63

Анонимен

преди 2 години

64 Шахматиттката- протеже на Божков черепа, която Слави избра за премиер, от уж, предложеното правителство, на чалгарската партия, също е завършила Икономическия в Свищов, както и Спецов, изващият от Дубай, незаменим кадър на юпито Асен Василев- финансов министър в служебното правителство на Радев. Какво съвпадение!

62

Анонимен

преди 2 години

Моля, НАП, да извърши проверка на двете вили-близнаци, край морето, притежание на минитърката по регионалното развитие и благоустройството, г-жа Виолета Комитова, и на дъщеря й, които вили са построени с пари от европейски фонд, по проекта "Селски туризъм". В тях не се извършва туристическа дейност, но се ползват от семейството й. Там не е стъпвал нито един турист, няма отчети за туристическа дейност и не се плащат данъци от такава.

61

AZP

преди 2 години

Новите предсрочни избори ще решат дали българите сме дорасли до демокрацията,защото корумпирани започнаха и ще продължават да излизат в публичното пространство и те ще са от всички партии, участвали във властта след 1989г.Ще има ли обаче осъдени, или делата ще се точат докато на всички нас ни омръзне от зависимите съд и прокуратура и всички престъпления се размият във времето.Но нашата трагедия е и в това,че"партиите на протеста" са пълни с познати стари муцуни и близки с мафията,а ИТН е чалга.

60

Станислав

преди 2 години

Значи всички които са работили в Булгартабак, Лафка и в лотариите по точка първа ще бъдат санкционирани и ще им замразят сметките. Това са половин милион работещи преди време в тези фирми и по смисъла на точка първа управлявани от тези дружества.

59

Анонимен

преди 2 години

В този списък трябва, да фигурира и спецът, по избягване на данъци г.Спецов. Продал е генерираща дългове фирма, на малоимотен, осъждан човек, преди да замине за Дубай.И кога успя, да завърши в любимия за протежетата на Божков, Икономически институт Свищов, да придобие магистър степен, спец по здравословно хранене, да учи в институт на МВР, и тука спец по сигурността, да тренира, да води школа, като треньор, да надува стероидни мускули, да се явява на конкурси...и да навърши 10 години в НАП?

58

Анонимен

преди 2 години

Сега съм сигурен, че пак ще има "нашите са невинни, ама на вашите ще им се стъжни".

57

Анонимен

преди 2 години

Много интересно ...Защо не го пуснете и вие?В смисъл - не пропуската да ми кажете възръстта, здравословното състояние до момента на смъртта и местожителстовто на ВСЕКИ починал с Ковид в кръвтта.

56

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ'арите реват и днес хахахахахахаха

55

Анонимен

преди 2 години

Само ГЕРБ. На фона на 45тото НС, на фона на истериите на Мая, Дончева и Капон и на отровните - те са си направо цивилизовани. Нормолно е - пускаш едни отпа.дъци да омажат СоФия цяла лято, под одобрителния поглед на Резидента, да проповядват омраза - това и полуаваш в НС.

54

Анонимен

преди 2 години

След тези назначения втори мандат ама друг път

53

Анонимен

преди 2 години

Радев и Божков имат еднаква цел и двамата се борят за премахването на демокрацията

52

Иво

преди 2 години

А списък на платените погромаджи на Радев и Божков кога?

51

Анонимен

преди 2 години

Радев се окопава за Втори мандат, дали ще гласува Народа за него?

50

Анонимен

преди 2 години

Как така има престъпност а администрацията в България си взимат заплатите без да решават проблемите в България 1878 Руснаците преди 1944 германците след 1944 руснаците 1989 французите 2007 ЕС 2021 САЩ

49

Анонимен

преди 2 години

Радев ще събори БСП

48

Анонимен

преди 2 години

Червените зомбита галсуват единодушно както при Тодор Живков каквото каже Нинова

47

Словянин

преди 2 години

Няма акция срещу корупцията, САЩ само вредят на Русия, плашат Бойко и Доган да спрат Балкански поток. Вашингтон се интересува 0 % от нас, използват ни като *** срещу Русия. И искат да забравим атентата срещу частна собственост в Чешнигирово. Мислете!

46

Анонимен

преди 2 години

Не видях списъка.Подвеждащо заглавие.

45

Анонимен

преди 2 години

каквото и да става в БСП тези двамата се подкрепят партията върви на долу но те се подкрепят

44

Анонимен

преди 2 години

Размазваха си мръсотиите цяло лято по центъра с помощта на Божков.