425

Алабалов

преди 2 години

Гласял се за друг отговорен пост. Въпроса е какво може да се възложи на един ..... сами разбирайте за какво става въпрос когато говорим за един кух и самотен индивид.

424

Анонимен

преди 2 години

Не ви е Слави проблема,а увеличението на секциите в Турция.Затова излезте масово да гласувате,за да не ви управлява Ердоган.

423

АнонимеН

преди 2 години

И ДА ВЗЕМАТ ТУРЦИТЕ 1-2% ПОВЕЧЕ ЩЕ ГИ ВЗЕМАТ ОТ ПРОЦЕНТИТЕ НА ГЕРБ!!! ГЕРБ ДОКАЗАНО Е НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО В БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ!

422

Анонимен

преди 2 години

Някои *** без много да му мислят,го изпратиха кандидат президент.Слави НЯМА да се кандидатира за президент.Ако партията му спечели достатъчно гласове,за да състави правителство,неговото желание е да бъде премиер.

421

АнонимеН

преди 2 години

ОЩЕ ПЪРВИЯ ДЕН НА НОВИЯ ПАРЛАМЕНТ ДА СТЕ ГЛАСУВАЛИ ДЪРЖАВНАТА СУБСИДИЯ ДА СТАНЕ 1 ЛЕВ! МНОГО Е СПОРНО ЗАЛИ ГЕРБ ЩЕ ИМА 50 ДЕПУТАТИ ИЛИ ПО-МАЛКО! ГЕРБ ВЕЧЕ НЕ Е ФАКТОР ЗА НИЩО В ПАРЛАМЕНТА!

420

АнонимеН

преди 2 години

ОФИЦИАЛНО ОБЯВИХА, ЧЕ ГЕРБ ЩЕ БЪДЕ С РЕЗУЛТАТ ПОД 20% НА ИЗБОРИТЕ 11 ЮЛИ 2021 И ОСНОВНАТА ЗАСЛУГА Е НА СЛАВИ КОЙТО ГИ СЪСИПА!!! БРАВО СЛАВИ!

419

Зозо

преди 2 години

Тези съветски от репки се окопават във властта все едно ще управляват 100 години. Остават им точно 33 дни, после са аут завинаги. Гарантирано от САЩ :))))))))))))))))))

418

БайХ

преди 2 години

Този съвсем на сериозно се е взел. Дано не му се връзват много хора. Един такъв дето беше силен-вилен във ФейкБук вече му гледахме сеира. Тръмп се казва, колега на нашия Славчо и със също толкова болно его в иначе празната си глава!

417

До незнайковците

преди 2 години

ЕЗИЧЕСКАТА ДРЕВНОРИМСКА РЕЛИГИОЗНА ИНКВИЗИЦИЯ вероятно е извършител на първите преследвания срещу ХРИСТИЯНИ в качеството си на посредник-мировянец между Императора и Сената!Вероятно РЕЛИГИОЗНИТЕ ИНКВИЗИТОРИ набеждавайки Християните предизвикали РЕЛИГИОЗЕН ЕФЕКТ на ДОМИНОТО и ЮДЕИТЕ също вдигнали религиозен бунт!Веспасиан е ЦИОНИСТ а синът му ТИТ при избухването на Везувий казва нещо от сорта в превод:"ВИЕ РИМЛЯНИТЕ сте и"зроди а юдеоевреите са читавите" и ОНЕЯ РЕЛИГИО-ИНКВИЗИТОРИ също го убиват

416

анонимен

преди 2 години

Вчера по някоя телевизия го даваха,та беше в инвалидна количка.Май този доктор,когото Слави мрази в червата и дори искаше да трепе заради според него неправилната диагноза(множествена склероза) преди доста години се оказва прав с нея.Проблемът при Слави е,че негативно и злобно настроен към всичко,това дори личи по физиономията му.Отрицателните емоции разболяват-доказан научен и медицински факт.

415

Анонимен

преди 2 години

Гражданинът Трифонов няма да се кандидатира за депутат. Това е съвсем логично като се има предвид напредналата фаза на неизлечимото му заболяване. Бих го посъветвал вместо да унищожава демокрацията и да прави злини в България да се подготвя за скорошната си среща с най Главния съдник - Св. Петър. Там е окончателната инстанция и никой не може да му помогне.

414

ДААА..

преди 2 години

СЛАВИ ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ МНОГО БЪЛГАРИ КАЗВАТ ДАНО ПАРТИЯТА НА СЛАВИ НЕ Е ПЪРВА НА ИЗБОРИТЕ ЧЕ НЕ ВИ ХАРЕСВАТ ОНАЯ ВРАНА ИВА АКО Е В СПИСЪЦИТЕ И ТОШКО НЯМА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ВАС - ИСКАМЕ ДА ЗНАЕМ ОТ КЪДЕ ТОЛКОВА МНОГО ПАРИ ДА ИМАШ ГОЛЕМИ И С ВСИЧКИ ЕКСТРИ ЖИЛИЩА?????? И ПОНЕЖЕ НЕМОЖЕШ ДА ОТГОВОРИШ ЗАТОВА ЛИ НЯМА ДА СТАВАШ ДЕПУТАТ ЗАЩОТО ЩЕ ТРЯБВА ДА КАЖЕШ КАКВО ИМУЩЕСТВО ИМАШ??????

413

бягай

преди 2 години

изключвам телефона си и дим да ме няма

412

Счетоводителя

преди 2 години

Малий те това е голема загуба за демокрацията в България хо хо хо

411

Изтекъл мозък

преди 2 години

Ми ся за кой ша гласувам от Лондон?Азис чува ли се да прай партия?

410

Анонимен

преди 2 години

Слави изпълни заръката на Турция. Ердоган "препоръча" на ДПС вчера да постигнат по-мощен изборен резултат. С вече даденото силно рамо за нови избирателни секции в чужбина от ИТН тази заръка лесно ще се изпълни. Слави върна дълга на Доган и защо да стои в политиката? Ще си гледа здравето, много ясно.

409

Анонимен

преди 2 години

Слави ще продължи да обслужва щенията на бойко 6И6И И ДОГАН И СЕГА СА МУ СПУСНАЛИ РОЛЯТА ДА СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ КАТО ВСЯЧЕСКИ ОПЛЮВА РАДЕВ ЗА ДА СПЕЧЕЛИ ПРЕЗИДЕНСТВОТО И ДА РЕДИ УДОБНИ СЛУЖЕБНИ ПРАВИТЕЛСТВА ЗА ТИЯ ПО ЗАКОНА МАГНИТСКИ...

408

СЕРЕГЕЙ

преди 2 години

До АнонименА бе кой е тоя Слави Трифонов Е,КААК ДА НЕ ЗНАЕТЕ ПРИЯТЕЛКАТА НА КАМИ ВО... ГОООЛЯМ ТАНДЕМ СА И СА МНОООГО ТЪРСЕНИ...ОСОБЕНО СЛАВЧЕТО...МНОООГО УСЛОЖЛИВО...

407

Лекар

преди 2 години

Вярно ли е , че Чалгаря се нас.ирал , ако седи повече време седнал? Понеже не може да стои прав, седнал мирише, остава само легнал да явява в Парламента или нали ще става президент?

406

(*/^)

преди 2 години

За крадец не ставаш сине, ти си будала!