45

Чичо Гошо

преди 2 години

Не само морското крайбрежие е засегнато. Разходете се по бреговете на язовирите и вижте каква свинщина оставят новите палаткаджии - тази година попадам основно на *** и мигрантски катуни на малкото спокойни местенца, на които ходя. Отврат. Помислете малко за цялата картинка. Всеки иска да е на първа линия, на брега, да е с приятни хора, да е чисто и спокойно романтика, но се сблъсваме с *** и простащина . Това трябва да се регламентира. Над 20 г. ходя на море и по язовири на палатка

44

Ираклийка

преди 2 години

До О__сран морскиГ-н Погнуса, явно никога не сте били на палатка през живота си. Защото ако бяхте, щяхте да знаете, че ''палаткаджийте'' имат собствена култура и не само почистват след себе си, но и след такива като Вас!!!

43

Ивелина Радославова

преди 2 години

До само за убитациАми зашо ходиш на почивка на море, да си затворен пак между 4-ри стени, само че чужди??? Защо просто не опиташ да преспиш под открито небе на хамак например, преди да коментираш подобни теми? По тесногръд и ограничен от всякакъв смисъл коментар през живота си не бях чувала. Убитакът си ти-хи хи:) Peace out you lil man

42

Карадереец

преди 2 години

До само за убитациМизерията е само в главата ти... И да - само за убитаци е да ходиш на бетонирано море и да си мислиш, че си баровец докато ти смъкват кожата с некачествени храна и услуги и мухлясали хотели...Да, голяма мизерия е на Слънчака, Константин и Елена, Златни и прочее...

41

Тодор

преди 2 години

Същото трябва да важи и за рибарите нощуващи покрай язовири и реки. При тях проблема е същия - купища *** оставени да бъдат завлечени във водата или да гният по брега. Никакво уважение към природата или другите хора, които ще отидат на същото място. След мен и потоп...

40

Тодор продължение

преди 2 години

Според мен общините заедно с туристическите съюзи трябва да могат да определят места където този тип къмпингуване е разрешено и да осигурят контрол под формата на редовни проверки. Желаещите да къмпингуват да заплащат някаква такса в общината или онлайн, парите от която да се използват за осигуряване на контрола. Жестоки глоби за всички, които си оставят *** и не спазват правилата. Също така съвестните къмпингари трябва да участват в опазването на районите иначе няма да се получи.

39

Тодор

преди 2 години

Вижда се, че повечето критики срещу "дивото" къмпингуване са свързани с ***, които хората оставят след себе си. И това е абсолютно вярно и валидно! Но според мен един закон, който просто забранява не е решение. Закона трябва да бъде ориентиран към контрола. Ако просто забраним, но не осигурим контрол нищо няма да се промени. Според мен вместо да се забранява трябва да се определят ясни правила къде и при какви условия това е разрешено и как се контролира. Продължавам в следващ пост.

38

само за убитаци

преди 2 години

Спиш в палатка,комари,кърлежи,вода от тубата,къпеш се 5-10 дни само в морето,или някой гьол,сер.еш където ти падне,светиш си вечер с фенер,готвиш на газова бутилка.Тая мизерия ли се нарича диво къмпингуване?

37

Анонимен

преди 2 години

Българинът не е3 дорасъл културно да му се разреши свободно къмпингуване,защото след себе си оставя свинщина-***,бутилки,пластмасови торби,незагасени огнища,да не говорим за смрадта от ос.раните околности на мястото където къмпингуват.Погледнете местността Фичоза есента като си заминат така наречените къмпингуващи.Затова е редно да има платени къмпинги ,с течаща вода,тоалетни,контейнери за ***.Сега който няма пари ,да си стои в къщи,щом за една сносна почивка цяла година не е спечелил.

36

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

В Страсбург съм живял на палатка месеци наред. Полицаите разбраха решението ми. Не исках да съжителствувам с фанатични ислямисти в социалните структури. Още нещо. Дали на Френският Лазурен бряг или на Френският атлантик всеки беден човек може да опъне палатка. Дори щедростта на великите французи, потомци на траките като великите българи, не подминава нуждаещите се от храна и питие. Позорно е, че в Царство България турци като Доган и руснаци имат права на Черноморието, а бедните българи не.

35

Анонимен

преди 2 години

в демократична държава, не би трябвало да има: "За" и "против", комунизъм има в северна корея, в бг не

34

О__сран морски

преди 2 години

Никакво диво къмпингуване! Това означава навлеци с палатки, дето палят огньове на забранени места, с...рат в горичките (мирише), не създават 1 лев добавена стойност, защото си носят ***, тоалетна хартия и салфетки, и когато най-после се разкарат, след тях остават тонове *** (освен естествената тор). Обикновено феновете на дивото къмпингуване са хора, които не живеят на местата, на които свинят.

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37 Що бе? Баба Меца и кумчо вълчо не *** ли в гората? И? Проблем ли има?

32

Кои са двете

преди 2 години

заинтересовани страни? Че не мога да реша от коя съм?Пак - "Разделяй и владей".

31

Що не къмпингувате

преди 2 години

в Греция? Нали много я обичате? Там имат голям толеранс към Вашата порода. Разпънете палатка там! Сигурно е, че всичко ще приключи отлично!

30

ля ля

преди 2 години

всичко си зависи от вас драги къмпинмгуващи - дали ще си съберете п0мията след вас или ще разчитате на така-наречените институции да ви избършат зад вас! имаш ли желание се получава - ама и аз ако имах власт нямаше да дам да се съсипва поо този нелеп начин природата защото българинът е съсипник!! жалко!и аз съм къмпингуващ и събирам и около нас изоставеното..... пом/удругото!

29

Ало, Стоянов от Бяла

преди 2 години

Вече има палатки, които са много по-стабилни и модерни от някои керпичени къщи и бунгала в Бяла и околността. Как я мислиш ти тая работа? Три месеца "ИХУ!", после като трябва да се чисти, облагородява и залесява района "ТИХУ"?. Тия лагерни огньове с какви дървета се палят, според теб? Къмпингуването в цял свят не е евтин туризъм, точно защото трябва да се чисти след къмпингуващите. Вие у нас си помислихте, че може да си правите каквото ви скимне. Ай, сиктир с тия безплатни къмпинги("Тутурутка").

28

Пет гласа против

преди 2 години

от моето семейство.Там настават най-тежките пиянски и наркомански оргии. Дори полицията я е страх, отиде, "гъди-гъди, не може ли това, не може ли онова". Имахме вила близо до къмпинг зона. Продадохме я. През зимата, обаче! Няма никакъв ред.

27

Да ваканцуват...

преди 2 години

Няма лошо. Ама там, където има сметоизвозване.И да си направят обсерватория до палатките и караваните. Иначе ще обсерат всичко наоколо.

26

IQ 3.14

преди 2 години

нещо за ваканцуване на инфекционисти на мостика има ли в статията, да се не абим да четем