34

Бау

преди 2 години

И Джамбази разбра, че корабът ГЕПИ ПОТЪВА С БЯСНА СКОРОСТ И ИЗЧЕЗВА!!!!:)):)):))

33

дядо Йоцо

преди 2 години

Каракачанина и днес плюе по служебното правителство! Вашта мама предателска!

32

Цецо Мен

преди 2 години

Основа не, кешовица да.

31

Анонимен

преди 2 години

От 6 човека посочени от САЩ - двама от тях са от ВМРО за продаване на документи. Сещам се и та техния министър на околната среда дето беше арестуван. Колкото до залитанията към левия бряг и алкохола - на този човек - всеки е наясно

30

Анонимен

преди 2 години

Ако вие сте патриоти, аз съм извънземно.То даже аз да съм извънземно е много по-вероятно.

29

Анонимен

преди 2 години

ВМРО точно така говориха и на предишните избори при Слави а после стана обратното. Който не вярва да го гледа в нета. Не сме чак толкова късопаметни ;)

28

Анонимен

преди 2 години

Много глупаво ще направите ако не се обедините с ГЕРБ. Бяхте добър тандем. И по отношение на Македония бяхте твърди. Не се поддавайте на манипулации.

27

Анонимен

преди 2 години

Абе не знам кой кой е в тая държава. Нали разбирате, че РР и ББ няма как да са станали това което са ако не бяха козирували на старите другари от ДС. Каракачанов е агент на ДС, но агент който е работил в Македония за интереса на България. По онова време Югославия пребиваше всеки българин в Македония, който се пишеше такъв. Ако Каракачанов не е бил там заедно с други, сега нещата с Македония щяха да са страшни. Поне има запазено българско самосъзнание в част от населението.

26

Жамбаз Артък Парасъ

преди 2 години

Нема основа... Каракачан изеде парите и избега;)))

25

Баце

преди 2 години

Ангеле,ще мине 11 юли и тогава ще те пратя на пожарния ***,да къпеш протестъри от 3-ия етаж..

24

riks

преди 2 години

Как да вярваш на човек, който пие и кара, хвърля пиратки по хората и се държи като пълен ***! И това ми било патриот, смях....

23

А Х

преди 2 години

Джамбазки е единственият политик,който говори истини.Лошото е,че тия в партията му са комунистически ***,каквито са и повечето тиквеници във властта.Българският народ не е пораснал за да разбира някого като него.Общо взето българите са същите каквито са им политиците.

22

демагози

преди 2 години

Лизахте червения дирник на мутромилиционера, а сега и вие ли сте от партиите на протеста!? Вие сте на гнусните,продажни,лъжливи и корумпирани политици от цялото краставо котило около Герб! Има ли един от вас който не е държавната софра? Впили сте се като кърлежи и смучете,ли смучете.А вашия кокорбашия,Агент Иван,доносникът на ДС е най-яркия пример на уродливостта в политиката.Миризливи отпадъци долни!

21

Анонимен

преди 2 години

Малии,как лъже тоя,не е истина.Нямало да се коалират с ГЕРБ!Да бе,да!

20

Анонимен

преди 2 години

Джамбазче, я си кажи за гей партито в Амстердам.. Там много се раздаде, радвам се, че бързо си се възтановил.

19

Мамун

преди 2 години

Герберски точно не ,макар и Бойкото /за съжаление !/да е най успешно управлявалия министър -председател след падането на комунизма .

18

Мамун

преди 2 години

Слязъл съм ,но други са се качили на него . 25 годими всички ви правят на мамуни

17

Анонимен

преди 2 години

Едни крадци се разграничават от други крадци

16

Анонимен

преди 2 години

Да беее,верваме ти.Яне Янев щеше да беси Бойко,после му стана сол т...к.Биков нарече ГЕРБ шайка,после стана най-върлият им член.Сачева се кълнеше колко лоши били ГЕРБ,после стана министър.Антон Тодоров цяла книга написа за шайката ГЕРБ,после им стана депутат.Засрамете се,бе!Под-логи мръсни!Нямате капка достойнство!!!

15

Мамун

преди 2 години

За тези 2 месеца като паднаха герберите не видях едно смислено доказателство за голяма корупция дето лаят по медиите . А орешарски ,южен поток ,Пеевски и КТБ го забравихте.