36

българин

преди 2 години

Корнелче , ако вземеш зорлем 10 места в Парламента , трябва да черпиш !

35

Зозо

преди 2 години

.......Налице е всичко неоходимо БСП и голямата лява коалиция да успеем, обяви в интервю пред БНР лидерът на БСП Корнелия Нинова............... Хахахахааааааа, тая другарка на какви медикаменти е? БСП-то ако минат 10% да викат ура. Няма как дръти, неграмотни комунисти да се оправят с машината :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

34

Анонимен

преди 2 години

Мая , като омбудсман направи толкова много за хората , колкото Нинова може само да си представя и да приказва

33

Случаен минувач

преди 2 години

Другарко Нинова, продължавай в същия дух и ще станете четвърти на изборите. Дори турците ще ви бият. Ще спориш за четвъртото място с ДСБ на Бойкикев. Там ви е мястото! Мая и Татяна са по-хитри от тебе и затова не желаят коалиция с теб, виждат накъде отиват нещата!

32

Анонимен

преди 2 години

Все още имате много да доказвате пред българските избиратели че сте сериозни. Айде освободихте се от алчната Дончева и Мая кърлежа ама това е не е достатъчно.

31

Бау

преди 2 години

Рано е за оптимизъм. Трябва да се свърши още много работа, работа, работа.........

30

БСП

преди 2 години

На 9 септември БСП ще има двоен празник. Победата над Хитлеро-Фашизма и победата над ГЕРБ!!

29

нинова = загуба

преди 2 години

импексова винаги е оптимист , и да загуби пак казва че е спечелила :) интересно ми е след предстоящата загуба , кой ше обвинява . най вероятно ше е баба Дора с козичките .

28

Анонимен

преди 2 години

Не виждал причина да си сътрудничи с ДПС? Нинова, да не стане така, че след изборите да ходиш да им се молиш за коалиция?

27

Анонимен

преди 2 години

България ще успее,когато БСП загуби

26

антибсп

преди 2 години

А като не стане, ще подаде ли оставка?

25

Дядо

преди 2 години

Я не слагай в един кюп ГЕРП и БСП я се спрете с лъжите си,че на нищо не приличате вече.ОФ го направиха Станишев,Манолова,Нинова,Трифонов,Гарелов,червени Кольовци, Дайновци. ..още преди 10 години като надушиха, че Борисов не е като тях и страха ,че ги засенчва ги озвери.Те много добре знаят,че хората харесват политици като Борисов и се започна атака от всякъде.Това е истината и мене не можете да ме лъжете защото всичко съвсем видял с очите си

24

Нинова

преди 2 години

Всичко е налице да успеем - президента наш, министрите наши, на всички ключови позиции в МВР и Митници сложихме наши другари, ще прецакаме машинното гласуване!Такова фалшифициране на избори готвим, че игричките на ГЕРБ ще ви се сторят като светена вода!!!Честито другари! Благодаря на Слави!

23

Анонимен

преди 2 години

ДПС показа тия дни исти ското си лице и на кого служи даже на най-заблуденият от псевдолибералните им среди.Тези хора смятат Турция за своята родина и държава Другото е за пред нас,защото заедността им трябва дорде са слабички.Станат ли по-силни ще станем нова Сирия.

22

Миро

преди 2 години

До тийн18 Означава 45 год.да се казваш Петър за една нощ да се прекръсти на Петър и да станеш друг човек с друго мислене?!Как става тази метаморфоза нямам обяснение.Ето това е БКП - БСП

21

Анонимен

преди 2 години

Викаш за новите партии да гласувам, за културиста сложен за шеф на НАП дето ощети хазната с 6 млн лв неплатен ДДС ли да гласувам?

20

Вчера

преди 2 години

по,,Офанзива,,гледах комунистическото отроче боЖанков,това човече е с циментиран ЧЕРВЕН МОЗЪК,заради такива като него,РОГАТИЯ,сиМОВ и теб кОрни,хората се отвратиха от БСП,скоро ще сте 4или 5 и отивате в забрава,АМИН.

19

11

преди 2 години

Защо е цензурирано "пaчa", бе мисири? Това си е вид гозба, откъдя-накъдя ша ми цензурирате яденето?

18

Анонимен

преди 2 години

До ТийнБивши Секретари на Партията!

17

До Нинова

преди 2 години

Нинова, днес по радиото,като те слушах,мотам се биете всички да сте на власт.ми на нас ни омръзна пък от вас.служете ми един мандат и мен за народен представител.да се облажа и аз.