46

Анонимен

преди 2 години

Значи професорът е бил студент на сегашния все още доцент. Някой май са го подигнали набързо.

45

Хмм

преди 2 години

Какъвто преподаватела такив и студента. Когато не даваш на студентите си уважение и те после не дават на подчинените си

44

11

преди 2 години

Сега да не земат и тоз да го пенсионират.

43

Анонимен

преди 2 години

Бойко и ГЕРБ управлявана толкова дълго защото планина хората.Сега виждат ,че няма нищо страшно.Може и Без ГЕРБ,даже е и по-добре.

42

Анонимен

преди 2 години

За броя със случаите на корона вирус е абсолютномправ,той намалява,защото почти всички хора се срещнаха с вируса.От сега нататък единствено нов щам ,ще е проблем.Нови щамове засега няма ,така че хоратантрябва да са спокойни.Бойко обича да лъже,да манипулира и да плаши хората,заради това беше направил този щаб.В щаба имаше хора,които сами се бяха наплашили и това и предавана на хората.Абсолютен страх.Ако в щаба бяха други хора ,всичко можеше да мине по-леко и без стрес.

41

Анонимен

преди 2 години

ВИП гербера дали е стоял на стълбите преди трансплантацията?

40

Анонимен

преди 2 години

Кой е гербера купил си живот?

39

Анонимен

преди 2 години

Мангърката от около 1 година е универсалния експерт по всички теми в България.

38

Гошо

преди 2 години

А нещо за Левски и финансирането на отбора няма ли да каже

37

Зозо

преди 2 години

И на Мънгъра му се иска, ама не му стиска :)))))))))))))) По-лесно е да плюва отстрани.

36

Редактор

преди 2 години

Под различни статии еднакви коментари. Проявете въображение колеги. Не се заработват пари толкова лесно. Всеки такъв коментар ще се брои за един независимо колко пъти е публикуван. Лек ден и успешна работа.

35

Анонимен

преди 2 години

Доц. Мандръсан ли най-компетентният човек в тая държава? Един нереализиран тираджия и комсомолски номенклатурчик се изказва по всички медицински теми - пълен абсурд.

34

Анонимен

преди 2 години

42 ГЕРБ не са разследвали много и големи престъпления, на комунистите от БСП, само от уважение, към професионалните качества на нарушилите закона социалисти. Никога не са пращали доклаи срещу столетницата в европейските институции, за да не позорят България, докато социалистите и червено синия Р.Кънев, непрекъснато го правеха. Едва, онзи ден, ГЕРБ -европейски депутати, сигнализираха в Брюксел, за неправомерните действия на служебното правителство, които затрашват демокрацията в България.

33

Анонимен

преди 2 години

Такъв бе и недоразумението Радослав Гайдарски, докато беше шеф на Първа хирургия, в Александрова болница, а жена му, старша сестра там. След сигнал за изчезнали скъпо струващи лекарства, разследващи ги разпитваха няколко часа през нощта и потулиха случая. Червеният професор, който владее само български език, никога не е разследван, за произход на имуществото му, а то не може, да се купи, с неговите доходи.

32

Анонимен

преди 2 години

Аз бих казал "като бандит".

31

Анонимен

преди 2 години

Спасов му бил студент? Че той спасов е бая древен, мангъра на колко години е тогава?

30

Анонимен

преди 2 години

За тези, дето умряха на стълбите, оставени на -10 градуса без кислород, Мангъров ли е виновен?

29

Анонимен

преди 2 години

"Случаите намаляват, защото една сериозна част от населението се есрещнало с вируса"една сериозна част също така се ваксинира. Въпроса е колко от тези 17000 жертви можеше да се избегнат при по правилно управление на кризата. Ако му се водеха всички по акъла на този щяха да са поне двойно повече...

28

Сата НАТО

преди 2 години

Поне три пъти при спад Мангъров е казвал "хайде, свърши се, много хора имат имунитет" и после следва ръст. ------Никога не е имало никакъв ръст? Освен в сводките на НОЩ и по телевизията.

27

Анонимен

преди 2 години

Моделът на Борисов е същия като на Бай Тошо. Той повече от това не може да измисли. И това работи само заради парите от Европа, иначе всичко е пълна бутафория и разложение. Сега се опитва да възпита ново поколение комсомолци, които да яздят народа.