193

Анонимен

преди 2 години

Важното е, че тиквата е аут и скоро ще е в списъците на САЩ.

192

Анонимен

преди 2 години

Мама ще ви сипе още от същото . Щом ви харвсваъа

191

Гражданин

преди 2 години

Хе-хе, голям "умни". Ами че то това важи за всяка партия бе, орангутан.

190

Карадайъ

преди 2 години

Ние много уважаваме ИТН, те много ни помогнаха за изборите!

189

Браво

преди 2 години

Абе ще се научите вие как да говорите и да не правите категорични изявления. Така е в по литиката - може би, най-вероятно, зависи, това ще се определи от .. къде бяхте тръгнали да се репчите - няма да се коалираме с никой, ние сме най-великите - най великте сте щото българите са *** и опpocтачени от 30 години демокрация и западно партньорство, иначе сте чалгари, но се учете - на пpocтия чалгарски народ чалгарски политици най-добре му пасват. Браво. продължавайте така.

188

Анонимен

преди 2 години

Най-големия виц е колбсаря от Банкя, скрил се в мазето като плъх.

187

Анонимен

преди 2 години

Свалиха тиквата. За това едно голямо БЛАГОДАРЯ!

186

да

преди 2 години

Осигуриха висок % на ДПC, свършиха си работата.

185

Maria 8855

преди 2 години

Този гном нека не говори от мое име. Да си ходи в Африка.

184

Време за промяна

преди 2 години

Насила подкрепа не се дава. Нека ИТН да решават от кого ще искат да получат подкрепа след изборите. БСП беше готова да ги подкрепи без да иска коалиция и министерства. И като условия поставяше това, което те сами обещаваха преди изборите. Но, ако това не ги устройва, могат да потърсят ГЕРБ или ДПС.

183

Вихър

преди 2 години

Народа се отврати от ГЕРБ след 10г управление, което е нормално, но от ИТН се отврати на 10-тия ден в парламента, което е много зле!!!

182

Анонимен

преди 2 години

Всички българи да се обединим и да гласуваме за ГЕРБН!! Това е спасението от сегашната ситуация

181

Анонимен

преди 2 години

Слави и Божков работя за Радев да го бетонират завинаги служебен президент САЩ Мустафата ги удари И тримата

180

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами той резултата на ИТН няма да е 100%, нито ще е достатъчен за да сформира самостоятелно правителство, което според логиката на Месията от Учиндол и пророкът му Тошко Африкански, ще означава че предстоят нови избори и ново служебно правителство на фигуранта и така до безкрай, докато на Народа му писне и измете и фигурантите, и Шоумените, и Адвокатите на мутрите, и бутиковата партия от жълтите павета, и ги прати там където им мястото - на бунището на българският политически и обществен живот...

179

Анонимен

преди 2 години

Концерт ще има ли? Ама не по Фейсбук! В чужбина те чакаме слави и тошко да пеем патриотични песни и да поплачем!!!!!

178

К. Ш.

преди 2 години

Боже, колко много недоразумения събрани на едно място - Тошко Африкански, Слави челгаря, Ива с говорния дефект и баба Мика. Хора, тези ли искате да ви управляват? Какво падение.

177

Анонимен

преди 2 години

Най-вероятно ще трябва да се прегърнете с ГЕРБ да направите правителство, щото ГЕРБ отново ще са първа политическа сила, и ще ви побъркат като опозиция ако направите шарено правителство и ще се разпадне след 3 месеца и пак избори.

176

Браво

преди 2 години

Абе ще се научите вие как да говорите и да не правите категорични изявления. Така е в по литиката - може би, най-вероятно, зависи, това ще се определи от .. къде бяхте тръгнали да се репчите - няма да се коалираме с никой, ние сме най-великите - най великте сте щото българите са ***и *** от 30 години демокрация и западно партньорство, иначе сте чалгари, но се учете - на чалгарски народ чалгарски политици най-добре му пасват. Браво. продължавайте така.

175

Анонимен

преди 2 години

Важното е мутрите да са вън от властта.

174

Анонимен

преди 2 години

Егати смешника можели ама не съставили в субсидията Тошко в субсидията е истината и на 11 юли слави ако си покаже физиономията по тв може и да спечелите няколко гласа разбра ли фейсбукова нинджа!!!!!!