57

Анонимен

преди 2 години

КАКВО Е ТОЛКОВА НАУЧНО ЗАГАДЪЧНОТО НА ИЗБИРАТЕЛНИТЕ СИСТЕМИ. ТЕ СА САМО СРЕДСТВО ЗА ГАРАНТИРАНЕ НА ВЛАСТТА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ. СЪЩЕСТВЕННИЯТ ВЪПРОС Е НЕ КАКВО СА СИСТЕМИТЕ, А КАКВА Е ВЛАСТТА. А ЩО СЕ ОТННАСЯ ДО НОВАТА ДОСТАВКА НА МАШИНИ Е ВЪПРОС НА ЕЛЕМЕНТАРНА СМЕТКА И МАЛКО ЛОГИКА, ЗА ДА СЕ ОЦЕНЯТ МОТИВИТЕ. КАКВИ СА БЪДЕЩЕТО ЩЕ ПОКАЖЕ - ИСТИНАТА НИКОГА НЕ ОСТАВА СКРИТА.

56

4epa

преди 2 години

ИЗБИРАТЕЛЕН ЗАКОН ЛИ - ТОВА Е ЕДНО НЕДОНОС4Е !!!!!!!!!!!!!!!!!!! КАКТО И СБИРЩИНАТА КОИТО ГО СЪЗДАДОХА !!!!!!!!!!!!!!

55

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

Е..много има да се рете гладни, ама не сте за жалене. Заслужавате си го!

54

Ха!

преди 2 години

Ха-ха! Тука някакъв герберски *** се опитва да се прави на интересен, ама няма кой друг ахмак да му се върже.

53

Край

преди 2 години

Не ми било чисти и святи мажоритарни избори в два тура а пропорционални с мажоритарен елементТоя цирк сме го играли писклива госпожо

52

Анонимен

преди 2 години

Митева е бившата секретарка на Христо Босеров от ДПС.

51

Анонимен

преди 2 години

Ти какво приемаш е ясно на всички! Най-добре си събирай партакешите, че и за месец си тегава да те гледаме и трудна за слушане!

50

Анонимен

преди 2 години

тази жена с такъв говорен дефект и в тон в алцет правеше от Народното Събрание лудница.освен да носи папки не става за друго.

49

Анонимен

преди 2 години

Пуект за ешение, това запомних от тая.

48

Анонимен

преди 2 години

А нали си избра нова ЦИК, ти и партията ти пробутахте посред нощ в последният момент промените в избирателният закон. Ами като не ви изнася офертата на Сиела намерете си друг доставчик на машините, нали новата ЦИК твърдеше че няма никакви проблеми с машинното гласуване, само премълчаха факта че няма достатъчно машини. 1500 машини не достигат,явно има огромен проблем. И ти участва активно в създаването му. Кой те пита какво приемаш.Ти носиш отговорност за действията си.

47

Майора

преди 2 години

Много бих се радвал да има безгрешни хора, но за сведение такива няма!Не знам може би г-жа Митева се смята за безгрешна , но щом не приема критика не звучи добре и напомня за времената от преди 1989.Явно се счита за нормално , но какво да кажем че кодекса се прие по тъмна доба и обнародван веднага в Държавен вестник!Явно Радев бърза , но това не значи че пак ще е прездент!

46

Анонимен

преди 2 години

Тайната мечта на Радев който в момента се окопава- да се касират изборите и той получи втори служебен кабинет

45

Анонимен

преди 2 години

Няма Такава Държава и Божков имат за Цел да съборят Демокрацуята в България

44

Х

преди 2 години

До Анонимен 20То това е и целта - да се касират изборите, за да остане служебното правителство до президентските избори и да си ги организира и проведе така, че Резидента да получи втори мандат. Само така ще си продължи имунитета и ще продължи да бъде недосегаем за прокуратурата още 4-5 години - време достатъчно да овладее всички структури, които заплашват да го осветят като предател.

43

Анонимен

преди 2 години

Тошко и Тази са от най Лошите,слабите, неквалифицираните политици самозванци

42

Х

преди 2 години

До Анонимен 15 Много ти е къс хоризонта, приятелю, само 12 години назад виждаш. Ако си на 20-25 г. няма как да е иначе. Тодор Живков вероятно и на снимка не си го виждал, камо ли да поназнайваш нещо за комунистите и подмяната, която си организираха през 1989 г. Непростимата грешка на моето поколение е, че тогава наивно мислехме, че преходът може да бъде мирен и безкръвен.

41

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде е така. Експресните услуги са по-скъпи!

40

Анонимен

преди 2 години

9600 машини за 43 млн.лв. да не им стигнат за 9600000 души население за провеждане на избори при 100 процентно машинно гласуване,че още един път да си направят калкулация щот тази бройка машини ще им стигне даже за преброяването на населението само да се пренастроят за целта,че населението да отговаря на запитванията по страници и точки по същество понеже 9600000:9600 е 1000 души/машина,но се вземе в предвид непълнолетните,коит не могат да гласуват,да се самоопределят и численоста намалява с 1/3

39

Анонимен

преди 2 години

Тази е от Жените които БЕЗ да Искат Правят КАТАСТРОФИ

38

А бе

преди 2 години

Вие, в тази партия все нещо не харесвате,не приемате, не търпите..И ние не харесваме 7/8, ама никъде не се оплакваме. Просто ще чакаме 11 юли и "ще изчегъртваме"!