46

АнонимеН

преди 2 години

БОРИСОВ ОБЯВИ , ЧЕ ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ НЕ ТРЯБВА ДА ХОДЯТ ДА ГЛАСУВАТ НА 11 ЮЛИ 2021 , ЗАЩОТО ТАКА ЩЕ ЛЕГИТИМИРАТ ТЕЗИ НЕЗАКОННИ ИЗБОРИ И , ЧЕ ГЛАСОВЕТЕ ЗА ГЕРБ МАШИНАТА ГИ ПИШЕ ЗА БСП ! КОЙТО ОТИДЕ ДА ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ РЕАЛНО ЩЕ ГЛАСУВА ЗА БСП!

45

Анонимен

преди 2 години

Ми как да има конкуренция като никъде по света не се търсят машини за гласуване. Само простите българи се натискат. И след като Ива Слафчува преди 2 дни рева с кървави сълзи, - ко ши прайм сига без машини, изведнъж се оказа, че машини не трябват. Радев да каже колко процента да пишат на Слави, ДПС вече знаем, че ще вземат 50 000 гласа повече, подарени от Радев, останалите да фърлят чоп.

44

Java програмист

преди 2 години

Преди 10 години ми предлагаха работа в Сиела Норма. Отказах им, защото ги знаех как печелят държавните поръчки и знаех как се работи в такива фирми. Тъкмо си бях тръгнал от една такава, източваща парите на българите с безумни проекти, които така и не довършваха.

43

Анонимен

преди 2 години

За да има качество, трябва да има конкуренция. Докато Сиела е единствения доставчик, не може да има адекватна и достъпна услуга и българския данъкоплатец винаги ще е ощетен.

42

Анонимен

преди 2 години

Тепърва предстои"екшън". "Бръмбарите" на Радефф и "промяната" яко ще ни пострижат. Той за една дата на избори се издъни и то два пъти. Само правосъдния министър е адекватен. Здравния. финансовия и вътрешния пълна щета. Служебния премиер нищо не можел да каже за подслушванията. Можело само пред парламентарна комисия!!! Т.е. след изборите ще лъсне лъжата. Ама потвърждава, че имало??!! Смешно му било, че Митов потвърждавал за корупцията. Ами тя не е от вчера и модела "Кой" не създаден от ГЕРБ!!!

41

АнонимеН

преди 2 години

В ГОЛЕМИТЕ СЕКЦИИ ИЗБОРИ С ХАРТИЕНИ БЮЛЕТИНИ НЯМА ДА ИМА!! АКО ТРЯБВА ЩЕ СЕ СЪБЕРАТ ЛИЧНИТЕ КАРТИ И ЩЕ СЕ УДЪЛЖИ СРОКА С 2 ЧАСА ОЩЕ В КРАЯ НА ИЗБОРНИЯ ДЕН! ДО ТУКА БЕШЕ С МЕГА ЛЪГАНЕТО С ПРОТОКОЛИТЕ И ХАРТИЕНИТЕ БЮЛЕТИНИ! АКО ИМА ВЕЧЕ ЛЪГАНЕ ТО ЩЕ Е САМО С МАШИНИТЕ ОСНОВНО НО НЯМА ДА Е В ПОЛЗА НА ГЕРБ :D

40

Анонимен

преди 2 години

Не позволявайте на пиявици да ви извиват ръцете! Има кадърни хора в България, които ще ви сглобят машини и софтуер за 1/10 от цената на Сиела.

39

Бай Иван

преди 2 години

Никакво преговаряне с терористи !

38

Хаахх

преди 2 години

До АнонимеНВсички фалите на България са ги правили комунистите.Цели 5 пъти за 70 години.

37

Анонимен

преди 2 години

"фирмичките от кръга на Лойко една по една се показват кои са."Тези не са на Лойко. Те са по-големи от него. Лапаха още по време на БСП и после при царя. И Лойко не можа да ги бутне.

36

Анонимен

преди 2 години

Извинете, но БКП не може да нарежда на частна фирма какво да прави, долу узурпаторите на властта.

35

АнонимеН

преди 2 години

До гражданин/ ГЕРБ СА И ЩЕ СА ВИНОВНИ СЕГА И В БЪДЕЩИТЕ ГОДИНИ ЗА ВСИЧКИ БЕДИ В БЪЛГАРИЯ! ГЕРБ РАЗОРИ И СЪСИПА БЪЛГАРИЯ!

34

Хаахх

преди 2 години

Е то се знаеше че избори само с машини не може,ама нали комунистите винаги откриват топлата вода.Толкова е просто да видиш как се правят почти навсякъде по света.Сега се чудат кой да изкарат виновен.

33

Анонимен

преди 2 години

Едно умно решение. Тия от Сиела са ненаяли се лешояди, свикнали да смучат от държавата. Сумати милиони разграбиха от държавни поръчки.

32

гербер

преди 2 години

До 33 анонимник. ***.ка ти да евва плювач мръсен. И собствените ви гафове не признавате, м.м.цата ви ***. Все другите виновни, а вие чисти като сълзи. Некадърници гнусни.

31

та така

преди 2 години

зеления чорапогащник изпълнява заръките на партията ! а партията какво иска ? тя на власт той президент и на всеки 4г. той да печели .

30

Анонимен

преди 2 години

фирмичките от кръга на Лойко една по една се показват кои са. Ояли се с милиони и сега искат двойна цена. Къш бе, тикви! Къш, мамка ви герберска от тука! Трябва сега една яка ревизия на договора на таз фирма и да връщат милиони! Герберските обръчи трябва да се разбият като на пробито буре, от което изтичат стотици милиони

29

гражданин

преди 2 години

До АнонимеН. Пак ли ГЕРБ са ти виновни бе, църрвул? Докога? А тази ЦИрК чия е бе, галлош?

28

Solar Power

преди 2 години

До Никк: Струва ми се ,че си се объркал кой на кого извива ръцете :)Аз краставиците в моят магазин ще си ги продавам на каквато цена искам. Теб ако не те устройва нещо ще отидеш в другия магазин. Така работи света да те светна.То и аз инъче искам килограм сирене истинско за 2 лв. килото и такъв бюджет съм си нагласил ама НЯМА :)

27

Анонимен

преди 2 години

Мдаа, нещо машинното гласуване май няма да го бъде.