48

Читател

преди 2 години

Т.Т. Имаш ли представа,за 21 години,колко обикновени,честни,трудови българи се простиха със светът в който живеем днес,подарен ни от Господ.С коментара си,ти настройваш хората,нямащи твоите връзки и парите с които разполагаш.Моли се на Бог сутрин щом отвориш очи след сън и не парадирай със състоянието си,здравословно и финансово!

47

Биволъ

преди 2 години

Те агентите на ДС вече се завърнаха отново на власт, вижте областните управители и техните заместници.

46

Бай Баяни

преди 2 години

Да бе на бай ***, който не си е плащал осигуровките и не е излизал от кръчмите, ще му сменим дроба защото е човек. Разбира се,който има пари ще живее,а лузърите ще си заминават.

45

Анонимен

преди 2 години

Доста хора исчезнаха безседно в бьлгария , почвам да се замислямПоследния случеи бе исчезналия - Янек дето гешев търси по поляните

44

Тези от ДС

преди 2 години

Се лекуваха в чужбина и преди 89та година. Като агент на ДС Тошо Тошев стана журналист. Всички журналисти бяха от ДС. И Гарелов. И Кеворкян. Пиянка. Ако не можеш да откажеш алкохола, черният ти дроб накрая отказва.

43

Сат Н

преди 2 години

За нищо на света няма да си подаря органите на непознати хора. Специално за протокола - отказвам да съм дарител.

42

Сат Н

преди 2 години

Тошо Тошев не е момче, а един дърт пияница и не ми е ясно защо смята, че му се полага втори и трети черен дроб за един живот. Промяната в закона ще доведе само до злоупотреби с волята на загиналите.

41

ъъъ

преди 2 години

А на нас трябва ли да ни пука жив ли си или не?

40

Анонимен

преди 2 години

Статия за нищо. Показва, че ако имаш пари, лекарите ще те лекуват, дали у нас или в Германия - няма значение.Лекарите от Правителствена ги наритаха не защото са лоши лекари, а заради далаверите им.

39

За лекарите

преди 2 години

Да, добри са, но чичко паричко ги промени до неузнаваемост. Като ги направиха търговци, сега гледат от кого ще спечелят. Правят всичко възможно да те стресират така, че от нещо дребно го изкарват животозастрашаващо и нуждаещо се от операция. Причината- от операции се пчели най-много. Тошо Тошев, щом се е лекувал в Германия и Франция значи има пари и за него може всичко. Другите- да умират. Само, че всички сме смъртни и рано или късно ще сме там в отвъдното. Гости сме на тази земя!

38

Анонимен

преди 2 години

Лекарите са забележителни, но за който има пари. А колко загинаха в чакане, докато са се правили незаконни трансплантации на хора с пари.

37

Анонимен

преди 2 години

Жив е благодарение на парите си...

36

Анонимен

преди 2 години

Тошев Няма Нужда от БКП ДС БСП

35

123

преди 2 години

Изключително нагла, ненавременна и цинична статия!!! Въпросният субект въобще няма да се "цапам" да го коментирам... Възмездие дебне от всякъде!...

34

Много

преди 2 години

А колко са мъртви "благодарение" на лекарите?!?!?!

33

Анонимен

преди 2 години

Тоя безспорно влиза в топ 3 на мръсниците на прехода в медиите. А при тая конкуренция-това никак не е лесно....

32

Анонимен

преди 2 години

Жив си защото лижеше яко където трябва,за да изкараш кинти за трансплантацияа,за да платиш на шофьора си да ти стане донор. И те оперираха в Германия до колкото помня.

31

полковника

преди 2 години

Ти си жив,а колко не са,защото не им дойде реда.Твоя ред как дойде

30

Пешев

преди 2 години

До Друг Помнещ ДА ве брат ! КАкво могат да направят тия шапкари. Те са завършили военно училище и са учени да водят война , а на тях им трябва враг .. Те от друго не разбират ...

29

Анонимен

преди 2 години

много пари за този бсп агент