37

Анонимен

преди 2 години

Мая слави радев нинова и техните подчинени мутри вън от политическия живот

36

Анонимен

преди 2 години

И тази я пуснаха по пистата да приказва. И КОЙ те пита дали приемаш критики или не? Нагло, по-нагло, Митева. Беше ли гласуван по нощинте новия изборен кодекс? БЕШЕ. Беше ли отпечатан по тъмни доби? БЕШЕ. Какво цели новият изборен кодекс - да има повече секции в чужбина, щото от там дойдоха гласовете за Слави. Иначе оттичаше на 4то и 5то място. Това са ФАКТИ, а не какво приемала госпожата. ТОВА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ФАЛШИФИКАЦИЯ НА ИЗБОРИ ОТ 30 ГОДИНИ. Купуването на гласове са кокошкарски истории.

35

Нечето

преди 2 години

Не приемала критики....Че те и болшевиките са същите. Уж на събранието приемали , но ...после Сталин им разказвал играта по съветски образец. А дано сте разбрали намека, но ......едва ли...

34

До Е, па..

преди 2 години

Да,да и ЗАЕКВА....

33

Жоро

преди 2 години

Има един *** дето се опитва да защитава чалгарската сбирщина, като плюва по мутрите. Абе ти кух ли си или болен, я си виж лидера- неграмотен, татуиран селсли шут. Лошото е, че са много нагли, защото знаят че зад тях са ченгетата и масоните от Библиотекарския, а са хванали популистката ниша, да оплюват всичко що мърда, като дойде време да дават отговори о да носят отговорност се видя, че са отвратителна неспособна сбирщина.

32

Е, па...

преди 2 години

Божидаре, г-н Петков, то пък предишната председателка беше една китка! През масур да я целуваш! Ива Митева поне е умна, интелигентна, начетена и не говори глупости! Открий разликите!

31

До 29

преди 2 години

А дано и повечето да се освестят,но не съм оптимист.В бг има около 2 милиона образовани и необразовани мухльовци,които винаги гласуват с г...а си.

30

Анонимен

преди 2 години

Тази женица е изключително вредна.Трифонов ,конто пееше песни за Райна Княгиня слага за шеф на НС един туркофил,заявил че османските кланета са мит.

29

Божидар Петков

преди 2 години

Тая ще остане в историята, като най-истеричната председателка на Н С.

28

Мита Ивова

преди 2 години

На кого му пука какво вземаш и какво не бе лельо?!Важното е ,че си антипатична!

27

отвратен

преди 2 години

Жено,ти си едно голямо нещо.Слуги на турция!

26

Иван

преди 2 години

Като човек подвел се и гласувал за партията на Слави мога да заявя, че след този фарс със сигурност няма да гласувам за него на следващите избори ...

25

Анонимен

преди 2 години

Имаше закон за забрана на комунизма... Е,спази ли се...Не.Мутрите ги създаде БКП.А Иван Костов ,конто създаде закона срвщу комунизма,вместо да ни отърве от тях им подари държавата-на тях и Доган.Сега иска да се върне на власт?!! И какво?

24

Анонимен

преди 2 години

Трябва ни действащ парламент, който да приеме закон за демутризация на България, вкл. съд за мутрите.

23

Мунчо

преди 2 години

Тая първо да се научи на казва "Р" и "Л".

22

Анонимен

преди 2 години

Мутрите май са извадили за трoловете си още една пачка от чекмеджетата с милиардите.

21

Анонимен

преди 2 години

Това не са критики, а злобно оплюване от страна на мутрите, които още не разбират, че хората не ги искат в живота ни.

20

Анонимен

преди 2 години

doktorskite titli v bg gi razdavat kato lokumeni fafli...za hair ;-)

19

Анонимен

преди 2 години

тази да ходи на логопед, да не дава акъл, че се видя колко е способна в НС

18

Анонимен

преди 2 години

Тепърва ще има забили машини, хора които по 10 минути не могат да гласуват и накрая касиране на изборите поради неравнопоставеност на гласоподавателите. Грейт съксес!