213

Рошко африкански

преди 2 години

Този бобър защо не е при Ердоган с карадайъ да си получи локума? Заради чалгарите на 11-ти юли ще се гласува във всеки анадолски дюкян от небългари, безразлични ( в най-добрият случай) към развитието на държава Ни. Ако имаше наистина такъв народ, вие щяхте да сте прогонени с камъни. Та, какви точни резултати очаквате с болния шут? Ще мислите пак единствено кого да пратите да върне папката в президентството.

212

Анонимен

преди 2 години

чалгар-сатанистите искат анархия в държавата. До дупка.

211

Анонимен

преди 2 години

Ясно като бял ден е, че ИТН играят за Радев,по-точно за промяна на сегашното парламентарно управление в президентска република.Но намесата на САЩ със санкционните мерки проваля точно този замисъл.Всъщност Големия Западен брат може би щеше да е доволен и от такова развитие, но силния Ни човек в момента се оказа толкова куха манерка,че Чичо Сам не може да си позволи риска да изгуби геостратегическо място като България в проРуски ръце!

210

Анонимен

преди 2 години

Тия знаят ли нещо изобщо?Мрън-мрън,гласувайте за нас пък после ще видим.За съжаление това е нивото на много хора в България,които нищо не научиха през годините,гласуваха за Жорж Ганчев,за царя,за Бареков,сега за Трифонов.Всеки народ си заслужава управляващите.

209

Анонимен

преди 2 години

последните плъхове , опитват се да говорят умно

208

въпросче

преди 2 години

дпс е при ердоган . чалгаро и тошко що не са и те там ?

207

северозапад

преди 2 години

Тези от ИТН си играят с надеждата и търпението на народа,а този миник си мисли ,че е в чалга щоуто на оплезения вечно събрал веждите и злобен пишман кандидат политик Славуца.Ако ,чакат още проценти акъл ги лъже ,народа не е толкова ненормален колкото тях.Видяхме им сеира.

206

Дааа

преди 2 години

"На предните избори нямаше социологическа агенция, която дори близо да беше до реалния резултат"Тошко концертче с патриотични песньовки ще има ли на 9.7

205

Анонимен

преди 2 години

май ще стане крадеца вика дръжте крадеца.

204

До 221

преди 2 години

Можеше да състави правителство без ГЕРБ. Сега резултата ще е подобен...и избори до дупка...

203

Анонимен

преди 2 години

Всички в този форум сте или ненормални, или *** или хора с не повече от 87 IQ ...

202

Анонимен

преди 2 години

"Видяхме как с лека ръка бе пропиляно абсолютно мнозинство от Слави и Тошко в 45 парламент от партии анти ГЕРБ!"Абсолтно мнозинство? Видяхме, как ГЕРБ искаше да им даде постове, само и само да си продължат с далаверите :)

201

Анонимен

преди 2 години

"Слави предаде протеста и рече избори до дупка..." - Моля? Как го предаде? Като не стана патерица на ГЕРБ? Или като не прие "депутатите на Бойко", за да е безгласна карта в сосбственото си правителство? Възможност за адекватен отговор има ли?

200

Анонимен

преди 2 години

Тошко да си смени прическата .Защото много прилича на римски императорот незнам кой си век.

199

Анонимен

преди 2 години

Те ще са най-големите далавераджии...лъжат хората

198

Анонимен

преди 2 години

Учиндолските тикви не стават за нищо

197

Анонимен

преди 2 години

Политиката не е като да правиш *** сценарии и да пеете чалга. За политиката се иска мозък за далавери бе Тоше. Я вижте бибитко какви пачки и кюлчета направи за 10 години. Преди бибитко сеяндурите опоскаха банките заводите ТКЗС-ата спестяванията на хората с една дума унищожиха държавата. Така се крадне би Тоше и въпреки че унищожиха и народа и държавата има мамуни които продъжават да гласуват за същите тези унищожители. Вие нямате толкова мозък за врътките в политиката Тоше.Неможе да крадете.

196

Боко

преди 2 години

До 207. Че той и сам щеше да си тръгне, какво им приписваш тази заслуга. А, междувпрочем, да не би случайно да си забравил кой спечели изборите, и то с преднина?

195

Не

преди 2 години

Слави предаде протеста и рече избори до дупка...Изпусна врабче в ръката за да гони сокол в небесата!!!На Славе не му хареса подадената ръка от Нинова с която правеха 135 гласа от протеста и въобще в това НС никой не му харесва ... сигур ще чака подкрепа и внос от странство или пък има предпочитание към останалите кандидати за власт... като Шкембе войвода, Релсата Симеонов, Сидеров, ЧЕРЕПА и основно Аптекаря марешки... Абе тоя иска 280 гласа от 240 възможни...Е НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА, НАРОДЕ СПИШ ЛИ!!Май Дачков е прав... Славче е продукт на Доган и статуквото!!!

194

Карадайъ

преди 2 години

Ние много уважаваме ИТН, те много ни помогнаха за изборите!