15

Анонимен

преди 2 години

българското черноморие го съсипаха наглите българи не може да отчакваш от свинар със физическо образование да направи нещо красиво, свинаря ще ти направи *** и ще дава рушвети и ще хвърля лаяна навсякъде защото му харесва да е нагъл миризлив българин връзкар

14

Анонимен

преди 2 години

Милос и другите гръцките острови не очаква туристите , туристите са вече там от средата на Май скъпи ,мили и завиждасти ***.И щом се говори за Милос там е на ваканция в момента и свиха на Катар..В лаиноморието освен чайките няма да стъпи нормален човек

13

опасни съперници!

преди 2 години

Те разориха нашето черноморие!

12

бивш почиващ

преди 2 години

Гърчугите..сами режат клона!!! То тестове...то маски /и на плажа/...то глоби...абе айде няма нужда. Нека да взимат пример от Черна гора....никакви ковид-ограничения...всички са добре дошли.....туризма ще разцъфти...Същото се кани да направи и Египет....Затова..докато гърците не се "събудят" и не се вземат в ръце....никаква Гърция..Ще ни молят да почиваме на Тасос и Халкидики !!!!!

11

Алтав

преди 2 години

Ани Салич има ментални проблеми, заради падението на ГЕРБ и за това, че е сръбкиня. Вероятно има необоснован страх, че Сретен Йосич я търси и за това има тикове по време на репортажите на новините. Не знам, но трябва да я прегледа психолог. САМО НАТО И ЕС!

10

Честно казано

преди 2 години

Не съм чул някой ваксиниран, който да не е изкарал Ковид след това. Хем се "ваксинират", хем после си карат Ковид.... нещо гнило има тука

9

Дядо Вакси

преди 2 години

Бая народ се разболя от ваксините. Уж да се предпазят... те го изкараха

8

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Гърците са евреи. Първите евреи, които нападат и окупират Велика Наша Тракия. Лично аз съм убеден, че скоро това недоразумение "гърция" ще бъде заселено с наши тракийски братя и сестри от Квебек-французи,които заедно с българите са били есенцията на Тракийският Народъ. Гърците да си вървят в Изсраел,Индия и Александрия. Безобразно крадливо и мързеливо аврамово племе!

7

Анонимен

преди 2 години

Наскоро едни познати се върнаха от Гърция - всичкото стадо маскирано и навън, никъде не пускали музика по заведенията, че да не си говорели хората високо и да не пръскат вирОси. Тия са изперкали тотално, ако случайно ви тестват там фалщиво положителни почивката може да излезе златна

6

Расово и Пишурка

преди 2 години

Аа бе, на тоя остров е намерена прословутата Венера /затова е Милоска/, ти ни занимаваш с некаква изтръпнала лелка, дето най-обича да чете колко човека са загинали при нещо си там, независимо какво!!

5

Шизи

преди 2 години

Някой трябва да прегледа Ани Салич. Проблема е тежък. Трябва да и помогнем навреме! Сигурно се побърква покрай падението на ГЕРБ.

4

Леле Мале

преди 2 години

За емисията в 19 часа става въпрос... плашещо направо...

3

Леле Мале

преди 2 години

Ани Салич вече получава сериозни тикове. Гледайте днешната емисия на новините и вижте как закрива емисията. Това е притеснително. Честно. Гледайте и вижте сами! Направо се уплаших.

2

Леша

преди 2 години

"До средата на юни цялото му население трябва да е ваксинирано"Дай Боже! Ще има много необитаеми острови.

1

Kak li?

преди 2 години

ИЧ МИ НЕ Е!