12

Щерю

преди 3 години

Така става, то - като ти откаже любимия касетофон от детството Хитачи...

11

До ДДРОнег

преди 3 години

Може и да е, както си го написал в първото изречение, но може и да не е! Причината няма да узнаем, освен ако не сме в най-близкия семеен кръг. Темата за самоубийствата е табу в тяхното общество. Когато то стане в железницата, семейството дължи и плаща някакво обезщетение на съответната фирма-оператор (държавна или частна), и толкоз. Не се коментира или обсъжда. Преди 20 години имаше наченати някакви обществени дебати, най-вече заради младите японци, решили се на това, но явно не са били от полза

10

Анонимен

преди 3 години

Па нашия си прави харакури.

9

Анонимен

преди 3 години

Хора на честта са японците. При нас, недоволните или сгазили лука, си го местат в другия крачол. Някой от нашите политици, след провал или недоволни от постигнатото, да са направили нещо такова-НИКОЙ! За нашият управник е по-важно да има келепир, а не чест!

8

Анонимен

преди 3 години

Те там се самоубиват по традиция. Както у нас вече не е новина, че са загинали днес пет шест в катастрофа, така и при тях не е новина че няколко десетки са се самосвършили за ден.

7

олимпиец

преди 3 години

видял е сметката за празненствата на допинга и корупцията и му е дошло в повечко.

6

Анонимен

преди 3 години

Истински самурай.

5

Надувара Гонадупи

преди 3 години

Дали е имал секундант?

4

ДДРОнег

преди 3 години

До Почешима Поташака ...тулупът да взема пример от японеца, не да се снима с млади герджийки !!!

3

Анонимен

преди 3 години

При японците самоубийството е все едно да изпие чаша кафе.

2

Почешима Поташака

преди 3 години

Така се прави!Истински самураи и хора на честта са японците!Може и да е крадил и да пълни шкафчета но пред срама закона магнитски да го хване и да се излага само пред целия свят ,човека си е направил харакири!

1

ДДРОнег

преди 3 години

Или нещо е сгафил или не е бил съгалсен с политиакта на провеждане на Олимпиадата ?!?! .... Там за тях самоубийството е въпрос на чест ... не им е голям апроблем и не го смята за грях !!! ... Жалко за човека ...