385

Анонимен

преди 2 години

Славчу! Тизе си моа гирой!

384

Анонимен

преди 2 години

Хора, трябва да върнете ГЕРБ и да се гласува за ГЕРБ, БСП, ОП на изборите ,не всички гербери са извършвали грешни деяния, още повече,че вожда им и само още 2-3 човека командваха! ДПС са се засилили за седващите избори,а с увеличаването на секциите в чужбина,ще се увеличат гласовете на ДПС!

383

Анонимен

преди 2 години

Пак се опитва да се измъкне но е късно вече, хората разбраха кой колко струва.

382

Слави Номер 1

преди 2 години

Слави е най - достойният и честният човек и българин. Гордея се с теб и винаги ще те подкрепям във всяко начинание. Ти си феномен за България. Обичам те. Завинаги с ИТН

381

ЗЛОБНИ, ЗАВИСТЛИВИ.

преди 2 години

ТРИФОНОВ, РАДЕВ.......... МЪЖКИ ПЕПЕЛЯНКИ........

380

анонимен

преди 2 години

Ох,боже,и ти ли Бруте,пардон Славейче чалгапойно?Нещо парламентЯ май не ти хареса много,макар че не си стъпил там,та сега май се запъти я към премиерството,я към президентсвото.Разбери бе човек-не ставаш за тия работи.Цялото ви жалко воинство не ставате за нищо смислено.Стойте си в смешната ви телевизийка и се смейте на своите т ъ п и шегички,свирете си чалгата.Какво му трябва на човека(уточнение-такъв като вас)?

379

Анонимен

преди 2 години

Слафтшу отдавна е минал под дъгата... Ама иска и да му плащат. Тошко Африкански се е ангажирал! А да видим докъде ще го докарат въпреки цензурата! Трийте бе, шашавляци!

378

Анонимен

преди 2 години

Коментра ми е 420 до"Дедо"! Та трябва да помниш тогава "дедо" когато МУтрите съратници на др Борисов.След 1989 г завзеха" охранителният" и "застрахователният" низнес!Васко от Вис 2 помниш ли интервюто му?"На никой не му се умира"!Това бяха негови думи! Ама си отиде момчето! Та прябва да помниш мутрите ,когато биеха собствениците на магазини,изискващи хилясарката "такса спокойствие"! Бях в Сливен през 1991 ва година,и биеха шамари 3 мутри на собственика,каза,бизнеса не върви,но ще намеря парите!

377

Анонимен

преди 2 години

гласуваш за чалгаря - получаваш маймунарника му.

376

анонимен

преди 2 години

Слави покри се като мишка ...сигурно зубри английски.

375

от северозапада

преди 2 години

Само тоа се не усети как го работи онова дребното, то ще му вземе и партията и телевизията и све!! А това, че уж за президент се гласи е партенка, като стигне дотам, пак ще му измислат нещо!!!

374

ку40

преди 2 години

***, трябва да спреш да мечтаееш да си мутра и да почнеш да се държиш цивилизовано и да спазваш законите. Все някой друг да спазва правилата за вас.

373

Анонимен

преди 2 години

Слави не е червен!Слави е плешлив?

372

ку40

преди 2 години

в сомалия вземат повече пари от северозападна българия. много сте заблудени.

371

Салфетките эсвършват

преди 2 години

Дълбоко е съмнението за наличие на тежко заболяване олекотяващо теглото му и скъсяващо както лайфата така и височината на висините от където отправяше високомерен поглед към още по сияйните висини, поради което без колебание в обществото цари нагласата че след изгрева и дългия ден най вероятно вечерта ще е къса а ноща ще е последна. . . . Сериите за комиците са крайни. Славиновски да попита Зеленюефски

370

Анонимен

преди 2 години

Слави, нали е фен на Радев, кое ще му е различното? И двамата са червени, обичат парите и Русия. За ЕС и НАТО са, защото така трябва, а не защото искат.

369

Анонимен

преди 2 години

Нещо има нередно в този човек

368

Анонимен

преди 2 години

плъх със плезещ език

367

Анонимен

преди 2 години

Малееее ако махнат фейсбук случайно кво правим бре Слави тогава не мога да те мисля ни президент ни политик ще си останеш пр,,ст шоумен по една телевизия за 78 стотинки

366

Анонимен

преди 2 години

Първо скочи и тогава кажи "Хоп!".Славчо може, да поиска и патриарх да стане, Нафарфорий ще го препоръча. Марш, обратно в скечовете, заедно с твоите тъписценаристи, за друго нищо не ставате. Създадохте хаос в държавата.