28

баба мара

преди 2 години

този чиляк на 80 год се изказва по тема която няма нищо общо с писаниетопо горе

27

по принцип :

преди 2 години

Защо не се разреши официално трансплантацията в Бг , вместо българите да ходят в Авганистан , Пакистан ,...КОНТРАБАНДНО ???

26

ХХ

преди 2 години

Да си беше мълчал по добре ТТ ..

25

Пешев

преди 2 години

На тая бананова република България и трябва як шамар , рестарт и яко мандръсане ...

24

payak

преди 2 години

Жив и здрав да е човека! Но какво разираме от всичко това-за определени хора може, за обикновените-няма как. За тези 21 г. от както му е направена трансплантацията, колко други в България с идентична диагноза не са вече между живите?

23

Бай Кръстьо

преди 2 години

Да, наистина има хора заболели по неволя, но има и такива като Тошо Тошев заболели както той сам подсказва "от лбов към познанията", сиреч от любов към чашката!Разликата с други е, че той все пак е натрупал милиони с които все още някак си успява да поддържа тази своя "любов към познанията"! За останалите или смърт или навремена смяна посоката на любовните въжделения!

22

ДА

преди 2 години

До Анонимен-какво всъщност трябваше да разберем от този "материал"?Е,как какво!?Че трябва да си Тошо Тошев,за да си жив!Или некой друг връзкар ,име и т.н.Обикновеният човек-да си мре наред.

21

Анонимен

преди 2 години

Тоя да намАли пиенето, че не могат да му насмогнат на донори.

20

mazen

преди 2 години

Колко човека са мъртви, заради въпросния от ДС?

19

Ghffv

преди 2 години

Що не вземат интервю И от другите? Тези, които са загубили близки по болниците? Че има и читави лекари няма спор. Но, че системата е източване на здравни и всякакви други каси не може да се подмине.

18

БАЙ ХОЙ

преди 2 години

Да бре Тошо , така е! Но ти си жив , защото си Тошо Тошев , нали ? Не може да убедите вече никого в нищо ...

17

мира

преди 2 години

А другите без връзки те да си отиват от този свят Говорим за безконтолно и не регламентирани услуги А че има нужда е ясно като бял ден но да си е по реда а не с рушвети връзки и тем подобни далавери

16

Да е жив

преди 2 години

и здрав Тошо Тошев! Една емблематична фигура в България! Оцелял е, оживял е, защото е имал достатъчно пари да даде! А онези, които нямат (толкова) - какво - да ги предреждат?! Моралът в тези операции е много.... Много повече от парите! Ние сме назад в това отношение! Но ето - нито в Германия, нито във Франция ще лекуват някого без пари, без много пари.... Нима те са напреднали в такъв случай?!

15

МНЕНИЕ

преди 2 години

Тошо Тошев е част от тъмната страна на Прехода след 1989 г .Купил си е на черно черен дроб . Сигурно са убили някой човек заради него - не е минал по Процедура , а на частно . Трябва да ви говори нещо това изречение - пет човека са искали веднага да им отворят коремите , да им извадят черния дроб и да го подарят на другаря тошко ???

14

Анонимен

преди 2 години

Тоше! Никой не е против трансплантациите! Но да се правят където трябва и да са законни! Това искат хората!-:) Жив и здрав да си!-:)

13

Независим

преди 2 години

Лицемер.

12

Бай Баяни

преди 2 години

Извинявам се Тошо Тошев

11

Анонимен

преди 2 години

какво всъщност трябваше да разберем от този "материал"?

10

Анонимен

преди 2 години

Жив си благодарение на това, че си имал пари и връзки и са те уредили с черен дроб! Това е истината бе Тошев и недей да ставаш адвокат на тези извършили незаконни трансплантации, за да не си помислим, че и твоята е такава.Не знам няма ли кой да интерюира тези 3-***, които са чакали за трансплантация но са били прередени от виден държавник с връзки, подобен на Тошев, след обаждане " от високо място". АКо са живи оше де.. Тъй че в такива случаи в белите страни се влиза в затвора

9

Бай Баяни

преди 2 години

Българомразци антигербери опозориха и името на Тошо Тодоров,който съвсем човешки разказва как благодарение на трансплантация живее вече 21 години. През 2000 година нито е имало ГЕРБ нито пък този човек е свързан с тази партия. Но разправата с директора на болница Лозенец,а сега и с Катранджиев, говори само за яростна и безогледна чистка на здравни институции от специалисти само за това,че са назначени по време на управлението на ГЕРБ. Колко жалки са позитанските ***.