. И Лойко не можа да ги бутне.

38

Анонимен

преди 11 месеца

Извинете, но БКП не може да нарежда на частна фирма какво да прави, долу узурпаторите на властта.

37

АнонимеН

преди 11 месеца

До гражданин/ ГЕРБ СА И ЩЕ СА ВИНОВНИ СЕГА И В БЪДЕЩИТЕ ГОДИНИ ЗА ВСИЧКИ БЕДИ В БЪЛГАРИЯ! ГЕРБ РАЗОРИ И СЪСИПА БЪЛГАРИЯ!

36

Хаахх

преди 11 месеца

Е то се знаеше че избори само с машини не може,ама нали комунистите винаги откриват топлата вода.Толкова е просто да видиш как се правят почти навсякъде по света.Сега се чудат кой да изкарат виновен.

35

Анонимен

преди 11 месеца

Едно умно решение. Тия от Сиела са ненаяли се лешояди, свикнали да смучат от държавата. Сумати милиони разграбиха от държавни поръчки.

34

гербер

преди 11 месеца

До 33 анонимник. ***.ка ти да евва плювач мръсен. И собствените ви гафове не признавате, м.м.цата ви бокклуци. Все другите виновни, а вие чисти като сълзи. Некадърници гнусни.